La France (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by oana_noemi

Buna ziua,

sunt cu familia in Paris pentru o perioada si as dori sa imi recomandati produse bune si sanatoase pentru copii si nu numai, Erik are 21 de luni, eventual si magazine cu produse de calitate si preturi rezonabile, des astuces pentru cumparaturi.
Va multumesc,

Oana&Erik

http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

buna, Oana!
Nu prea stiu cum sa te indrum, depinde de perioada pe care o petreci in Paris: daca e o saptamina, doua, nu te stresa, ca mari economii nu poti face pe vacanta (magazinele mari sint inafara Parisului si drumul pina acolo cu timpul pierdut si benzina nu merita efortul sa le cauti, poate te mai si invirtesti de 100 de ori pina nimeresti breteaua care trebuie). Daca din intimplare dai de un Carrefour, Leclerc, Intermarché, Hypermarché, intra acolo si cumpara ce-ti trebuie, o sa fie mai ieftin decit la arabii cu non-stop. Mai sint si magazine discount, ca ED si LIDERPRICE, dar nu te sfatuiesc sa iei mincare pt bebe de-acolo (daca nu te tine punga altfel, e bine si acolo).
Vizite placute!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, ce mesagerie folosesti ? NU poti sa o configurezi cu o lista neagra in care sa puna direct la gunoi mesajele nedorite ?

Alta solutie (foarte putin eleganta) ar fi sa consulti cuita de scrisori cu navigatorul si sa stergi acolo bazaconiile.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Mi-au iesit bine analizele, uf! Insa dr a zis "sa fac atentie" .Adica ce sa nu mai mananc, ca "regim" pt toxo tin, acu sa incep si cu zaharul? Mai bine nu ma mai stresez!

Didita, ce bine ca faci miscare! Eu nu fac deloc, stau cu fundul in masina si pe scaun la scoala! Dar imi ajunge si asa, ca ma simt destul de obosita!:)

Lu, si eu am pe wanadoo si nu am primit nimic!

Mirunda, m-au impresionat intamplarile tale. Vezi ce inseamna sa fii omul potrivit la locul potrivit! Merci pt incurajari! Au contat, sa stii!

Mik, am vazut pozele, frumosi copii, frumoasa mamica! Esti o fericita!Cum o cheama pe fetita ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

multumesc, chatonel pentru raspunsul tau.
vacanta mea e o vacanta mai lunga si nici masina nu avem. ma gandeam si la marci de biscuiti, cereale, lapte etc, de exemplu lui fiu-miu ii plac mult cerealele de la milupa, astea de la bledina nu au avut succes, habar n-am unde pot gasi din astea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nadine2004

Mik, am vazut pozele, frumosi copii, frumoasa mamica! Esti o fericita!Cum o cheama pe fetita ta?

Merci. Pe micuta mea o cheama Marceline, dar ii spun Marghiolitza si taica-su cind o cearta ii spune Marie. In ultimul caz se supara foc.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oana, daca nu aveti nici masina e mai complicat. Poate te salveaza cumparaturile pe net, de la aceleasi magazine pe care ti le-am pus in mesajul anterior. Si ti le livreaza ei; e un pic mai scump, dar se merita, nu ajunge la pret de taxi (care e foarte scump aici).Milupa cica sint la farmacie.Restul de articole... n-am idee ca n-am copii. Poate s-or invrednici fetele-astea pe-aci sa te ajute....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

EUROVISON (France 4/ TNT)

VOTATI PENTRU RO!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna, fetele!
Am si eu o intrebare: credeti ca merita ecografia 3D? Costa 145 de euro, ai o ora pe un cd plus 3 foto pe hartie! Oare merita? Sotul meu zice ca nu!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nadine2004

Buna, fetele!
Am si eu o intrebare: credeti ca merita ecografia 3D? Costa 145 de euro, ai o ora pe un cd plus 3 foto pe hartie! Oare merita? Sotul meu zice ca nu!!

Eu zic la fel cu sotul tau. E numai pentru partea "artistica" caci nu e medical deloc. Apoi nu se stie daca bebe se va lasa tras in poza, caci ecografiile mai mult il deranjeaza citeodata.

Da' tu stii mai bine.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nadia,sa stii ca Vicentiu are dreptate!!!Nu merita banii!!Lasa ca acusi vine bebe afara si ai sa vezi atunci ce mutrita are!
Mie nu prea mi se par clare pozele de la eco!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput