putinica speranta...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Asa e, Ingeras, are dreptate Mamini, nu e bine sa te stresezi, stai linistita si ai rabdare, stii tu, cu rabdarea treci si marea. La mine asa a fost.
Ma mut eu la gravidute, adica la mamici ian.-febr. 2006 da' o sa va vizitez tot timpul ca de mine nu scapati ca de raie!
Pupicei la toate fetele si sa dea Domnul sa vina barza de la mine la voi cat mai repede, eu o trimit daca o vad!
Apropo de berze, eu am fost acum o luna cu sotul la munte, chiar inainte sa il concepem pe bebe. Ce credeti voi ca am vazut? O barza care a zburat chiar in fata masinii noastre. Sotul meu zice: "sa stii ca ne aduce bebe". Eu, mai Toma necredinciosul, ii zic: "ma, tu esti nebun!Ai ajuns ca babele!" Dar uite ca a avut dreptate! Asa ca uitati-va dupa berze ca poarta noroc, dupa cum am constatat eu! Eu va urez sa vedeti cat mai multe!Tin pumnii!
Anda si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pisoias si Mamini, va multumesc pentru incurajari.
Bravo, pisoi, tot barbatii au mai multa intredere in "leacurile babesti"...a fost cu noroc, inseamna! viitorii mei socrii au o casa langa Buc si al meu preten mi-a aratat o barza care statea pe cuib sambata...sa fie si la noi cu norocel?

Va mult pe amandoua! Un ingeras care va iubeste rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ingeras,
si eu sper ca barza sa fie cu norocel, ai vazut ca la noi a fost! Dea Dumnezeu sa fie asa! Uite, eu o sa vorbesc cu bebe al meu sa il roage pe Doamne Doamne sa va trimita si voua un bebit, ca de asemenea si tuturor fetelor care isi doresc unul!
Eu va tin pumnii si va imbratisez cu drag pe toate!
Roaga-te si spera! Si nu te stresa, te rog!
Anda si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Ingeras26a, ai vazut barza pe cuib puiule? sa fi sigura 100% ca anul asta vei fi , stiu acest lucru de la bunica .
.
Ce n-as da sa vad si eu o barza in cuib anul asta ca din 1999 ma uit dupa ea. toate fetele.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Nu m-am putut abtine sa nu intru, pentru a vedea ce mai faceti si ca sa urez un sincer "La Multi Ani" tuturor ce poarta numele Elena!Pisoias si Motunica, va multumesc din suflet!
Motunica, eu vad barza care sta pe cuib cam de 2-3 ori pe sapt, in acelasi loc, in drum spre viitorii mei socrii! vrei sa iti spun unde, sa te duci sa o vezi :)) eu o vizitez si astazi, ca poate, poate! o sa-i transmit ceva si din partea voastra.
Weekend placut, dragele mele!
Va dulce! un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Eu as putea vedea si pe mama si pe bunica berzei si la mine nu cred ca ar veni nici una.Eu mi-am pierdut speranta..............

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Ingeras26a, puiule facem pariu ca anul asta o sa fi ?
Roaga barza sa vina si numai o zi pina aici si voi fi multumita , sa apuc so vad si eu pe cuib anul asta. fata.
Iliuta, nu-ti pierde speranta ca Doamne-Doamne nu te uita, si acusica fugi la gravidutze.
toate fetele.

Mergi la inceput

Neata fetele

Motzunica, sa te auda D-zeu!
Iliuta, ii spun berzei si de tine weekendul viitor! stai linistita!
Eu imi iau in continuare temp, am 36.85 (mi-o iau axial tot timpul, in aceeasi pozitie si la aceeasi ora) si astept rushii miercuri, pe 25...secretia, tot albicioasa...testele, ultimul vineri dim, negative. Nu imi mai fac, pt ca nu are sens..
Nu a fost sa fie nici luna asta, va fi cand va vrea D-zeu; renunt sa ,ma mai gandesc numai la asta, pt ca innebunesc...deja mi-a spus un coleg (care stie cat ma stresez si cu serv, de bb nu stie nimic, dar el tocmai a fost la eco cu nevasta, si are baietel...s-a gandit sa-mi impartaseasca bucuria...si m-am bucurat din suflet pt el...), ca daca nu incetez sa-mi duc "serviciul" acasa, o sa-mi aduca portocale la spit 9...daca ar stii el tot...Sambata a fost ziua fratelui prietenului meu si au venit mai multi colegi, dintre care unul are o fetita de 4+1/2 luni...este delicioasa si, evident, am stat toata ziua cu ea in brate...
Va mult, mult si nu va pierdeti speranta! un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Ingeras, sper sa te tii de cuvant si sa-i zici ca o astept de multi ani si daca o sa vina o s-o tratez ca pe o printesa.
Va pup pe toate.

podariumihaela

Mergi la inceput