Pe prietena mea o inseala sotul

Pe prietena mea o inseala sotul | Autor: ivonagabriela

Link direct la acest mesaj

Buna, cred ca nu mai este nevoie de prea multe explicatii. Pe una din pritenele mele o inseala sotul de f.mult timp (sunt absolut sigura) si ea habar nu are. Pe langa asta se poarta execrabil cu ea. Ce sa fac!? Sunt sigura ca nu o sa ma creada si o sa iese un scandal monstru. Chiar nu stiu cum sa fac pentru ca boul nu o merita deloc.
Va rog ajutati-ma. Mersi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu zic sa nu te amesteci. Daca ea va afla, se vor certa, apoi poate se vor impaca. In acest caz, impacindu-se, tu vei deveni dusmanul numarul 1, pentru ca "ai incercat sa le distrugi casnicia, bagind <strimbe>".

Poate el va avea totusi grija ca ea sa nu afle. Poate el va avea bunul simt sa o protejeze macar in acest fel.

In principiu, mare lucru nu e de facut.
E un fapt care face parte din viata celor mai multe femei. Din viata de kko a femeilor.

Leta si un bebe
POZE CU BB GRAS :)

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

las-o sa vada singura. din cate spui are si motive de ingrijorare. daca nu vede, inseamna ca poate nu vrea. multe femei adopta tactica asta.
in situatii de genul e bine sa nu te bagi, niciodata nu se stie la ce se ajunge.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu acum un an am aflat ca prietenul prieteneul mele nu numai ca o insela insa era si casatorit.. Intamplarea a facut ca o colega de'a mea de la scoala sa lucreze la magazinul unde lucra si sotia individului.. si la o cafea cu colega mea ea se apuka sa imi povesteasca despre ce mizerii ii face sotul colegei ei de la munca. Si din vorba in vorba imi spune cum il cheama pe el ,acelasi nume cu cel al mizerabilului care iesea cu cea mai buna prietena a mea.
De buna credintza m'am dus la magazin,sotia stia ca e inselata insa nu stia cu cine, i'am tras buletinul la xerox si apoi m'am dus la prietena mea unde i'am spus tot adevarul..
Concluzia??? De atunci prietena mea nu mai vorbeste ..pe motiv ca sunt geloasa si invidioasa pe relatia ei de vis, e si acum cu animalu' ala care nu face altceva decat sa se foloseasca de casa,masina si banii ei..
Sotia lui a introdus actele de divortz in saptamana urmatoare..
..asa ca eu una m'am lecuit..nu ma mai bag in viata nimanui..

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Pe aceasi tema am deschis si eu un subiect cu putin timp in urma, este la "in unul sau in doi mergem mai departe" cu titlul " ce sa fac?". Pe scurt povestea era urmatoarea: prieteni amandoi de ai mei, el prieten de vreo 10 ani, cu ea m-am imprietenit mai recent, cand eu stiam ca el se despartise de ea. De la ea aflu ca nu e adevarat ca sunt inca impreuna. Si uite asa trec eu prin cateva saptamani de cosmar cu constiinta incarcata ca el o inseala, de ea imi parea rau ca suferea din cauza lui etc. Pana la urma m-am hotarat sa-i spun. Ea a reactionat bine, dar el nu mai vorbeste cu mine. Si in plus de asta sunt tot impreuna, cu ea nu ma mai vad asa des, oare de ce? Pentru ca am avut proasta inspiratie sa ma bag in viata lor.
Ea oficial nu e suparata pe mine, ba chiar mi-a multumit ca i-am spus, dar nu ne mai vedem, nu mai vorbim asa des la telefon si oricum ei doi s-au impacat, ea l-a iertat. Ghici cine a cazut rau in povestea asta? EU!!

Concluziile le tragi tu.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu te baga sub nici o forma; nu e bine sa te amesteci in viata nimanui. O mana de ajutor intinsa de tine poate fi perceputa ca o intriga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Initial creeata de ivonagabriela

Buna, cred ca nu mai este nevoie de prea multe explicatii. Pe una din pritenele mele o inseala sotul de f.mult timp (sunt absolut sigura) si ea habar nu are. Pe langa asta se poarta execrabil cu ea. Ce sa fac!? Sunt sigura ca nu o sa ma creada si o sa iese un scandal monstru. Chiar nu stiu cum sa fac pentru ca boul nu o merita deloc.
Va rog ajutati-ma. Mersi.

Te duci la prietena ta si ii povestesti cele de mai sus: cum ca ai avea o prietena X pe care o inseala sotul bla bla si ce ar face ea (prietena de fata) in locul tau? Si in functie de ce iti raspunde ...exact aia faci ... cu ea.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Si eu sunt de parere ca mai bine nu te bagi .Nu pot sa cred ca prietena ta nu are nici un semn de intrebare vis-a- vis de comportamentul sotului .Parerea mea e ca numai cine nu vrea sa vada nu se prinde de asa ceva sau nu-si pune macar intrebarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Nu te baga, lasa-o sa vada ea ce se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

cunosc astfel de cazuri. am fost in aceeasi situatie ca si tine.am vrut sa fac un bine prietenei mele, si ce a iesit??nu mai vorbim de 7 ani............am fost cele mai bune prietene.iar acuma ea stie ca este inselata(tot cu acelasi barbat a ramas).si-a dat seama si singura, dar a inceput sa se obisnuiasca, si nu o mai deranjeaza asa de mult...o cearta..si trece.asa ca..................
lasa sa-si rezolve problemele

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor..toate sustineti ca cel mai bine ar fi sa nu-i spuna amaratei aleia ca o inseala barbatul.Dar ati aplicat situatia ..la voi??sa zicem ca si pe voi v-ar insela barbatul..nu ati prefera sa stiti?si ma refer sa aflati de la o prietena buna,care sufera cu si pentru voi.Nu de la "o prietena" care baga strambe sau se bucura de necaz si va arunca adevarul in fata.
Nici eu nu-mi fac griji ca m-ar insela barbatul,dar,abstractizand,daca m-ar insela si una dintre cele mai apropiate prietene ale mele ar sti si nu mi-ar spune...as fi foarte dezamagita.Bineinteles ca ar fi foarte greu..tot abstractizand..mi-ar fi si mie greu sa-i spun prieteni mele ca o inseala barbatul).
Ce a spus Adela este o varianta buna sau,daca esti asa de in tema cu viata amoroasa a sotului invit-o la un suc unde iti spun antenele ca o sa fie si sotul ei cu ..extraconjugala,pune-o intr-.un fel in fata faptului implinit,sa vada cu ochii ei,eventual te faci la fel de surprinsa.

Daca ea il iarta sau nu e chiar problema lor,nu ai cum si de ce sa te bagi dar eu consider ca trebuie sa afle.Spui ca si acasa se poarta execrabil cu ea..merita sa afle,si decizia o sa o ia singura.
Eu as prefera sa aflu.Si,Briantis,nu e adevarat ce spui ca numai cine nu vrea sa vada nu se prinde.

eu nu le pot intelege pe femeile despre care ati povestit,care urasc apoi prietena care le-a facut sa vada adevarul..ca se impaca e ok,dar alte reactii ma umple de mirare.

Mergi la inceput