Miresele anului 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana07 spune:
Va pup!
Sambata am fost la iarba verde...ca sa fac si eu un pic de plaja... dar...m-am dat cu prea multa crema... si aproape ca nu m-am bronzat deloc... Dar ma fac eu neagra...asa... incetisor...incetisor...
Iar duminica am fost si noi prin magazine...si m-am tot uitat dupa o toaleta pt cununia civila (ca tot veni vorba...) si...nimic fratzilor (de fapt... surorilor) Numai prostii!!! Si cand ma gandesc ca anii trecuti vedeam asa niste lucruri frumoase... normal ... nu aveam eu nevoie anii trecuti...
Recunosc ca mai e timp pana in iulie dar...sunt nerabdatoare
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
pumi spune:
Stiti cumva, de unde se pot cumpara pampoane din voal, pentru masina mirilor. Voi ce puneti pe masini, banuiesc ca nici voua nu va mai place ideea cu papusa pe masina! Sau gresesc?
pyssy spune:
Eu ma gandesc pt masini la un aranjament de flori si ceva tull alb ( pt masina miresei )
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by pumi
Stiti cumva, de unde se pot cumpara pampoane din voal, pentru masina mirilor. Voi ce puneti pe masini, banuiesc ca nici voua nu va mai place ideea cu papusa pe masina! Sau gresesc?
Papusa?!?! Groaznic... Nici sa nu aud de asa ceva!!! De fapt...nici nu prea am mai vazut... Eu vreau doar flori Nici pampoane...nici baloane...nimic altceva...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ioana07 spune:
Am reusit si noi sa vorbim cu preotul prin telefon pt ca la biserica...de cate ori am fost, ori nu era el...ori era slujba... Asa...si l-am intrebat cam cat dureaza slujba ca sa stim cand sa facem programarea la restaurant... Si el ne-a zis ca dupreaza vreo 30-45 de minute si ca IN MARE...se respecta programarile... Nu prea am inteles noi ce inseamna "IN MARE" dar... ma rog...
Asa ca... restaurantul cred ca il vom programa la ora 19 (biserica fiind la 17) Doame-ajuta!!! Sper sa ne incadram...
leyla spune:
Poti sa-ti cumperi tu tulle (gasesti de ex. in Obor la preturi cuprinse intre 30,000-150.000/metrul) si poti sa faci niste funde dragute la care adaugi niste flori... Doar o idee.
quote:
Originally posted by pumi
irinuca_81 spune:
Buna
Face cineva cununia civila in sectorul 1 pe Banu Manta?
Daca da...spuneti-mi si mie va rog v-ati programat...v-ati ales ora???
Eu am cam inceput sa intru in panica, am nunta pe 23 iulie si inca nu mi-am rezervat ora...si eu sunt legata de ora de la cununie pt ca fac si cununia religioasa in aceeasi zi.
Vi se pare tarziu?!?!?! Ar trebui sa incep sa ma interesez de o pila ceva?
Va multumesc mult si sa stiti ca mi-ati fost de mare ajutor toata perioada asta.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici! mai da` harnicute mai sunteti!
Super ideea cu tull la masina - ca si eu m-am uitat dupa ceva de pus pe masina si degeaba, cred ca o sa incerc varianta astamerci leyla
Apropo de programare - ioana07 - noi am ales 17 biserica si 19 restaurant ca sa avem timp sa ajungem exacta din acelasi motiv - intarzierile de la biserica
Mai sunt trei saptamini si eu traiesc cu senzatia ca nu vom fi niciodata gata cu pregatirile
Felcitarile mele miresicilor care au avut nunta si mult noroc celor care urmeaza
katle spune:
Buna ziua miresici!
Am si eu o intrebare si va rog tare mult sa ma ajutati. As vrea ca la fiecare marturie sa atasez un mesaj prin care sa explic semnificatia acesteia. Datorita faptului ca la mine in oras foarte putini au auzit de asa ceva. Ce idei de text imi puteti da, vi se pare buna ideea mea?
In legatura cu decorarea masinilor poate va ajuta acest site cu ceva idei : http://www.balonase.ro/masini.php
Catalina