pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Natasha71 spune:
Buna dimineata,
fete frumoase!
Am incercat ieri dimineata sa dau de 2 ori mesaj si n-am reusit... prima data am scris un pomelnic... a 2-a oara varianta prescurtata... si de fiecare data mi-a dat eroare... Acum sper sa reusesc (mi-am salvat mesajul, sac!)![]()
Sa va spun despre mine: luni ziua 16 am fost la d-na dr. la cabinet (mama ce de gravidute! 

era chiar aglomerat, noroc ca se respecta programarile, nu ca in alte parti...). Vreau sa va spun ca foliculii de pe dreapta plecasera la vale
iar cei de pe stanga intrasera in involutie, deci vestea buna e ca nu am chisturi (ca de asta mi-era teama)... Endometrul cam lenes: 9 mm. Eu cred ca am ovulat sambata... In sfarsit a crescut temperatura: 37.Acum urmeaza acele 2 sapt luuuungi de asteptare... Dra mi-a zis sa-i dau de stire daca am test pozitiv... parea increzatoare
in sansele mele luna asta. E o draguta, pe zi ce trece imi place mai mult de ea.
Stepha, bun banc!

ma bucur ca ti-ai pastrat optimismul, stresul stii ca este cel mai mare dusman al fertilitatii... eu mi-am propus ca indiferent ce se intampla
(de obicei la serviciu) sa nu ma mai enervez
in momentele 'cheie'...
MURA,
e super ca ai inceput stimularea! Oricum , vad ca ai un tonus de invidiat! Tine-o tot asa! O sa vezi ca tot o sa reusim pana la urma!
KLA, draga mea,
lamureste-ma si pe mine cu tribestanul asta, ce ai cumparat tu, cum se numeste si ce compozitie are... Vreau si eu sa fac neaparat rost de tribestan (indiferent sub ce forma ar fi) si sa-i dau sotului luna viitoare (vrea, nu vrea, bea grigore aghiazma! nu mai scapa de nebuna!
). Ti-ai reparat computerul? Sper ca da, pt ca altfel te trec absenta!
Ioana,
cum a iesit listeria? Pana ajungi la d-na dr. poti arunca un ochi pe buletinul de analiza, ca cei de la medsana scriu si valorile normale. Dar foarte greu ti-au dat rezultatul, ce se intampla, si medsana intarzie cu rezultatele?! Tin pumnii!
Mihaela?
Terrapin,
bine ai venit printre noi! Eu pot sa te lamuresc in legatura cu cabinetul pt ca la spital nu am fost inca. Se afla pe str. Novaci nr.4, bloc S9, sc.1, parter, ap.4, intrefon 4C, tel. 410.33.72, banuiesc ca vii pe Calea 13 Septembrie dinspre Hotel Marriot, dupa Administratia Fin. Sect.5 prima intersectie (puncte de reper: magazinul Prosper, Cinema Lira, benzinarie Mol) se numeste Sebastian,acolo faci stanga si apoi a 2-a la dreapta este str. Novaci, mergi putin pe strada si blocul este pe partea dreapta.
Daca insa vii pe Calea Rahovei dinspre 11 Iunie, atunci faci dreapta la intersectia cu Sebastian si dupa Parcul Sebastian a 2-a la stanga este Novaci. Este usor de ajuns, indiferent pe ce parte vii.
In legatura cu programul la cabinet d-na dr. este luni, miercuri si joi de la 16 la 19, deci ai timp sa ajungi de la serviciu. Eu m-am programat cu 1 sapt. inainte, dar am inteles ca poti suna si in aceeasi saptamana cand doresti sa mergi. In legatura cu timpul de asteptare, n-am asteptat niciodata mai mult de 10 minute (asta cand am intarziat eu fata de ora programata)... am vazut vine asistenta si intreaba cum te numesti si se respecta programarile... Cabinetul este curat si cochet, sunt 2 incaperi, una pt eco si cealalta pt consultatii, cu paravan, exista un hol intre camere si sala de asteptare, deci iti este respectata intimitatea. Mie una, mi-a placut, si slava domnului am fost pe la o gramada de cabinete... ce mi-a placut ca nu esti expediata imediat dupa 5 min, d-na dr raspunde calm la orice intrebare, iar consultatia este ca la carte. La eco, mi-a aratat totul pe ecran iar asistenta mi-a intocmit o fisa cu toti parametrii care i-au fost dictati. Sper ca ti-am fost de folos...
Hai va pup si astept vesti bune
de la voi!
Terrapin spune:
Natasha, esti o dulce.
Mesrik frumos!!! Cu siguranta o sa ma descurc acum sa ajung.
Ma speriasem, dar nu este asa departe de centru.
Te pup!!!
Pentru fetele care au probleme cu ovare polichistice am gasit un link ft. interesant: http://www.emcb.ro/article.php?story=20030113174431000; pe mine m-a lamurit in multe privinte...
Pupici la toate!!!
MURA spune:
Terrapin, bine ai venit printre noi.
Sper sa nu regreti decizia luata. De fapt eu sunt sigura de asta, o sa vezi ca o sa iti placa doctora la nebunie. Nici una din fetele care au mers la ea la indemnul meu nu a regretat asa ca sigur nici tu nu o sa regreti.
Natasha si la mine s-a intamplat asa la ambele inseminari, ovarul drept lucreaza bine iar pe cel stang de fiecare data foliculii au intrat in involutie. Ti-am spus eu ca semanam.
Cu endometrul e la fel si la mine, tare lenes , dar il convingem noi sa creasca.
Terrapin la spital nu mai stiu exact programul cu toate ca este scris pe usa. De fapt ea lucreaza in policlinica CFR 2 care este in aceeasi curte cu spitalul si in spital. Are anumite zile in care are program la Policlinica dar nu te sfatuiesc sa te duci acolo pentru ca este foarte aglomerat pentru ca in 90% din cazuri face inseminari.
Nu ai nevoie de nici o trimitere de la medicul de familie.
Este bine sa te duci chiar dupa ce trec rusii ca sa nu pierzi luna si sa incepi eventual o monitorizare si daca cumva nu ai facut deja sa faci niste analize "dozari hormonale" care se fac in zilele 4-14-21 ale CM.
E bun pontul cu spermograma si dr. Matei recomanda varianta esta pentru ca este mai putin stresat sotul si asta conteaza enorm.
Numai ca pentru inseminare nu prea tine conferinta, trebuie sa o faca acolo la ora stabilita.
Eu sunt super bine , moralul este bun si abia astept sa treaca cele cateva zile pana la IAS.
Singura mea problema este ca am nimerit o asistenta care avea mana grea la injectii si nu mai pot de fund.
dar trece.
Am trecut noi prin altele mai grele.
Va pup pe toate
Natasha71 spune:
Buna-dimineata, fete dragi!
Vremea asta m-a 'turtit'... ploaie, cer mohorat, frig... nu mai vine vara odata?! Si iar mi s-a strecurat indoiala in suflet... daca nici luna asta... Dar sa trecem peste!
Terrapin
, asa este, nu e departe de centru, eu locuiesc in zona si de acasa pana la serviciu (care se afla aproape de Piata Unirii) nu fac mai mult de 15 minute (cu masina, e adevarat). Bafta si tine-ne la curent cu investigatiile!
MURA, cel mai bine ar fi sa inveti sa-ti faci singurica injectiile, eu in urma unei injectii facute de o nepriceputa cu mana grea m-am decis sa invat... si am reusit! Mi le fac asa de bine, ca nu simt nimic (e vorba de injectii intramusculare, ca la cele subcutanate nu m-am 'bagat' inca)! Si nici nu ma aleg cu 'gogoloaie' pe sub piele... Toata chestia e sa stii exact locul unde sa bagi acul, pt ca m-a invatat o asistenta ca daca ratez locul exista riscul sa lezez nu stiu ce centri nervosi... cel mai bine este (daca te decizi sa incerci) sa te orientezi dupa o intepatura recenta.
In legatura cu ovarul drept, am senzatia ca si la mine lucreaza mai bine. Sper sa fie cu noroc... luna asta. Astept vesti bune de la tine!
Pup toate fetele (si pe cele absente!)
Terrapin spune:

