Mamici de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
mitub spune:
Fetelor, daca vreti nsa vedeti filmuletele le puteti descarca si atunci sigur se vor vedea. Nici la mine nu mergeau on-line, sa zic asha.
Alina felicitari pentru beblino, e mare, se pare ca toate veti face bebelusi mari.
fetele acum m-a cam cuprins un stres: mie la eco morfologica de 22 saptamani mi-a ziws ca placenta avea deja grad 2 de maturitate. Am vazut la mamici de mai-iunie ca au unele inca grad 2. Oare o sa nasc prematur? Cred ca luni intreb dr. si o pun sa ma programeze din nou la ecograful mare sa vedem daca puiul creste bine.
mamini si pt tine am o intrebare referitoare la zymafluor: eu trebuie sa-l inghit sau si daca il las sa se topeasca, cum face si Miruna, se absoarbe la fel si ajunge la bebelus?
Laura eu mi-am notat numarul tau de telefon si te voi suna daca se face intalnire. Sper oricum sa te mai vedem pe net inainte de marea intalnire cu puiul mic!!!
kulta, mona aveti grija mare de voi si menajati-va cat puteti ca sa se faca bebeii mari!
Eu imi amintesc ca Miruna a fost extrem de agitata cateva zile cand s-a intors cu capusorul in jos, adica se muta burta rau de tot si eu ma simteam rau. Acum se misca simultan manute si picioruse, dar parca nu tot corpul...sau poate ca nu simt.
Aseara mi-a zis o tanti in piatza ca o sa fac baiat. Ma intalnisem cu o colega a sotului, care tot asha zicea ca va fi baiat, si s-a bagat si tanti asta in vorba. Hihihi ce stiu ele!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)
Albinutzza spune:
Boga, si la mine scria pe fisa de echo ca placenta gr.II, io n-am inteles ce e, dar sunt in 30+5 zile..d.eci asta inseamna, sau ce? Ca mie mi-a zis ca am uteru' "cam ramolit" adek, ca bebe s-ar pregati sa vina mai repede...
Andra, cred ca intreba de 3D...eu nu am facut, pt ca la 17 sapt am facut morfologica, si totull era ok, si de atunci am facut normale, si e bine. Am zis ca nu are rost sa mai fac 3D, sa dau si 2 mil, cand totul e OK.
Albinutzza 30+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
andatudor spune:
Albinuzzta,eu m-am dus sa fac 3D pt ca era dor 750 000 iar cea morfo era 450 000,(si mie mi se pare enorm 2 000 000)asa ca am zis ca nu e mare diferenza,cand poti sa-l vezi pe BB mai bine,dar... dupa cum am povestit nu mi-a facu 3D si de platit am dat 450 000,deci un motiv in plus sa cred ca a fost "normala".Asta a fost la 4 luni.Ca eram curioasa sa-i vad sexul,dar... nu s-a vazut nici atunci si nici la ultina pe care am facut-o la 23+ pt ca nu statea in pozitie favorabila.Asta e,cred ca vrea sa ne faca surpriza!!
Anda si buburuza din burtica 24+
mamini spune:
Boga, daca il inghiti f putin trece in singe si deci ajunge la bebe si tu faci doar pipi cu fluor-alt efect asupra ta nu are. daca il lasi sa se topeasca, iti face tie bine, fiindca la adulti are numai efect local si se absoarbe destul ca sa ajunga si la bebe. adica e bun pt voi amindoi.
am avut o zi mizerabila de munca, sapt viitoare mai trebuie sa vin luni, marti, miercuri si gata si mi se pare groaznic...trei zile! e greu cu burtica asta...nu mai am loc sa fac treaba si ma rupe spatele.
M26+
deny_82 spune:
Buna burtici!
De cateva zile ma trezesc fara nici un chef,de nu as sta numa' in pat...Pofta de mancare din nou imi lipseste si bb care pare un mancacios ....saracutul, imi e jena ca nu cumva sa il tin nemancat....De mancat... mananc dar nu ca inainte... Bun venit burticilor noi....Sarcina usoara in continuare!Deny si David 28+
andre_ea spune:
Boga si eu aveam grad II de maturare a placentei la 22 sapt. Si stiu ca si Delia avea la fel prin sapt. 18-19 parca.
Eu am intrebat dr. si mi-a zis sa nu-mi fac griji, dar explicatia nu mai stiu sa ti-o spun, am uitat de atunci.
Eu zic sa-ti intrebi dr., dar sa nu te stresezi prea tare pana atunci. Mai ales pentru ca suntem mai multe fete in aceeasi situatie, cred ca nu-i o problema mare.
Deny_82 pentru ca avem acelasi DPN, tot vroiam sa te intreb, tu la ce spital nasti?
Andy si 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
deny_82 spune:
Andy inca nu stiu la ce spital am sa nasc ....dar gandul asta ma framanta cel mai tare....Sa fiu mai sigura ca nasterea se va desfasura fara probleme ...am sa fac tot posibilul sa nasc in buc. .....
MONAI spune:
Salut, burtici!
Ne-am intors de la medic si se pare ca iar uterul meu e tensionat. Iau Gynipral la 6 ore. Colul e cam scurt, dar bine inchis (m-a controlat si pe faimoasa masa). Acum sunt mai linistita, bebita iar s-a intors intr-o parte (data trecuta era cu capul in jos).
Nu trebuie sa stau in pat, doar sa nu fac efort. Bunul doctor s-a rugat de mine sa mai raman gravida macar 6, 7 saptamani, lucru pe care l-as face cu placere.
Am si o veste buna, buna. Am slabit vreo 2 kg, se pare ca lipsa inghetatei din alimentatie s-a facut simtita (sau o fi din cauza stresului ultimelor ore?). Va pup.
Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.
blackpanterro spune:
Buna fetele,
vad ca sunteti harnicutze azi :)
Denysi mie mi se intampla deseori sa ma simt asa.Parca nu am vlaga in mine.Oricum trebuie sa mananci, sa nu stai nemancata.Eu, cand nu am pofta de mancare, mananc un fruct sau brocoli, conapida cruda sau imi fac o salata de rosii cu feta.
Orice numai sa nu stai cu stomacul gol.Bebe nu sufera daca nu manaci prea des, stai linistita, doar ca iti i-a tie din masa musculara si grasime si calciu, ceea ce nu ii bine.
Andreea(AC) tot uit sa te intreb...fetita ta ce limba vorbeste?Vb si romaneste si engleza?Eu tare vreau sa il invat pe Aidan si romaneste ca ai mei nu vb engleza si vreau sa poata conversa cu nepotul lor.
Tu cum faci?Mie mi-a spus soacra mea care este profesoara sa ii vb in romaneste de cand ii bebe si va invata amandoua limbile.Sper sa nu il zapacesc de cap.
Adriana si Aidan 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos