Anca, fetele
stiu ca-s multe fete la care "apare si dispare" displazia, chiar eu am o prietena care-mi spune ca a observat clar ca nodulii se formeaza in perioadele de stres si dispar in vremurile bune...nu dramatiza, cazul celor doua colege e intr-adevar de luat in seama, dar nu de generalizat.
Eu dispazia am facut-o la 25 ani, acum am 33.Au trecut deci 8 ani, am urmarit-o (avand sani ff mici, la mine nu-i nevoie de mamografie, toti medicii mi-au spus sa nu mai fac greseala, mamografia implica o radiere a organismului, fac numao eco la sani)
pot spune ca sunt un caz fericit, displazia nu a mai reaparut, dar din pacate problema mea se numeste fibrom uterin acum.
Cauta, asa cum am mai vorbit, un trat naturist sau homeopat mai bine, e vorba de un exces de estrogeni, un dezechilibru hormonal al organismului. Se poate manifesta la nivel de sani (displazie, noduli) sau uter (fibrom) deci trateaza cauza, iar nu localizarea
Mada
Fetel, am o mare rugaminte...am auzit ca unul din tratamentel indicate in mastoza fibrochistica este cu vit. A si E. In ce cantitate sa le iau?
Multumesc si va pup!
Oana si Mara 11.08.2004
Agnes sfatul meu este sa nu te expui la soare, sau daca tii neaparat fa-o numai dimineata sau spre seara.
Eu asa as face, as elimina sau minimaliza toate conditiile care pot complica si mai mult problemele.
Smerenia este regina virtutilor.