pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!

NATASHA-da doamne sa se adevereasca presimtirile tale!!!!!!!!sa ne zici dupa ce vii de la eco daca s-a spart grasul ala,dupa cum vad eu tu ovulatia o ai cam o data cu mine,la mine s-a presupus ca ieri am avut-o,hai ca poate peste 2 sapt venim noi 2 cu vesti bune sa le mai incurajam si pe fete!

MURA-cat mai ai pana incepi tratamentul pt IA ????

IOANA-ce faci'?pupici

eu sunt bine,nu ma doare nimic,m-am fortat sa dorm pana la 11 numai sa nu ma dau jos din pat!daca ma trezeam mai devreme sigur o luam cu curatenia,ca n-am astampar,sper ca in timpul somnului s-a dus plimabretul sotului exact unde trebuia,ca de mai trebuie sa fac vreo IA nu stiu zau cum il mai lamuresc sa-si faca smecheria in paharsaracul de el cand iasa din baie(in camera nu-l las)se uita la mine ca la masini straine sa nu cumva sa-l cert ca e prea putina cum s-a mai intamplat,chestia e ca eu cum sunt mai glumeata si-i vad fata aia de nevinovat cand imi da paharelul ma bufnete un ras de nu ma mai pot opri,si culmea il mai intreb si cum s-a simtit,va inchipuiti ca-i vine sa ma ia de cap,dar na ...asa sunt eu!chestia e ca trecem prin niste peripetii cu tratamentele astea de cred ca nu o sa le uitam niciodata.mai ales ei care dupa parerea mea sunt mult mai stresati ca noi cand vine ziua de IA(sau cum e cazul meu ca avem amandoi probleme el saracul mereu zice ''eu sunt de vina ,stiu,dar ce sa fac?''si nerusinata de mine ii zice''da mai,tu esti de vina,daca ma maritam cu altul acum avea copii mari!.......dar glumesc binenteles....hai ca va las ca iar am inceput cu povestile mele si nu vreau sa va plictisesc...

va pup dulce pe toate fara exceptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetele, va pup pe toate.
kla, stai in pat ca vin la tine si te pazesc. Eu cred ca e important sa stai cit mai mult la orizontala primele 2 saptamini, sa se "lipeasca" bine. Baftaaa!

Eu azi ma intilnesc la "La Mama" cu de sept/oct, sa ne batem in burti. Cred ca o sa merg la dr. saptamina viitoare, ca mi-e dor de o ecografie. Cine mai vine?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Teoretic pe 8 luna asta trebuie sa imi vina, daca este asa si nu intarzie pe 9 incep tratamentul cu Menogon dar de data asta cate 2 fiole /zi 5 zile dupa care merg la eco sa vedem cum merge treaba.
Daca nici cu 2 fiole pe zi rezultatele nu or sa fie spectaculoase o sa incerc probabil cu Gonal F. Dar pana acolo mai e drum lung.
Kla, fata cuminte, sa sti ca intre timp poti sa mai si prestezi, asa mi-a spus Matei dupa IAS sa ma duc acasa sa prestez pentru ca ajuta la spargerea foliculului. Asa ca...
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Salutare! Fetelor sunt tare bucuroasa! Acum am venit de la monitorizare: ziua 11: endometrul 8 mm, o.stg. 2 foliculi 11 si 13 mm, o.dr. 2 foliculi: 23 mm si 18 mm! Sunt in extaz, ce mai!. Deci: in seara asta fac un pregnyl, si dr. mi-a zis ca sambata dimineata sa prestez! O iesi ceva? Nici nu ma asteptam la asa o evolutie, sincer... Doamne, se pare ca luna iunie e o luna norocoasa pentru mine, anul trecut am ramas gravida in iunie (dar am pierdut sarcina, din nefericire), casatoria am avut-o in iunie...

Ioana, eu ma duc luni pe la ora 17,30 la cabinet, ca vreau sa vad ce s-a intamplat. Poate ne intalnim acolo, mi-ar face o mare placere sa ne cunoastem Distractie placuta la intalnire!

KLA, iubita, stai linsitita 2 saptamani, e foarte important sa nu faci efort, sa fii relaxata! Hai ca o sa numaram zilele impreuna!

MURA , iti multumesc inca o data pentru ca atunci cand am fost demoralizata in ianuarie si vroiam sa renunt tu m-ai incurajat si m-ai ajutat sa am din nou incredere... In privinta d-nei dr., ai dreptate, este un om deosebit, ma simt foarte bine in prezenta ei, este foarte tonica si sigura pe ea. Si vreau sa-ti spun ca are un simt al umorului, m-a facut sa rad, zice 'd-na cu jumatate de pastila?', zic 'da, dar ati vazut ce ravagii a facut jumatatea de pastila!'... Daca nu erai tu sa-mi deschizi ochii, si acum mai bantuiam pe la somitati cautand un strop de intelegere si plecand dezamagita dupa 5 minute... Hai ca eu cred ca o sa fie bine, suntem pe mana unui dr. adevarat, o sa vezi ca nu se poate sa nu reusim!

Stepha, draga mea, tare bine mi-a facut mararul, vreau sa-ti zic ca ieri si azi n-am mai luat tinctura cand am vazut ce endometru subtire am, am mestecat la pulbere de marar pana la loc comanda! Si ai vazut ce rezultate! Tu in ce zi esti? Cum evolueaza tratamentul?

Pmihaela, mai da si tu un semn de viata! Ce mai faci?

Hai va pup cu mult drag!

Mergi la inceput

salutari!!!

MURA- fata scumpa as presta eu dar nu mai am cu cine ca mi-a plecat odrasla de acasa ieri imediat dupa IA,a avut grija seful lui sa nu ne lase sa facem prostiidar m-am gandit ca daca imi inchiriez un sot nu cred ca se va supara al meu,ar trebui sa ma intelaga,.........l-as imbarliga eu cumva sa nu se superepoate ma intelege ..na...sau poate....eu o prefer pe cea cu intelesulca doar nu se sfarseste lumea.....

NATASHA-numaram draga impreuna,apropo de ce ti-a zis medicul sa prestezi numai sambata ,aici medicii la fetele care sunt in tratament cu relatii programate le zice sa presteze din 2 in 2 zile......sa fie gresit aicvi? sau acolo???

vroiam sa mai scriu si la celelalte fete dar am probleme cu calc si ma grabesc ca poate mi se inchideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Draga mea, hai ca m-ai facut sa rad de dimineata! Esti tare dragalasa, uite ce zic eu: daca o faci, fa-o fara sa-i spui! Am glumit, sper ca ai inteles ca e o gluma! M-am dus cu gandul la reclama cu postasul, cu laptarul si cu electricianul! Barbatii nu pot intelege asta, fii sigura! nici macar daca este pentru o cauza nobila!

Si la noi tot asa se recomanda, din 2 in 2 zile (pt a avea timp sa se refaca ), dar avand in vedere ca miercuri s-a intamplat, eu o sa fac putin 'rabat' de la prescriptie (dr. mi-a zis sambata pt a fi exact 36 ore de la pregnyl) si vineri noapte o sa avem o cina romantica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Natasha, bafta la consultatie luni! Eu nu pot sa ajung asa devreme, de obicei ma programez pe la ora 7, ca fac o ora de la servici la cabinet. Dar poate ne vedem odata.

Fetelor, va tin pumnii luna asta, sa fie cu noroc.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Kla si Natasha, sa fie cu noroc luna asta!Sa ne dati vesti bune in doua saptamani, asa poate ma scoateti si pe mine din butoiul depresiv. Sunt in ziua 14 si e a doua luna de cand tratamentul naturist si a doua luna cand sotul meu e plecat de acasa exact in perioada care trebuie. Am fost super optimista luna trecuta cand mi-am refacut progesteronul si a iesit in limite normale, dar acum imi cam bag picioarele (scuze de expresie), continui cu tratamentul dar in sila. Ma opresc aici fiindca sunt asa de depresiva incat nici nu am chef de vorbit.of-mai pot adauga.Si nici nu am pe cine ma supara, nu ma pot apuca sa tip la el ca doar nu-i vina lui. Viata asta pacatoasa!

Mergi la inceput

salutari fetelor dragutelor,gongutzelor!!!!!!!!

STEPFA-fata dulce asa e viata asta de rahat(scuze)m-am gandit sa ne luam amandoua de manuta si sa fugim in lume ca si mie tot asa mi se intampla cu sotul.,e acasa exact cand nu mai am nevoie de el,stiu ca sunt egoista dar asta e adevarul!auzi...in loc sa-ti bagi picoarele mai bine baga-ti altceva sa iasa cu folos!!!!!!!!era o gluma evident....nu te supara plizzzzzzzzzzzz

NATASHA-stai linistita ca nu ma supar eu asa repede,chestia cu electricianul-e exclusa ca sotul meu face tot in casa! asa ca........nu gasesc nici o scuza......

imi vin tot felul de idei in capsorul asta al meu!m-am gandit cand il prind pe sot acasa sa-l fac sa se spermeze in borcanel si sa o bag la congelator....ca doar pot sa-mi fac si singura IA.........ce prostii vb......poate umplu frigiderul numai cu....vai...cred ca nu mai sunt normala dar ceva trebuie facut....

stiti ceva de TRIBESTAN-am auzit ca e bun pt mobilitate si cantitate la spermograma.......daca stiti ceva ziceti-mi cum pot sa fac rost de el...va rog

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

Buna fetelor!
Tribestan, nu se gaseste la noi.Am auzit ca in Bulgaria,dar la noi se gaseste Potent power care contine acelasi lucru ca Tribestan.(terbulus terestris)
Sotul meu face tratament cu Potent Power la recomandarea dr.Marinescu.

Mergi la inceput