EUROVISION - Kiev

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari pt ai nostri, desi meritau mai mult!!!!

Si eu am votat de 2 ori, unde sunt voturile noastre????

BIANCA_ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

E o mare prostie televotingul asta. Ajungem sa votam pe ce ni se pare ca e bun, pe simpatii etnice, iar ceea ce ar trebui sa conteze cel mai mult dispare.
Ar trebui sa se formeze o comisie formata numai din muzicieni, din mai multe tari, eventual altele decat tarile participante, desi, totala incredere nu am nici intr-un asemenea sistem. E foarte greu.
Am reascultat melodia Greciei si tot la aceeasi concluzie raman: melodie foarte slaba. Trebuie sa recunosc insa ca tipa are voce iar coregrafia nu a fost de lepadat, insa, ce folosc, cand muzica era atat de slaba????????
Mie tot Israelul mi-a placut cel mai mult, mi s-a parut cea mai complexa prezentare : melodie reusita, chiar dificila, voce foarte buna( desi cu unele falsuri, si in acelasi loc de fiecare data), prezenta scenica buna, insa probabil ca pentru Eurovision se cer numai melodii dinamice, si asta n-o voi intelege niciodata.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daca doriti sa revedeti evolutiile tuturor concurentilor, se poate aici: www.ndrtv.de/grandprix/teilnehmer/index.html

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

hai sa va spun si eu din Riga: nici letonienilor nu le place cantecul lor. personal, mie mi-a p[lacut cel mai mult dintre cele inscrise la selectia nationala.
insa 2 copii de 17, respectiv 18 ani, fara mare experienta scenica si mai ales fara experienta in astfel de competitii nu cred ca puteau da mai mult pe scena din Kiev decat au facut-o. jos palaria pt ei!

insa cum s-a ajuns la nivelul asta la 2 ani de la castigarea concursului: stiti cum este supranumita in gluma Marie N., cantareata care a castigat pt Letonia? Este supranumita "fata care a reusit sa dea un tun de peste 8 mil Ls din bugetul tarii". 1EUR = 0,7 Ls
Si avand in vedere ca la anul ei gazduiesc in aprilie campionatul mondial de hokey, numai de inca un Eurovision nu le arde in viitorul apropiat.
Nu ca neaparat ar fi castigat ei daca se chinuiau mai mult. Dar au preferat sa nu se agite deloc nici anul trecut nici acuma.

in schimb, si noi si pritenii nostri, si parintii prietenului meu au votat cu Romania. am inrosit liniile. concluzia: Letonia nu a dat Romaniei absolut nimik. ceea ce m-a dezamagit.

In acelasi timp insa mi-am amintit cum in urma cu cativa ani - in anul in care ne-au reprezentat Monica si Marcel [scuze daca incurc nume cumva]- citeam in presa ca "they trade the votes". adik se dau la schimb si jocurile se fac inainte de spectacol. asa ca... trageti concluziile. Dupa aseara, eu nu pot decat sa ma gandesc ca asa e.

Mi-au placut romanii. Si mi-au placut estoniencele care au cantat pt Elvetia. Mai ales ca Estonia nici nu a trecut de calificari! si cam atat.

Oricum, una peste alta, sunt super incantata si mandra foc de Luminita si System. Mai ales ca ne-am tot duelat cu Letonia o buna bucata devreme :D

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu merg pe principiul ca trebuie sa ne dea o tara sau alta puncte. Nimeni nu are nici o obligatie. Aici e concurs de muzica, sa nu incurcam oalele. Tot ce vreau este sa se acorde punctele cat de cat corect, ca 100% nu exista, sa se recunoasca valorile neconditionat.
Noi am fost buni, nu de locul 1, dar clar de top 5, deci, din acest punct de vedere, ne-am situat foarte bine si sunt multumita.
Ceea ce ma deranjeaza este locul 1, care, dpdv al muzicii este total nejustificat. Nu pricep nici in ruptul capului cum au castigat grecii.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta avand in vedere ca locul 1 nu este de locul 1, puteam fi si noi de locul 1? Nu-i asa?

Eu recunosc ca nu sunt nici pe departe muzician, dar am ceva ureche muzicala iar melodia Grecia mie nu mi-a spus nimic, nici macar nu am retinut-o.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Clover
Dar poate conteaza cand te dai rocker suparat si rujat. Penibili mi s-au parut cei cu pricina si nici nu am inteles de ce au luat un loc atat de bun.

Mie mi-au placut . Dar nu erau de Eurovision.

Mie mi-ar place mai mult daca acest concurs ar pune accent pe identitatea nationala a fiecarei tari participante. Adica, fiecare sa cante ceva ce se apropie de stilul propriu, individual al fiecarei tari. Sa punem accentul pe diversitate in loc de uniformitate. Acum, toti canta in engleza, toti canta si danseaza in acelasi stil... cu cateva exceptii. Pacat .

Oricum, credeam ca innebunesc cand vedeam cum luat letonienii puncte . Aratau ca o clona ratata la Backstreet Boys.

Eu am votat Moldova pentru ca imi plac Z&Z (desi asta nu a fost cea mai buna melodie a lor) si nu pentru ca ne sunt vecini sau altceva...

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari pentru Luminita si Sistem. Mie mi-au placut enorm, desi am fost dezamagita de cat ne-au dat moldovenii si de faptul ca nemtii nu ne-au dat nimic!
Mie nu mi-a placut melodia Greciei chiar deloc, tipa m-a trimis cu gandul la Britney Spears de cum a intrat pe scena...
In afara de Romania cel mai mult mi-au placut Malta, Israel si Moldova si de asemenea melodia Norvegiei, da' cu conditia sa nu-i vezi pe cantareti...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Felicitari Luminitza si Sistem,o combinatzie foarte buna
mi-a mai placut foarte mult:turcia,albania si ungaria.nici melodia greciei nu a fost
´´rea´´dar nu neaparat de locul 1!baietii din lituania au fost iar dragutzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Sint eu de moda veche? ce v-a placut la ZZ? pt mine au fost culmea vulgaritatii! Si, sigur au primit puncte numai pe considerentul vecinatate-politica.
Daca Eurovision vrea sa fie un concurs al specificului fiecarei tari, ar trebui in primul rind sa cinte fiecare in limba lui, aducind pe scena ceva, acel ceva inca nedescoperit din cultura poporului respectiv!.
Cum probabil trebuie sa impace si capra si vraza, au ajuns la aceste compromisuri: fiecare cinta cum poate ce poate...

Mie mi-a placut enooorm Croatia(a fost prima data cind am votat la un concurs, inca din semifinala!), cu un cintec care te poarta pe aripi calde peste munti inverziti probabil spre o dragoste pierduta ce iti da fiori...cred ca melodia e una de dragoste, stie cineva sa traduca versurile?
Iar ca spectacol Ungaria, chiar daca au bagat putina tenta irlandeza. Dar erau atit de sobri si de simpli fara zurgalai si tipete...
Aaaa, niciunul din cele 2 cintece nu a fost in lb engleza.

Luminita Anghel nu mi-a placut, prea 'racnea' in schimb butoaiele Sistem au fost cool :-) pacat ca nu i-au lasat cu toate efectele speciale pe care le pregatisera

Apropo de "Let me try" Ati vazut caricatura din "Ev.zilei" de azi?

Mergi la inceput