Ieri au venit rushiiiii!!!

Desi ii asteptam pe la sfarsitul saptamanii si-au facut aparitia cu nerushinare
mai devreme, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult...la 26 de zile cand la mine treceau pana la vreo 35... ma mir!!!
Spre rusinea mea
nu am facut niciodata dozari hormonale si nu stiu exact in ce constau: se iau probe de sange sau...?
Unde pot sa fac aceste dozari si cam cat ar costa? Problema e ca ziua 4 e sambata si as vrea sa ma programez la Dna Dr saptamana viitoare...
Sa aveti o zi minunata!!!
MURA spune:
Eu stiu sa fac injectii dar pe mine nu am incercat inca. Nu stiu daca imi pot nimeri singurica fundul.![]()
Dar poate ca ar trebui sa incerc.
Din 3 injectii doar una ma doare de 2 zile, si a fost cea care a fost facuta cel ai incet.
Unde au disparut celelalte fete??????????
Heiiiiiiii vrem sa aflam vesti noi de la voi.
Pupik
Ioana75 spune:
Salut luptatoarelor
!
Mmm, va astept cu multe vesti bune luna asta
(da Doamne sa am gura aurita, de fapt tastatura
).
Eu am fost ieri la dr, la 18:45. Era bolnava saraca dr., a zis ca raceste in sala de operatii. Eu sint bine, bb voinic
, iar listeria mi-a iesit negativa; la medsana a durat peste 5 saptamini
.
Va tin pumnii, imi place ca sinteti optimiste
.
Ioana
MURA spune:
Eu cred ca sambata o sa fac prima ecografie sa vedem cum merge tratamentul cu 2 fiole pe zi. Sper sa dea rezultate mult mai bune asa pentur ca daca nu probabil ca o sa incerc cu altceva.
O sa va tin la curent cu evolutia problemei. Probabil ca week-endul viitor o sa fac inseminarea.
Va pup pe toate si va tin pumnii, sper sa aiba gura aurita Ioana si sa trecem si noi de partea aceea a baricadei unde este si ea.
Pupik