Jocuri noi (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Iaca inca unul, pe care il joc eu acum:

www.randomhouse.com/doubleday/davinci/main.html" target="_blank">http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/main.html

Nu e gen "escape", este cu puzzle-uri "logice" (ca in cartea cu acelasi nume ). Eu abia l-am inceput, nu stiu cat dureaza.

Edit: m-am oprit din da Vinci pentru ca aveam nevoie de carte si nu o am aici . Am mai gasit unul (recomandare de la cineva pe alt forum): www.woolythinking.com/html/archipelagoIE.html?o=0o" target="_blank">http://www.woolythinking.com/html/archipelagoIE.html?o=0o. Pare foarte greu . Oricum vad ca inca nu a mai venit nimeni pe la subiect, singura .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Eu continui cu lista, poate mai vrea totusi cineva sa joace.

Cu daVinci nu va chinuiti, trebuie la un moment dat sunat la un nr. de telefon din state, asa ca... Dar ideea era interesanta.

Archipelago este greu si dupa parerea mea neintuitiv, plus ca este destul de dificila orientarea.

Am mai jucat Altantzone. Are meniul destul de complicat - de exemplu nu reusesti sa incarci un joc salvat pana nu incerci sa salvezi unul existent (nu are optiunea de load), trebuie sa deschizi obiectele din inventar pentru vizualizare cu optiune separata - dar este destul de dragut ca si idee, de aventuri. Este cu imagini reale (poze), nu cu grafica.

Acum am descoperit unul care este superinteligent si la care nu ajuta nici un fel de walkthrough: Dark Room. Greu este pana te prinzi ce trebuie sa faci. Sunt puzzle-uri de logica si trebuie rezolvate 7 in mod independent, eu am facut pana acum 3. Trebuie sa aveti vedere in spatiu .

Cu speranta ca totusi se va mai juca cineva pe aici, va las sa va . Arboria pe unde esti?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

joc nou, destul de greu, din cele de aventuri, cu inventar, cu ghicitori si cu puzzle.
ii zice The Beauty & The Hacker

Mergi la inceput

L-a mai jucat cineva? Eu am obtinut o fraza cam stupida dar totusi corecta gramatical, nu se intampla nimic daca o scriu in casuta... nu stiu cum sa merg mai departe...

Mergi la inceput