Mamici din Arad...??? (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

ia sa vedem acum

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Claudia spune-mi si mie te rog cum faci sa-ti apara acolo Poze si cand dai click sa faca legatura cu pagina unde ai pozele? Dar sa-mi explici cala un copil, ca nu ma pricep ff bine. Te roooooogggggggggggggg.

Ce dulce e bubulina ta...... O scumpa! Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna fetelor

Flavia ce bine ar fi fost sa stiu si eu,dar astazi am intrat pe net si profitand de faptul ca dormeau piticii nostri,Ioana ma ajutat sa fac semnatura si sa imi fac albumul de pozetot mi_a explicat si tot imi trimitea mesaje si eu tot le copiam si asa a facut cu mine pas cu pas pina la urma am reusitma ametit de cap .

Ioana inca o data mii de multumiri pentru ajutorul de azi asa o sa o vedeti si voi pe bubulina mea

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia nu e greu sa-ti faci semnatura.Daca vrei iti explic sau te ajut intr-o zi si pe tine.
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor!
No apar si eu!
Mai dar noi inca nu ne-am apucat decat de strans pentru ca am dat numai peste neseriosi, iar in final vine sotul vecinutei mele cu care ma tot plimb, pardon impingem carucioarele

Flavia, o fi ceva acolo la tine de ai pofte?? Poate o surpriza placuta
Daca te uiti cumva in subiectul trecut parca i-am explicat Magdei ca la prunci cum trebuie facut cu POZE...dar hai ca va mai explic odata
faci cam asa:
[ url = " (aici pui tu linkul cu pozele tale) " ] POZE [ / url]
Daca faci asa sigur iese, dar sa nu pui spatiu, pentru altfel nu faci nimic
Ai inteles??

Ioana, ce mai face Alesio?? Mai plange in carucior?? Voi mai iesiti la plimbare?? mai da-mi si mie un tleefon poate iesim impreuna!

Magda, bafta multa la examene! Ei imi amintesc si eu ca in primii 2 ani de facultate aveam ora de sport...eu am ales sa fac bazin...ce vremuri

Alinush, voi ce mai faceti?? Ti-ai gasit rochita??

Gabi, si mie imi place tare mult Denveru, doar ca pana acum nu mi-am prea gsit nimic, ca nu au haine pentru grasane, dar acum am mai slabit si e altceva

Alina33, ce mai faci??

EU ma uit acum la Eurovision!
HAI ROMANIA!!!!

Ce sa mai spun, ca stiti si voi cum e cu copilasii astia ...Raul e tare neastamparat, acum a descoperit ca poate fugi...asa ca sa te ti

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau nu mai plange bazucu la plimbare.....se pare ca are si el toane....iesim aproape in fiecare zi afara cu el, asa ca te mai sun cand iesim poate ne plimbam impreuna.

Flavia chiar asa....ce-i cu poftele astea?Oare n-or fi de la o chestiuta cu ochisori?Doamne ajuta!

Noapte buna la toata lumea!Pupici!

Mergi la inceput

Clau, parca imi amintesc ca i-ai spus la Magda, asa ca o sa incerc si eu. Ti-a placut melodia Romaniei de la Eurovision. Mie da. Sa speram ca va castiga finala.

Ioana, din pacate nu are cum sa fie cu ochisori pt ca eu tocmai sunt la ovulatie, asa ca......
Am vorbit cu tanti aia si din pacate ea pana in 15 iunie, cand e gata scoala, are deja un baietel de care are grija. Eu nici nu stiu tu de cand vrei sa incepi lucrul. Ei i-ar fi placut pt ca e aproape, iar 5 ore e ok. E super tanti, noi ii spunem mama Mia, e de incredere, mai face si unele treburi prin casa daca copilul doarme. Nr de tel nu am luat pt ca au doar mobil si ea nu stie nr ca e la sotul ei si el nu era acasa. In cazul in care incepi lucrul mai tarziu imi spui si mai merg la ea. Daca nu, iti mai spun daca mai stiu pe cineva.

[url = "http://community.webshots.com/user/flaviaramona"] POZE [/ url]

Mergi la inceput

Salut fetelor!

Flavia chestia asta cu blablabla]Poze[/url] trebuie s-o scrii la semnatura in profilul personal.Si apoi sa-i dai Trimite ca sa-ti ramana asa setat.
Deci tanti numai dupa 15 iunie e disponibila....? Dar atunci vrea sa aiba grija de un bebe? Eu ar trebui sa merg la cab de la inceputul lunii, dar vb cu Marius(medicul cu care voi lucra) si-i spun cum sta treaba.Asa ca daca tanti poate din 15 voi merge din 15 iunie.
pentru ajutor!

Restul fetelor ce mai faceti???

Pupici!

Mergi la inceput

Am scris mesaj si s-a blocat pagina si s-a sters..............

Ioana, mersi, priceput, sper!
In legatura cu tanti, asteapta sa merg din nou la ea, in sfarsitul asta de saptamana, sa iau nr. de tel si sa vorbesti cu ea, nu prin intermediar. Ea era dispusa ieri cand am vorbit cu ea, dar cel mai bine ar fi sa poti vorbi tu cu ea si sa stabiliti ce si cum. Daca nu plec din Arad merg maine dimineata si sper sa fie si sotul sa iau nr de tel. Ok?
Nu ai de ce sa-mi multumesti, te ajut din placere si ajut pe oricine daca pot.

Na, acum sa vedem daca reusesc cu pozele.

POZE

Mergi la inceput

Flavia uite ca ai reusit cu pozele!
Sa-mi trimiti nr. de tel pe Pm daca faci rost de el, ca tare as vrea sa vb cu tanti.....
Pupici!

Mergi la inceput