Hoteluri Mamaia
Raspunsuri - Pagina 3
ghinetz spune:
eu recomand Hotelul Piccadilly. Si mie mi-a fost recomandat, deci nu e pe testate. Dar am incredere. Si-apoi, mi-a placut ce am vazut. Ia aruncati si voi o privire...
http://www.piccadilly.ro/tur_virtual_ipix.htm
cel care a realizat imaginile imi e prieten bun si nu ar fi recomandat ceva de-aiurea.
Noi acolo vom merge. Desi nu stiu sigur cum e mancarea. Si pt stefan asta ma intereseaza cel mai mult. Eventual vom lua doar micul dejun, restul...sunt restaurante cat cuprinde!!!
(Si cand ma gandesc ca vom trece, poate, unele pe langa altele in mamaia...Sau poate ne plimbam cu acelasi minicar ori aceeasi gondola...)
OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
georgescu oana spune:
Dar preturi pentru Picadilly unde gasesc?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Cristinutza_ale spune:
dar despre savoy stiti ceva?!am fost anul trecut iar anul asta cand am sunat sa fac iar rezervare .....pauza......sun la un numar imi spune ca nu este alocat , sun la alt numar imi spune ca nu exista...sunt la informatii imi spune ca nu se stie nimik...
codruta mihaela spune:
buna ziua,
dupa 8 ani plec din nou la mare.am luat bilet pentru mamaia, hotel tomis.as vrea sa aflu, daca a fost cineva, cum arata hotelul.din descrierea primita de la agentie, hotelul este renovat,dar vreau parerea celor care au fost acolo.
va multumesc.
Myhaella spune:
Codruta Mihaela, acum am vazut mesajul tau. Spune-ne si noua te rog cum a fost la hotelul Tomis din Mamaia.
Sandra, am vazut din afara hotelul Central si mi-a placut mult (are sigla TUI!), in plus atat plaja cat si zona din statiune unde este localizat sunt mai bine intretinute, mai curate, mai aerisite decat partea dinspre Satul de Vacanta. Care este impresia ta, dupa concediu?
Mihaela_s si Ramba, cum a fost hotelul Apollo, am oscilat si noi intre Apollo si Dunarea, am ales Dunarea si am fost foarte multumiti.
Mercic! Mihaela