Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
Cine ma lamureste si pe mine?
Cata cum poti fi tu in 4 saptamani cand ai avut ovulatia abia acum 2 saptamani? Esti in z. 28 si z.14 DPO, nu-i asa?
Cum se calculeaza asta? Sau ai ramas din ciclul trecut? Asta n-ar insemna sa fi in saptamana a 6-a?
Sorry, dar eu nu inteleeeggggg!
Pls.
Miro
tumpi spune:
Felicitari Roscatel, sarcina usora.
Ina,sarcina se calculeaza de la ultimul ciclu, propriu zis esti insarcinata inainte de a ramane, e o ciudatenie, de aceea pe multe dintre noi ne deruteaza asta.
Catalina e in 2 sapt propriu zis, dar medicii calculeaza altfel.Uf, nu stiu daca m-am facut prea bine inteleasa.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mirona spune:
Merci tumpi
, m-ai luminat si pe mine, nu am stiut asta, stiam ca ei calculeaza altfel decat realitatea, dar chiar asa ... eu care-mi notez exact cand o fac ... cred ca o sa iasa foc intre mine si dr. daca o sa-mi calculeze altfel ... te pui cu nebuna?????
M-ai confundat cu Ina-Mishulina-Bubulina
, dar nu-i bai, ca ne descurcam noi dupa ce se intoarce de la laparo.

Miro
Alé spune:
Catalina, felicitari! Bravo tie!
Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea in fiecare moment, ca tare mult ti-ai dorit-o. Cat despre bebelus, o sa fie un frumusel roscatel!
FELICITARI inca o data!
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
tumpi spune:
Scuze Miro, cred ca oboseala isi spune cuvantul.Oricum bafta si tie si un bb cat mai repede.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mishulina spune:
Miro,
sunt aici,sper ca nu esti suparata pe mine! La laparo ma duc abia luni...Sti ce m-am gandit?Daca tot ma gauresc(ca tot nu mai conteaza pentru mine)nu-mi dai si problemele tale sa te scap de ele?Ca asa mi-a zis dr.,ca operatia asta poate rezolva multe....

Nu ma deranjeaza mica confuzie alui Tumpi,chiar ma distreaza ca suntem doua scorpiutze aproape surori dupa date...
Apropo,cum mai stai? In ce zi,ca nu mai stiu...
Ina
tumpi spune:
cine-i scorpiuta pe aici?
Costi spune:
Felicitari catalina si ma bucur c informatiile pe cate mi le-ai cerut despre laparoscopie nu-ti mai sunt de folos.
Savureaza fiecare moment pt ca noi ne bucuram de reusita taq.
Elena
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by tumpi
cine-i scorpiuta pe aici?
Nu se poate,Tumpi
,sa nu-mi spui ca si tu tot....!?!Ina