Hoteluri Mamaia

Hoteluri Mamaia | Autor: for2nity

Link direct la acest mesaj

Este primul an in care vom merge la mare in 3, de aceea am ales statiunea Mamaia si tare as vrea sa nu am surprize.Experienta mea cu agentiile de turism ma fac sa fiu neincrezatoare in ofertele si promisiunile lor.
Pe scurt, care ati fost de curand la mare (anul trecut) la Mamaia, spuneti-mi si mie care hotel cum este, mobilier(vechi/nou), dotari, calitate mancare, plaja privata sau nu, sezlonguri gratis sau cu plata,frigider, etc. Si orice alte amanunte vi se par demne de luat in considerare.Multumesc.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Eu nu am fost la mare, dar stau aici. Hoteluri bune si curate:
3 stele:
riviera - e super, are plaja privata, e in centrul Mamaiei, e misto
ambasador
victoria
4 stele:
savoy - f ca lumea
5 stele:
rex
iaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

axxa, multumesc dar nu ma prea ajuta informatiile astea.Ma refeream la experiente pe viu nu la ce se vede de afara. Eu am stat anul trecut la 3 stele si am luat o teapa de tot atatea stele.Igrasie pe pereti, miros ingrozitor, aerisire defecta la baie.Noaptea frig si fara caldura, a trebuit sa cumparam o aeroterma,scurgerea de la baie defecta, stateam mereu cu picioarele in apa.Televizorul si frigiderul imparteau aceeasi priza, pe rand.Plus multe alte nimicuri, nedemne nici de o stea nu de 3.In oferta aminteau de plaja si sezlonguri gratuite, pe cand am ajuns acolo, uitasera...plus de asta mi-au servit pe post de ceai o chestie fara nume, mucilaginoasa, de 2 zile nu mi-a mai trebuit mancare.Nici in ziua de azi nu-mi pot imagina ce-a fost scarbosenia aia.In fine, cred ca m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

Buna, eu mi-am facut rezervare la Hotel Victoria, m-am uitat pe net la aspectul camerei si mi-au placut, sunt si camere renovate, asa ca am ramas la el.
Daca vrei te poti uita pe http://www.plaja.ro/hotel%20victoria%20mamaia.htm, eu personal mi-am luat bilet printr-o agentie din Cluj.
Iti doresc alegere usoara nu cu multe batai de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

for2nity ar fi bine totusi sa ne spui numele hotelului sa stim de ce sa ne ferim.

Eu merg anul asta la hotelul Union (tot 3 stele ) dar in Eforie Nord. Nu am mai fost pana acum, nu stiu cum e si am emotii pentru ca merg cu bb mica.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

mcm, este vorba de Venus Stil din Venus, care are pretentii de 3 stele.Ca sa stiti toata povestea, cand am ajuns noi acolo cu bilete luate de la o agentie (Cluj, din hotel Melody), ne-au tinut vreo 2 ore afara(poate mai mult), se inserase deja, eu eram insarcinata prin luna a 5-a, eram obosita, mersesem 550 km pentru ca respectivii sa ne spuna ca dintr-o eroare a agentiei nu mai au camere.Va imaginati? Ne-au plasat la un alt hotel de 2 stele (aici am tremurat de frig cat china in prima noapte). Numai dupa ce i-a amenintat sotul cu protectia consumatorului au binevoit sa ne elibereze o camera dupa vreo 5 zile.La suprafata totul parea beton de fain, mobilier modern,termopane...etc.Dar cum spuneam peste tot defectiuni care stricau tot comfortul.Usa de la balcon nu statea inchisa, balconul si scaunele de aici super murdare, nici nu-mi mai aduc aminte de toate.Au si o alimentara pe acolo si am cumparat un Almete, expirat de 4 luni.Am observat inainte de a iesi din magazin si am cerut banii inapoi, tanti m-a facut si tampita si incerca sa ma convinga ca, codul de bare semnifica data expirarii.In fine, ne-am facut bagajele si am plecat la Constanta, ne-am cazat acolo si faceam naveta la Mamaia.Mi-a placut mult acolo.
Poate am avut doar eu bafta cu Venusul, poate ne-au dat o camera de serviciu, mai stii...cert e ca erau sa ne strice concediul.Norocul nostru a fost ca am avut resurse materiale de a ne prelungi concediul de data asta cu un sejur reusit.
Stau si ma gandesc daca nu am fost prea dura in aprecieri, dar n-am fost, chiar din contra, a trecut un an de atunci si am uitat multe amanunte, m-am si calmat , am ramas doar cu un gust amar.Si la propriu si la figurat.
Ei, asa ceva nu mai vreau sa patesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

for2nity , nasii nostrii au fost anul trecut la Venus Stil , este de fapt vila de 3 stele , si au fost foarte multumiti . Noi nu am fost , asa ca nu pot zice cum e

