Aspirante optimiste (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vale, de remediul ala parca stiam si eu candva ceva...dar cu cine mama? cu cine? daca al meu e ocupat din zori si pana seara cand e rupt, ce naiba sa fac? sunt cu el toata ziua, dar degeaba...ca acum avem ceva angajati in firma si nu mai putem sa facem nimic prin zona! Io cred ca pana la urma o sa incepem sa prestam in public! El acum s-a culcat pe o ureche ca facem copilul prin fiv, i-am zis : ok, copilul ca copilul, dar restul crezi ca tot la doctori se rezolva? Zi, daca da, ca Eliasul e aproape; dar o sa-i cer si o trimitere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

Sorina7 merci mult pentru incurajari
si eu asa auzisem de la altele ca 2-3 luni ar ajunge, asa ca merci si pentru confirmare si pentru promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna Patris , bine-ai venit printe noi, si-mi pare tare rau ca ai ajuns aici din anumite motive triste ! Ar trebui sa-ti faci niste analize (recomandate de medic), sa mergi sa vezi cauza care a dus la aceasta nenorocire, si tratata, sunt sigura ca vei reusi. Sa dea Domnul sa reusesti din nou cat mai curand si sa nu stai prea mult pe-aici!Dupa chiuretaj nu stiu cat ar trebui s-astepti, dar mie dupa extrauterina mi-a zis sa astept 3 luni (dar era vorba de operatie cu taietura pe abdomen)

Ardit, eu stiu ca nu mai ai nevoie de carnetele alea de asigurat; asa am aflat eu, cica nu mai sunt valabile. Dar eu zic sa nu te mai gandesti la asa ceva, zi amin! ca esti sanatoasa si sa dea Domnul sa fii in continuare; sunt sigura ca ajutandu-i pe cei apropiati tie, primesti si binemeritata rasplata :

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Patris, imi pare tare rau, dar trebuie sa ai incredere. Daca ai ramas acum, ai sa mai ramai. Important e sa-ti faci toate analizele sa te asiguri ca va fi totul bine si ca nu vei mai trece inca o data prin asta.
Dr. au vreo banuiala????

Curaj si putere de a merge mai departe!

Laura, nu te mai plange ca apelez la intelegearea noastra. Hai ca o sa fie bine si o sa rupi gura targului.

Sorinache, cand ai rezultatele?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Patris,bine ai venit!
Fetele,ati auzit careva de TRIBESTAN?Am vazut ca dr. T la recomnadat cuiva care avea acelasi diagnostic ca si Dorin si ma batea ashea un gind sa-i iau si d'asta.cu nea gogu nu am gasit nika de medicamentu asta...
Laura mama,da ce usi la biroul ala nu aveti?usa inchisa 20 de min,jaluzeaua trasa si se rezolva!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Zapacite amandoua! Si Anca si Vale! M-ati facut sa rad cu lacrimi!
Anca, dar mi-a luat ceva timp sa-mi aduc aminte care era intelegerea noastra! Eeeehhhhhh....vise maica, vise....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Laura mama,da ce usi la biroul ala nu aveti?usa inchisa 20 de min,jaluzeaua trasa si se rezolva!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Vale, rusine!!!!!! femeile maritate nu fac asa.
Doar in pat in dormitor, fara lumina, si numai in pozitia clasica.

Tribestan am impresia ca nu se gaseste la noi. Am vazut ca mai demult ii recomda cuiva din SUA si-i zicea ca acolo sigur gaseste.

Hai ca ma interesez si io.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

si cu ochii inchisi! De asta ai uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ancutza, cand ies de la servici capat ceva rezultate.
Vale, parca tot acolo zicea ca ar fi Tribestan in Bulgaria...da varianta naturista nu incercati : adica branca ursului, plus ce mai scria Livia pe acolo, gen vit.E, catina, etc.
vad ca este la bulgari o pagina de unde se poate comanda, cu 30 $ si cica trimite in toata lumea :
http://tribestan.dir.bg/
da pe bune ca la ce scrie acolo, zici ca vorbeste de branca ursului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si daca se poate sa fi imbracata in camasa de noapte,pe care o ridici pina la mijloc si atit,mai sus e interzis!
baaai,mor de ras!
mi-am adus aminte de ceva si tre sa va zic,poate ma baneaza astia pen limbaj indecent
ashea,bunica la o pretena a mea,cind eram noi domnisoare(chiar am fost odata)mereu ne zicea,faaai sa aveti grija cu baietii,sa nu-i lasati sa va bage limba in gura,ca imediat va dezvirgineaza!bai si noi radeam....si sfaturi frate,cu camasa ridicata nitel,cu mainile pe linga corp,fara alte porcarii,ca asa e frumos!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput