hai sa ne jucam:) (II)
Raspunsuri - Pagina 2
aramona spune:
acum!
Egiptul antic sau Disneyland?
Pupici!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
corina iulia spune:
hihihi, aramona. da-i bataie:)
in egipt am fost asa ca vreau la disneyland
cafea cu zahar sau amara?
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by estera
Egipt!
Tenisi sau tocuri?
estera
http://photos.yahoo.com/narcesteh
acum ti-am vazut raspunsul, scuze.
raspund tenisi si ramane intrebarea intrebatoare pe care am pus-o:)
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by corina iulia
hihihi, aramona. da-i bataie:)
in egipt am fost asa ca vreau la disneyland
cafea cu zahar sau amara?
------------------------
Booker T. Washington
La mine e invers: in Disneyland am fost (chiar in 2: Tokyo-Japan si Orlando-Florida), asa ca vreau in Egipt...
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
hosen spune:
salut eu am sa va scriu raspunsurile la fiecare-n parte,si poate va pun si cite o intrebare,1)-,,CorinaIuly"eu aleg culoarea rosie,si-mi plac filmele de dragoste, intrebare;-ghindestete la un numar + tot cu ala*cu 9 inpartastil cu numarul care te-ai ghindit=tea dat18?
hosen spune:
,,Ilinkutza"raspuns la intrebarea taadica tenis,intrebare;-vezi un cal alb si frumos ce faci?-il incalici si pleci sau il lasi sa plece?
hosen spune:
,,CorinaIuly" raspuns la intrebare,cu trenu,ca pot sa fumez,dar cu avionul imi eau pastile de somn,intrebare;-mergi pe malul marii,vezi o pasare ranita ce faci?
hosen spune:
,,Estera"raspuns la intrebare vin rosu demi dulce,intrebare preferi carne de vaca sau de porc
hosen spune:
fetelor pot sa va raspund doar la intrebari?ca acum sunt prea obosita ca sa ma ghindesc,ok,raspuns,,ILINKUTZA"placinte