Clarificari privind CIC - 2004 (3)

Clarificari privind CIC - 2004 (3) | Autor: ErikaCluj

Link direct la acest mesaj

salutari :)
sunt novice inca pe forum si am nevoie de ajutor in legatura cu complicata lege privind CIC.
Sunt fericita mamica a unui baietel (07.12.2003) iar CIC expira pe 01.04.2006 si ne dorim si al doilea copil dar intrebarea este daca
1.nasterea ar avea loc prin august 2006 atunci ar trebui sa lucrez cateva luni pana la prenatal (aprilie-iulie) si daca as beneficia de CIC si cu al doilea copil , dar daca in aprilie m-as transfera la alta firma?
2.daca la expirarea CIC actual (aprilie 2006) as intra in prenatal pt. al doilea copil ,as mai beneficia de CIC pt.bebe2?

Va multumesc mult
ErikaCluj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Care este data nasterii baiatului 7.12.2003? Daca da atunci ce reprezinta data de 01.04.2006?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ErikaCluj spune:

data de 01.04.2006 este data la care expira concediul de ingrijire a copilului.
avand in vedere ca ne dorim al doilea copil ma interesa sa stiu daca voi mai beneficia de concediul de ingrijire a copilului platit ca si pana acum daca nasterea celui de-al doilea copil ar fi
1. in luna mai 2006
2.in luna august 2006
3. cum se modifica cele de sus daca in aprilie m-as transfera la alta firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

daca data nasterii e 07.12.2003 CIC-ul e pana la 06.12.2005 inclusiv,

(intreb ca am ai auzit acum la Cluj , mamica s-a prezentat la patron dupa CIC ,iar el a spus ca are dreptul la prenatal 3 luni ca n-a luat inainte.... asa prostii nu stiu cum trece in capul cuiva )

ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Erika ,nu ne spui nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ErikaCluj spune:

din pacate nu am internet acasa si ajung odata pe saptamana la internet...
CIC se termina in aprilie deoarece am lucrat (pe hartie) pana in ultimul moment pana in 6.12.2003 si s-a adaugat prenatalul cu concediul de lauzie (s-ar putea ca atunci am beneficiat de o lege care a fost valabila scurt timp , chit este ca legal sunt in CIC pana in aprilie 2006)

Totusi,puteti sa-mi raspundeti si mie,daca stiti ceva concret

Multumesc mult,
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Erika nu a exista nici o lege conform careia CIc sa tian pana in aprilie. Se va termina in 6 decembrie asa cum a scris ili mai sus. Poate reformulezi intrebarea in cazul acesta. E sigur ca se termina in 6.12.2005.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput