pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
pmihaela spune:
Salutare fetele dragutele!
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, dar noutati despre mine nu am. Am intrat pe un site cu produse naturiste si le-am spus problemele mele.M-au sfatuit sa iau extract din mladife de zmeur si mugur de coacaz negru.Incerc si cu astea, si in rest fructe, ca rau nu fac,in special banane ca imi plac f. mult si capsuni, ca sunt de sezon. Eu zic sa-i dati si voi cu fructe.
Stepha ma bucur ca te gandesti la mine, mai iau o luna pastilute si cam atat sper eu, ca nu mai vreau, m-am saturat, eu vreau bebe si iau pastilute...
Va pup pe toate si sper sa aud vesti bune luna asta, ca sunteti multe pe teava![]()
MURA spune:
Kla, imi pare rau ca ti-a plecat sotul. Asta e daca avem barbati umblareti....
Natasha, parerea mea e ca ar trebui sa prestezi si vineri seara si sambata si duminica. Asta ca sa fii tu sigura si dupa ce prestezi sa stai o jumatate de ora cu picioarele in sus, sau ma rog cu o perna sub mijloc. Ca sa aiba si ei drumul mai usor de parcurs sa se intalneasca.
Bafta multa.
Imi pare bine ca am putut sa te ajut, am un sentiment tare placut atunci cand pot face ceva pentru a ajuta pe cineva. Mai ales ca stiu exact prin ce treci si am trecut si eu de cateva ori si inca mai trec.
Mergem inainte, mai e putin si ne vom intalni in parc cu bebeii nostri cei frumusei.
Stepha, nici nu vreau sa aud de demoralizare. Daca asa nu merge fa ceva mai concret. Treci la inseminari. Nu vreau sa te aud ca esti deprimata, trebuie sa treci peste asta, stiu ca e greu dar nu putem ceda. De ce nu te apuci tu sa faci o inseminare?
Iti spun eu ca iti da mult mai multa incredere in tot. Gandeste-te la asta.
Va pup
Stepha spune:
Dragele mele, multumesc mult de incurajari. Kla ideea cu borcanelul la congelator i-a venit si sotului meu...de s-ar putea....ar fi bine...
Dar daca si asta am rezolva-o tot singure, la ce ne-ar mai folosi oare barbatii?? Poate asa e metoda lor sa ne arate ca sunt indispensabili...Ziceti si voi: noi facem mancare, facem curat in casa, noi avem grija de copii si nu cerem in schimb de cat un
, unul. Lasa ca-l las pe al meu luna asta fara mancare si haine curate drept pedeapsa...![]()

Mura, mai astept o luna ca sa fac 3 luni de tratament si apoi , daca tot nimic, trec la inseminare.
Zi si tu, cand am fost prima oara la dna. dr. al meu consort s-a speriat ca mai avem de asteptat inca 2 luni pentru toate analizele ce urma sa mi le fac eu, ei uite ca au trecut 2 luni si supararea a trecut de partea mea.
O sa-mi revin eu, ca nu ma tine mult supararea si luni voi fi ca noua.
kla78 spune:
buna seara!
fetelor am in sfarsit o bucurie!am gasit mult doritul TRIBESTAN numai ca aici o au sub numele de TRIBULUS(cum e si denumairea plantei:tribulus terrestris)
daca va intereseaza pe vreuna spuneti-mi si incerc sa vi le trimit eu cumva!iar cu plata vedem noi cum facem!!!
va pupik
Natasha71 spune:
Buna-dimineata!
Dragele mele
, zarurile au fost aruncate, cred ca am avut ovulatie sambata dupa-amiaza dupa niste intepaturi mai accentuate de ovare (dar nu stiu de ce temperatura asta se incapataneaza sa nu creasca, azi 36,9)! MURA, ti-am urmat sfatul si am avut activitate vineri, sambata si duminica, acum urmeaza asteptarea: 2 saptamani luuuungi... Azi merg la eco, sunt tare curioasa...
Lucia, da-ne mai multe amanunte despre planta asta tribulus terestris, si unde anume ai gasit potent power (as incerca sa iau si eu pt sotul meu, dar cred ca o sa comenteze iar 'ce-mi trebuie mie musetelul asta...'). KLA, tu stii mai multe despre de tribestan?
Stepha,
iubita, nu mai fii suparata, trebuie sa pastrezi armonia in casa voastra, sunt convinsa ca si sotul tau isi doreste la fel de mult un bebe, doar ca barbatii nu se exteriorizeaza la fel de usor ca noi... mi-a trebuit mult timp sa inteleg asta si am avut si eu o perioada sotul cand nu-mi intra in voie cu nimik... Noi astazi implinim 13 ani de casatorie
(m-am casatorit la 20 ani)...
Ioana, am tras si eu cu ochiul la mamici, la pozele de la intalnire
, sunteti niste gravidute superbe! Doamne, sper sa ajungem si noi sa avem burtici si sa ne facem o mie de probleme, dar sunt sigura ca vei avea un sfat avizat pt noi, caci tu vei fi deja mamica cu experienta!
Mihaela, mi-a fost dor de tine! Mai, dar tot astept sa scapi de anticonceptionalele alea odata
, ai mai fost la dr.
sa mai controlezi daca mai sunt chisturile? Hai, te rog astept o veste buna de la tine!
Va doresc o zi excelenta!
Stepha spune:
Ca sa incepem saptamana cu bine, va trimit un banc:
Marire de salariu
Subsemnatul, Penisul, cer o marire de salariu din urmatoarele
considerente:
· Fac munca fizica.
· Muncesc la adancimi mari.
· Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac.
· Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale.
· Lucrez intr-un mediu umed.
· Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat.
· Lucrez in temperaturi ridicate.
· Prin munca mea sunt expus la boli contagioase.
Cu respect, Penisul
Stimate Penis,
In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive:
· Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu.
· Adormiti la intervale scurte de munca.
· Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii.
· Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii.
· Nu luati initiativa.
· Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca.
· Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei.
· Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protectie corespunzatoare.
· Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani.
· Sunteti incapabil sa lucrati doua schimburi la rand.
· Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate.
· Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns, sinteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase.
Cu sinceritate,
Directiunea
Natasha, felicitari pentru cei 13 ani de casatorie! Sa fie cu noroc (
! Eu consider 13 un numar norocos.
Stiu ca si sotul isi doreste f mult un bebe, din cand in cand se mai exteriorizeaza. Eram intr-o zi in parc si am vazut un tatic cu un bebe care mergea impleticit, asa ca un bebelus, si mi-a zis ca vrea si el asa unul. Ii simt vocea melancolica. Ei, o sa vina barza si la noi. Nu mi-am pierdut speranta doar ca ma mai "ofilesc" uneori.![]()
Ioana75 spune:
Natasha, de-abia astpet sa ramineti
si sa fa cicalesc cu o mie de sfaturi
.
Stepha, bun banc, l-am trimis si sotului
.
kla, ce mai faci?
In sfirsit aia de la Medsana mi-au zis ca mi-e gata listeria (dupa 5 saptamini si ceva
). Ma duc azi sa o iau, dar parca vad ca nu stiu sa o interpretez, asa ca astept vizita la dr.
Ioana
kla78 spune:
salutari!!!
fetelor nu va`pot scrie ca mi se inchide calc.......natasha intra in google si scrie ''TRIBESTAN'' o sa vezi toate efectele lui,,,,,,,,,,,,,e bun si pt noi ,pt ovulatie,daca imi repar calc o sa va scriu
va pup pe toate
MURA spune:
Hello fetele.
Astazi e a doua zi a CM si incep si eu injectiile cu Menogon. 2 fiole pe zi.
Peste 5 zile fac prima eco.
Sper sa mearga mult mai bine luna asta si sper sa ajung sa ma cicaleasca Ioana cu sfaturi. Si nu numai pe mine.
Natasha iti tin pumnii si ma bucur ca ai prestat toate zilele astea, asa ai sanse mai mari.
Kla tinem pumnii si numaram impreuna cu tine si cu Natasha.
Hai, va rog eu deschideti si voi drumul ca vreau si eu sa vin dupa voi.
Natasha felicitari pentru cei 13 ani si ... multa multa fericire in continuare. Noi in martie am implinit 10 ani, noi suntem impreuna de cand aveam eu 19 ani.
Va pup pe toate si multa bafta.
Terrapin spune:
Bine v-am gasit !!!
Mura, multumesc de invitatia de a ma alatura voua aici.
Multumesc de asemenea pentru toate informatiile pe care mi le-ai oferit...

In speranta ca nu sunt prea insistenta as mai avea cateva intrebari:
La CFR2 care ar fi programul Dnei Dr Mihalache?
Am nevoie de trimitere de la medicul de familie?
Cu ce pot ajunge din centru la Cabinetul particular al Dnei Dr sau cam in ce zona a Rahovei se afla( nu cunosc prea bine sectorul 5)?
Eu am o mare problema cu programul de la serviciu ( 10-18)si nici nu ma pot invoi prea des pentru ca este un job proaspat, dar nici nu vreau sa mai aman prea mult sa ajung la Dna Dr.
Cam cat se asteapta pana intri la consultatie?
La cealalta doctora la care am fost te programai cu 2 luni inainte iar cand ajungeai acolo stateai de dimineata pana dupa amiaza sa intri si erai expediat imediat afara
pentru ca era si foarte aglomerat
.
In ce perioada a lunii e mai indicat sa merg la prima consultatie: inainte sau dupa CM? La sfarsitul saptamanii ar trebui sa vina rushii.
Multam si pentru pontul cu spermograma; cand a auzit sotul ca nu-i musai sa mearga el la Dr s-a luminat tot. Cred ca ii era groaza saracutul... 
Va pupik pe toate

si sper sa ne cunoastem mai bine!!!
A voastra,