Buna ziua
Cunoaste cineva gradinita Bambi din Bucuresti? M-ar ajuta foarte mult informatii de la parinti care au copii acolo, sau care macar au vizitat gradinita si si-au facut o parere. Multumesc frumos.
Ana
mama Mirunei
Buna ziua! Eu cunosc o gradinita nr. 29 din sect 4 care se numeste Babmi. Insa nu stiu daca pe asta o cauti. Este langa sectia 14 politie. Si e super gradinita. Si o directoare de nota 10. Eu am lucrat acolo trei ani si chiar iti pot da mai multe informatii despre acea gradinita. Ti-o recomand pt prichindelul tau! pa pa!
da, eu am auzit ca gradi Bambi si inca altele isi prezinta oferta maine la intalnirea cu gradinitele de la Biblioteca Centrala Universitara, langa Atheneul Roman la ora 17.00
Buna ziua Ana,
Eu am fetita la gradinita Bambi si daca vrei pot sa-ti dau detalii. Ar trebui insa sa o vizitezi mai intai pentru ca orice ti-as spune eu nu se poate compara cu ceea ce vezi cu ochii tai. Fetita mea e acolo de trei ani si sunt foarte multumita de procesul educational, modul in care se comporta cu copiii, progresele pe care le vad. Dar parerea mea e sa o vizitezi si dupa aceea iti pot raspunde oricarei intrebari cu cea mai mare placere.
va rog sa-mi spuneti si mie cate ceva despre gradinita Bambi....sunt aproape disperata.... si tarifele pe care le practica....
M-ar interesa si pe mine pt. ca am auzit ca au si grupa de cresa. A incercat cineva?
Buna Oana
Una dintre fete, Ankalaura, a fost foarte draguta si mi-a trimis un fisier cu oferta lor pentru anul scolar 2005-2006. Daca imi dai o adresa de mail pe PM ti-l trimit cu placere. Eu inca nu am ajuns sa o vizitez, dar trebuie sa-mi fac timp saptamana viitoare. Multumesc tuturor pentru informatii. O zi buna
Ana
mama Mirunei