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Dana_,poate chiar ei au stat in locul nostru... glumesc, nu te supara.
Poate daca eram si noi primiti cum trebuie...nu ne mai interesau nici mirosurile, nici frigul,nici toate celelalte si ramaneam cu amintiri frumoase.Dar asa...imi aduc aminte doar de cele rele.
Sa stii ca mi-am facut mustrari de constiinta pentru ce i-am vorbit pe oameni de rau, si din nou ma linistesc eu singura, n-am exagerat cu nimic.Ba chiar din contra.Imi aduc aminte cum stateam eu seara cu tantarii pe terasa cu toate bagajele dupa mine, in timp ce nimeni nu stia incotro sa ne indrume.Chiar aveam impresia ca ei asteapta sa ma duc inapoi in cluj la agentie si sa le fac alora scandal ca ei n-au nici o vina...sa-i las in pace.Scuza lor a fost ceva de genul...da...am raportat la inceputul sezonului x camere, dar acum in n camere locuim noi...Altfel...a fost frumos si bine, faceam naveta la Mangalia.

Deci, astept sa scrieti de unde aveti amintiri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu n+o sa calc prin Venus.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi mergem anul asta la hotel Apollo din mamaia, e un hotel de 2*superior, renovat in 2003, hotelul n-a primit 3* pentru ca sunt camerele mai mici decat standardul de la 3*. Noi mergem la recomandarea unei fete de pe forum care a fost anul trecut acolo si a fost foarte multumita. Prieteni de-ai ei au fost la 3* si au luat tzepe ca nu le-a placut. Conditiile in hotel sunt ca si cele de la 3*-aer cond., geam termopan, frigider, televizor. Cu rezerva ca hotelul nu are restaurant si masa se serveste in sistem fisa-cont la unul de 2* care lasa muuult de dorit. Asa ca noi am luat numai cazare si locuri de masa gasesti cu duiumul.
Daca vrei sa vezi hotelul si preturi acceptabile uite aici: www.eximtur.ro/site2/index2.php?Target=OdiHotelSH&HotelID=10&PHPSESSID=ce32c930ffcc9ba76d823faa379c5bcf" target="_blank">hotel apollo mamaia.
Noi am facut rezervarea la o agentie din orasul in care locuiesc, ca sa nu mai platesc comision pe banii trimisi in alta parte, insa si tipa de aici mi-a spus ca am facut o alegere buna, hotelul e foarte bun, ea a fost si l-a vazut la fata locului.

Mult succes si concediu placut!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi am stat in iunie 2003 la hotel Amiral in Mamaia, 3 stele. Camera a fost faina, nu ceva iesit din comun, dar curata, cu mobilier nou si renovat tot, inclusiv baia. Mi-a placut ca am nimerit o camera mai sus si cu vedere si la mare si la piscina, stateam pe balcon in sezlong si aveam o panorama super. Mancarea a fost mediocra, mai ales la pranz cand am luat masa la ei, mi s-a parut sub asteptari. Apoi am mancat in alta parte, doar micul dejun l-am luat la ei (era inclus). Dar per ansamblu a fost ok.
Cel mai misto am stat la Majestic, dar la cel din Olimp, unde in afara de faptul ca nu are balcoane (singurul inconvenient), este totul excelent. Mancare foarte variata si gustoasa, micul dejun era un bufet senzational, camera foarte frumoasa, piscina cu bar, terase in complex cu mancaruri traditionale (purcelusi la protap etc), ambianta foarte placuta, restaurant cu muzica live, animatie pt copii.
Presupun ca si Majestic Mamaia e si mai si, avand in vedere ca e de 4 stele si are aceeasi administratie.

Mergi la inceput