uter bicorn

uter bicorn | Autor: albinuzza

Link direct la acest mesaj

Buna,

sunt membru nou-nout.
Sunt in sapt.15 si am uter bicorn. Nu vreau sa stiu cat de grava e situatia mea, vreau doar sa stiu ca se poate... Si daca ati facut ceva special pentru asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am postat si eu un astfel de subiect acum vreo luna, poate si mai mult...si nu prea sunt fete cu aceasta problema aici. Eu postasem subiectul pt cumnata mea care din aceasta cauza nu reusea sa ramana insarcinata si in cazul in care ramanea, nu putea pastra sarcina. Intre timp ea a reusit sa ramana gravida si acum are 9 saptamani. A facut cerclaj si este bine. Din moment ce esti deja in sapt 15, asta inseamna ca e bine. Du-te la control si ai grija de tine...Se poate, cu siguranta se poate si vei fi foarte fericita cu bebele tau. Totul e sa te ingrijesti, sa nu faci efort, sa iei medicamentele pe care ti le da doctorul...

Bafta!

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Albinuzza sarcina usoara!
Da, se poate, nu te mai stresa!
Eu nu am facut nimica, am incercat sa nu ma gandesc la tot esecurile pe care le citisem si acuma totul este foarte bine!
Fii optimista, sunt multe femei care au nascut copii sanatosi cu uter bicorn!

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 28+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

albinuzza, SE POATE MAI!!! Acceseaza albumul meu si ai sa vezi dovada!!
Ce am facut ca sa duc sarcina pana la 38 de spatamani si 4 zile?? Cerclaj si tratament (mai toata sarcina).
Tot ce trebuie sa faci in prima faza este sa-ti gasesti un doctor buuuun!
Sarcina ushoara si sa ne pui poze cu bebe, da??

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuzza spune:

Buna fetelor,

dupa cum v-am spus sunt nou-nouta si mi-a luat cateva zile sa ma dumiresc cum e cu mesajele astea. Asa ca am gasit raspunsurile voastre abia acu o ora si sunt foarte fericita. Va multumesc din suflet pentru incurajari. Gratie voua am aflat si eu ce e acela "cerclaj", habar n-aveam. Dar la ultimul control doc a verificat cat de deschis e colul si a zis ca nu e nici o problema.
Ce ma framanta pe mine: am dureri aproape continuu (in partea dreapta, acolo unde e bb), sunt suportabile, mai acute cand sunt obosita. M-am gandit ca e ceva normal in situatia mea, asa ca n-am zis nimic doctorului. Oare ar trebui sa-i spun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Parerea mea (sunt sigura ca fetele vor fi de acord cu mine) e ca intre tine si doctorul pe care ti l-ai ales sa-ti monitorizeze sarcina ar trebui sa existe o comunicare foarte buna. Ideea e ca daca ai vreo durere (oricat de mica), esti ingrijorata sau doar presimti ceva ar trebui sa=i spui. In felul asta el poate sa te linisteasca si n-o sa mai fii stresata sau iti va da tratament, in functie de situatie. Apropo, ti-a prescris ceva medicamente? cate saptamani de sarcina ai? Avand in vedere malformatia pe care o ai la uter ar trebui sa se preocupe mai mult de tine.

Sanatate!

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rene spune:

Albinuzza, si eu am uter bicorn si sunt in a 12-a saptamana.
Deocamdata nu am probleme, si eu simt durere uneori in partea dreapta pentru ca si al meu e tot in dreapta.
Am spus doctorului si m-a intrebat daca mi-am scos apendicele si i-am spus ca nu. Deocamdata mi-a spus ca e normal sa ma jeneze. M-a controlat si e bine si la mine colul si e bine si bebele. Luni merg la ecografie ca sa vada daca am intr-adevar sept fundic asa cum mi-a iesit la prima eco de la 4 saptamani. Singura problema ar fi ca nu ar avea bebe suficient loc si e posibil sa nasc mai devreme.
Dupa ziua de luni iti voi putea spune mai multe.
Am mai vorbit cu o tipa careia i s-a spus ca ar avea uter bicorn si bebele pe dreapta (tot trag pe dreapta astia mici :) ) iar ea e in saptamana 33 si nu a facut cerclaj nici tratament si mai are un copil.
Prin urmare se poate. Acuma, depinde si de fiecare organism in parte, normal.
Oricum trebuie sa avem ceva rabdare sa vedem ce si cum dar eu spun ca daca am ajuns pana aici e semn bun :)

Mergi la inceput