medicina homeopata-un remediu?
Raspunsuri - Pagina 2

light spune:
Simina eu si daca asi dori, nu am cum sa merg lunar la homeopat pentru ca programarea dureaza cam 2 luni jumate. Adica ma programez acum pentru inceputul lui august. Intrebarea mea era cat de frecvente ar trebui sa fie vizitele la homeopat. De exemplu noua ne-a spus sa revenim in toamna iar tratamentul pe care il facem dureaza 80 zile. Adica mi se pare chiar mult sa merg o data pe luna, dar tinand cont de faptul ca spui ca homeopata e prietena ta, e normal sa poti merge mai des la ea.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Siminaf spune:
Nu, normal e sa cheme pacientul de cite ori este nevoie. Au pacienti care se duc de 2 ori pe saptamina la inceputul tratamentului. Iar programarea nu dureaza cu saptaminile, d-apai cu lunile...
Aaa, e vorba de cei din Afumati? Maaare grija, aia combina injectiile cu remediile homeopate (contravin insilor principiilor homeopatiei), iar o fosta colega de-a mea de servici era sa piarda sarcina facind nu-stiu-ce injectii-minune "prescrise" de astia. Grija mare! Si mai stiu ca i-au luat si pielea de pe ea, asa sint de scumpi!!!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

annelise spune:
multumesc tuturor pt informatii!!
problema mea este ca mai stam in romania doar 1 luna si jumatate si nu stiu daca e bine sa incep un tratament homeopat pt o perioada asa scurta.vom pleca in state sunt in dilema fiindca tratamentele clasice nu ne-au ajutat. oricum multumesc f mult. e adevarat ca pot gasi destule informatii pe net despre homeopatie, dar am vrut experinte personale si sincere in legatura cu aceasta ramura a medicinei.
as vrea sa aflu nume de medici homeopati buni din cluj .
http://community.webshots.com/user/anneliVIEWS se171

Siminaf spune:
Poti, Annelise, de ce nu? Ba poate ca e mai bine, ca dupa ce mergi la homeopat citeva sedinte si vezi cum te simti, sa intrebi si ce remediu ti-a dat, sa stii ce sa cauti in tara in care mergi, cind ajungi. Asta pina vei avea din nou nevoie de un consult homeopat...
Sanatate multa si drum bun!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

nonna spune:
In Cluj dr Sosa Ioana str.Horea 47-49 tel. in pagini aurii il gasesti sau Dr. Nitu Simona pe str. Galaxiei in cart. A. Muresanu in cadrul dispensarului. D-na Sosa se ocupa mai ales de alergii care se trateaza bine homeopatic,poti merge unde e mai usor pt. tine.Sunt amabile si cunoscute in oras iar medicamaentele la obtii de la farmacia Terrafarm vis-a-vis de Sora.Nu sunt f scumpe dar nici ieftine. Cu incredere si totul se rezolva chiar si in SUA.Sanatate multa!
Nonna

light spune:
quote:Nu, nu e vorba de medic din Afumati, ci de doctorita Mariana Trifa cu sediul in Piata Amzei recomandata la discutia cu homeopatia (linkul afisat de mine). Mi s-a parut ok tipa si e homeopata in toata regula fara injectii si minuni, adica tratament strict homeopat. O fi femeia foarte solicitata sau stiu eu, a fost iarna grea si o fi avut multe probleme, sunt curioasa cat va dura urmatoarea programaare.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu
Originally posted by Siminaf
Nu, normal e sa cheme pacientul de cite ori este nevoie. Au pacienti care se duc de 2 ori pe saptamina la inceputul tratamentului. Iar programarea nu dureaza cu saptaminile, d-apai cu lunile...Aaa, e vorba de cei din Afumati? Maaare grija, aia combina injectiile cu remediile homeopate (contravin insilor principiilor homeopatiei), iar o fosta colega de-a mea de servici era sa piarda sarcina facind nu-stiu-ce injectii-minune "prescrise" de astia. Grija mare! Si mai stiu ca i-au luat si pielea de pe ea, asa sint de scumpi!!!Simina & Andrei (Deiutzu)Home, wherever you are...Excursie la Lake ArrowheadLaguna BeachBeach Cities