Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29
Raspunsuri - Pagina 15
tumpi spune:
ina, cu vreo 4 zile inaintea ta(cred)
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mirona spune:
Mama ce de scorpiute aspirante ... 
Mishulina-Bubulina, ia mama toate problemele aspirantelor cu tine.
Ti-am citit postarea de la laparo. Cum mai rezisti draga mea?
Dar sa stii ca nu sunt de acord cu tine la faza cu cel mic conteaza si eu ... ce-o vrea Dumnezeu. Cel mic are nevoie de mama. Asa ca ... intai si intai tu trebuie sa fi sanatoasa ... ca sa poti aduce pe lume un copil sanatos.
Bafta luni la laparo, iti tin pumnii si abia astept sa te revad pe forum si sa incepem numaratoarea pentru tine.
Eu z. 28, z.7 DPO, mai trei zile si-mi fac un test, dar s-ar putea sa nu mai fie nevoie, poate vin rushii pana atunci, duphastonul isi spune cuvantul.
maraki mama, tu pe cand lasi tigarea ???... ca de mult voiam sa te intreb. 
Miro
tumpi spune:
fetele haideti pe chat sa ne conversam
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mishulina spune:
Mironica
se vede ca tu esti sora mai mare (cu cate luni?) si mai inteleapta! STIU sigur ca ai dreptate dar daca as avea de ales eu asta as alege,e cadoul meu pentru el...
Oricum,nu iti face griji ca
mort nu s-a mai vazut(chestie verificata!
) si cu asa "galerie" nu pot sa ma intorc decat "victorioasa"
(numai de nu ar gasi si altele in afara de aderente...)
Iti tin pumnii,mi s-a parut ca a trecut mai mult de o saptamana...
Ina
Florinini spune:
Cata 

Felicitarile mele si ma bucur tare mult ca ai reusit pana la urma. Sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si bebele sa fie sanatos si roscatel asa cum il vrei tu.

.
Maraki,

Tu trebuie sa fi foarte incantata ca ai reusit dupa asa lunga per. de timp, si chiar ai merita doi trei bebei dintr-o lovitura. Sa sti ca si eu m-am gandit ca ar fi frumos sa am doi gemenei sau gemenele. felicitari si la tine si sa fi sanatoasa si bebeii tai la fel, sa ai o sarcina usoara.

Fetelor va pup pe toate si sa dea Dumnezeu cat de curand si la voi galeriile asta si incurajarile de care cu siguranta o sa aveti nevoie cand barza se va cobora si la voi. Sper sa fim cat mai multe impreuna la mamici de dec, ian, febr. Tare mult mi-as dori sa veniti acolo, eu nu cunosc pe nimeni acolo si mi-e cam nu stiu cum sa trec acolo. Ma bucur ca vine si Cata, Maraki
Cristinuta, Ale, Misulica, Mirona, Alexia, Danangie si toate celelalte fete dragute va doresc din tot sufletul sa se intample minunea si la voi, nu va pierdeti speranta si credinta ca bunul Dumnezeu este intotdeauna cu voi. Eu nu sunt o religioasa si o bisericoasa, dar stiu ca Dumnezeu ma iubeste si acelasi lucru se intampla si cu voi. Credeti ca El este cu voi si el va va implini dorinta. Stiu este greu nici mie nu mi-a venit sa cred ca El asculta la ceea ce-i cerem noi, dar acum ca mi s-a intamplat va spun ca este adevarat. Niciodata nu am cerut de la EL cu atata ardoare ceva, dar acum am facut-o.
florinini
utocatalina spune:
Neata fetelor...eu m-am trezit la 4:40 ....cred ca afost cutremur
...mi-am luat si temp. din lipsa de preocupare, dar tot la ora asta, deci nu la 6 cum o iau de obicei...era 37.1...in fine...ce ma enerveaza este ca nu ma mai dor sinii, ii simt asa umflati, dar durerea a disparut...ar trebui sa-mi fac probleme?
Habar nu am ...poate stiti voi, ca nu inteleg de ce ieri ma durea sa fac pe mine si acum nu mai sunt durerosi...? Help me please!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
asteryaro spune:
Roshcatzel are bebel! URAAAAA! Felicitari din tot sufletul! Sarcina usoara!
Da, a fost cutremur...
Astery

M-AI DAT PE SPATE!