II multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi!
Da,pentru ca mi-a dat o familie minunata
ca suntem sanatosi
ca am maini sa imi mangai copilul
ca am plamani sa respir aerul curat si florile proaspete
ca am picioare sa merg si sa vad frumusetile naturii
ca am ochi sa privesc frumosul ce ne inconjoara
ca am urechi sa aud muzica si ganguritul puiului meu,ciripitul pasarilor
ca pot sa miros florile din jurul meu
ca are grija de mamica mea acolo sus,la el
ca imi sterge lacrimile cateodata,cand plang..
ca ma intareste mereu,zi de zi..
ca existati voi,prietenii mei de pe acest forum
Raspunsuri
rachel owen spune:
De-ar fi mai multi oameni ca tine pe Pamant (probabil ca sunt, dar totusi nu destui), care sa se bucure de flori, de pasarele, pana si de cel mai mic lucru. Si in plus sa contientizeze ca toate aceste lucruri minunate vin de la Dumnezeu, si suntem datori sa Ii multumim zilnic pentru ca ne face parte de ele.
Bravo!!!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Vianne spune:
Si eu Ii multumesc Domnului in fiecare zi petru tot ceea ce imi da si de multe ori ma simt coplesita si parca nu am vorbe destule sa-I multumesc...
star33 spune:
Iti multumesc, Doamne, pentru ca sunt,
Iti multumesc pentru familia mea,
Iti multumesc pentru pomii infloriti de langa blocul meu,
Iti multumesc pentru cerul senin de azi dimineata !
...si mai tare Iti multumesc pentru ca prin suferinta m-ai apropiat de Tine...si pentru ca stiu ca imi asculti rugaciunea si imi vezi lacrimile...si pentru ca imi dai nadejde si speranta atunci cand plang...si pentru ca imi oferi atatea binefaceri, desi sunt atat de nevrednica !!
Cat poti Tu sa ma iubesti Doamne, daca la pacatele mele Tu imi raspunzi cu lucruri bune, cu dragoste, cu binefaceri ?! Invata-ma, Doamne, sa te iubesc macar un pic, in nevrednicia si pacatosenia mea!
lulu75 spune:
Si eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt lucrurile si oamenii care ma inconjoara. Sunt si multe lucruri rele in viata, dar trebuie sa vedem partea plina a paharului.
Luminita
28 de saptamani cu Andrei
mmi spune:
Si eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am o familie, un copil sanatos, parintii ne sunt si ei sanatosi si ne intelegem bine.
Este ceea ce conteaza cel mai mult.
Si ma rog sa fie in continuare bine, sa ne putem bucura de micile impliniri din viata noastra.
Cu drag, Mihaela.
orhidee spune:
Da, de multe ori ii multumesc si eu Domnului, dar de cele mai multe ori am impresia ca atate lucruri bune a facutsi face in fiecare zi pt mine si eu nici nu merit tot ceea ce primesc. Nici nu stiu cum sa fac , ce pot face ca sa merit ceea ce primesc, pt ca totul numai prin El se poate implini!
Denisam spune:
Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un samburica in burtica si il rog sa aiba grija de el si sa creasca sa ajungem cu bine si sanatosi la 40 de saptamini sau cate vrea EL!
ESTE O MINUNE SI MA BCUCUR CA A AVUT GRIJA DE NOI DOAMNE DOAMNE!
SI o sa ii multumesc zilnic ca are grija de noi sa fim sanatosi, sa ne intelegem, si sa ne iubim mereu!
Ar trebui ca fiecare dintre noi sa nu judece ce facem si cat ahjutam sau cat dam comaprativ cu cat primim.
Eu cred si in KARMA si cred ca cinvea acolo sus vegheaza si are grija de fiecare.
Numai bine si
Denisa
5+
Zambeste, si maine e o zi!
Rufus spune:
Eu multumesc Domnului pentru ca nu exista domeniu in care sa nu fi vazut mana lui asupra mea, de mic copil si pana azi. Cand vad ce se intampla in jurul meu, nu contenesc sa ma minunez de bunavointa ce mi-o arata.
http://community.webshots.com/user/tora97
RaluD spune:
Subscriu in totalitate, Rufus.
Si sotul meu la fel.
Emi e prea mica, nu stie inca.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica