Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Noi vom face cununia la sectorul 6 si va fi intr-o alta zi decat cununia religioasa. Pana acum avem doua variante: 1. sa facem cununia civila dupa ce iau eu licenta ca sa avem actele gata pana la cununia religioasa si sa plecam prin tari straine sau 2. in aceeasi saptamna cu cununia religioasa dar luni, marti, miercuri ca sa nu fie aglomerat.

Pentru noi cununia civila nu are importanta, mergem doar sa semnam niste hartii, dar cea religioasa ne va uni in casatorie.

Prin urmare nu cred ca am de ce sa imi fac griji pentru programerea de la civila: la ce ora, in ce zi etc ca nu ma intereseaza.

Zicea cineva ca vrea sa puna un mesaj explicativ pentru marturii ca aia batranii sa nu manance bomboana inainte sa plece: dar daca pofteste omu sa o manance la ce trebuie sa o pastreze pana acasa? Eu am mancat ciocolata cand am fost la alte nunti, ca pofteam la ea, doar nu era sa ma balosesc pana acasa... Cred ca nu e nevoie sa pui un mesaj explicativ ca omanii or sa inteleaga, e suficient sa stie cativa dintre cei prezenti ca se duce vorba apoi.

Marturiile mele nu vor fi cu bomboan sau altceva alimentarnoi vom avea niste cadoute pt fiecare invitat.

Lasati oamenii sa manance bomboanele!!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by simonam_78

Maria,
mai ai nevoie de un dosar cu sina si o cerere tip (cred ca de la ei)

Despre dosar nu-mi mai aduc aminte... Dar nu e nici o cerere tip pe care sa o completezi tu. Sunt o multime de hartzoage de completat, dar asta le face numai dactilografa, avandu-va pe voi si actele voastre langa ea. Singura chestie pe care o scrii cu manutza ta e semnatura (ma rog, semnaturile) cum ca esti sau nu de acord sa preiei numele sotzului, iar sotzu trebuie si el sa semneze ca a luat la cunostinta si e de acord.

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mi-am luat verighetele de la bijutier..sunt superbe. Si eu Brave Girl am pauza de verighete... mai mult, cat stau pe acasa o port mai mereu..ca sa ma obisnuiesc cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor,

vedeti ca s-a updatat oferta pe www.gesica.ro in sensul ca tocmai au primit un transport de marfa si au foarte multe culori la absolut orice. Si au aparut si saculeti din organza pentru marturii gata facuti...
Bafta!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Multumesc frumos ..de ajutor...
mare stres cu chestia asta...serios...
Bine ca ne-am hotarat sa facem cununia civila mai repede...sa nu cada in aceasi zi cu nunta...ca eu cred ca o luam razna...personal..ma impacientez foarte repede....din pacate...
Oricum sper...sa iasa totul bine....
Peste 2 sapt ma duc sa-mi dau comanda la rochie...iar verighetele le iau joi....si deja nu mai am rabdare

Va pup si Casa de Piatra ..la toate...:)

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor, stiu ca s-a mai discutat pe aici despre superstitii dar acum mai vin si eu cu una. Eu am doua nepotele mici, care vor fi domnisorici de onoare si vreau sa le fac rochite albe, infoiate gen miresica deoarece ele imi vor tine trena. Si acum vine lumea si cica sa nu le fac rochite albe ca nu e bine, eu trebuie sa fiu singura in albla nunta. De parca eu as putea sa vorbesc cu toate femeile sa nu-si cumpere rochie alba la nunta mea. sioricum fetitele sunt mici si mi se pare tare dragalas sa aiba rochite albe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Eu nu am auzit asa ceva .. dar daca te roade tare chestia asta fa-le fa fetitze rochite asortate culorii ce o folosesti la ornamente . Adik daca nunta pe pe roz , fa-le roz ..
Desi ar trebui sa faci ce-ti place tie mai mult si sa lasi naibi toate babele cu superstitiile lor

Si legat de femeile care vin imbracate la nunta in alb .. cred ca-i de prost gust , adik eu nu as face asta , ca doar nu incerc sa concurez cu mireasa nu ? Fiecare are dreptul la o zi a ei , in care sa fie mai frumoasa ca niciodata , si nimeni nu ar trebui sa incerce sa o eclipseze sau sa-i faca concurenta

Parerea mea..

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Eu nu am auzit asa ceva .. dar daca te roade tare chestia asta fa-le fa fetitze rochite asortate culorii ce o folosesti la ornamente . Adik daca nunta pe pe roz , fa-le roz ..
Desi ar trebui sa faci ce-ti place tie mai mult si sa lasi naibi toate babele cu superstitiile lor

Si legat de femeile care vin imbracate la nunta in alb .. cred ca-i de prost gust , adik eu nu as face asta , ca doar nu incerc sa concurez cu mireasa nu ? Fiecare are dreptul la o zi a ei , in care sa fie mai frumoasa ca niciodata , si nimeni nu ar trebui sa incerce sa o eclipseze sau sa-i faca concurenta

Parerea mea..

Sunt total de acord cu tine. Mi se pare o tampenie sa te imbraci la nunta altei in alb. Ce naiba nu mai gasesti alte culori??? Sau, la fel, nu sunt de acord cu imbracatul in negru la nunta. Cred ca e o culoare care ar trebui exclusa. Mai ales de cei din familie. Stiu ca este eleganta o rochie neagra... dar totusi este nunta! Sunt atatea posibilitati si culori si tonuri si nunate... iar in ziua de azi poti gasi orice vrei, numai putina imaginatie sa ai! Eu le-am spus si mamei si soacrei: sa nu va prind in negru!
Dar asta este doar parerea si damblaua mea!

Pupi

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Eu am fost asta vara la o nunta , si din toate domnisoarele de onoare ( 15 ) eu aveam rochita bleo si inca o fata si restul toate erau in negru .. era tare sinistru .. mai ales in fotografiile de grup zici ca-i inmormantare.
O fi culoarea asta eleganta ..dar e sinistra si nepotrivita pt o nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

quote:
Originally posted by floricika

Fetelor, stiu ca s-a mai discutat pe aici despre superstitii dar acum mai vin si eu cu una. Eu am doua nepotele mici, care vor fi domnisorici de onoare si vreau sa le fac rochite albe, infoiate gen miresica deoarece ele imi vor tine trena. Si acum vine lumea si cica sa nu le fac rochite albe ca nu e bine, eu trebuie sa fiu singura in albla nunta. De parca eu as putea sa vorbesc cu toate femeile sa nu-si cumpere rochie alba la nunta mea. sioricum fetitele sunt mici si mi se pare tare dragalas sa aiba rochite albe....

Eu am vazut in magazine rochite in miniatura identice cu rochia miresei. Aratau superb asa asortate. Din pacate eu nu am decat nepotei, dar mi-ar fi placut sa am o mogaldeata imbracata ca mine care sa-mi tina trena

Mergi la inceput