EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 30
alinah spune:
quote:
Originally posted by Marox
Va plingeti ca voturile sint politice...atunci cind sint favorizate alte tari, suedezii pt norvegieni, Cipru pentru Grecia, lituanienii pentru letonieni. Si toata lumea considera normal ca moldovenii sa ne dea 12 pct. Pai de ce? Aveau o obligatie morala? Stiau ei ca noi o sa le dam atitea? De ce sa nu voteze "cum vrea muschii lor"?
Ce importanta ca Luminita si sistem sint pe locul 3 si nu pe 2? NU sint pe primul loc...din pacate.
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
Am scris si eu cateva pagini bune in spate ca suntem subietivi, cum e si normal sa fim....dar nu place deloc cand si altii sunt subiectivi.
Si acum, nu mai cred ca sunt voturi ploitice, ci prietenie, emigranti, vecini. Asta cu vecinii e si ea destul de subiectiva, pentru ca stilurile se aseamana si e cumva normal sa se placa intre ei.
Poze (23.08.2004)
Maria2 spune:
quote:
Originally posted by Adela
Nu stiu ce turnee o facut Helena din Grezia cert e ca-n Elvetia n-a fost (io una n-am auzit de ea...) si totusi de la elvetieni a primit 7 puncte!!! In fine...
O bila neagra moldovenilor pentru punctajul acordat Romaniei. Ma uitam ce frumos a sustinut Cipru pe reprezentanta Greciei. Brava lor.
Adela , mamica de Julia
Uite, citeste aici:
http://www.hotnews.ro/articol_2201-Luminita-Anghel-o-acuza-pe-Mona-Musca.htm
Se pare ca la toate concursurile de genul asta, este totusi nevoie de ajutor financiar din partea Ministerului Culturii.
Te asigur eu ca Elena l-a avut.
Nu stiu ce comunitate au grecii in Elvetia si nici daca a venit acolo, dar sunt sigura ca a fost in Germania, in Belgia, in Turcia, in Serbia-si toate i-au dat 12.
mamica de 2 printese si un print
Maria2 spune:
Se pare ca am gresit ceva ca nu sedeschide link -ul acolo unde am citit eu.
In sfarsit, era un articol in care Luminita spunea ca nu le-au platit aproape nimic.
mamica de 2 printese si un print
alinah spune:
quote:
Nu stiu ce comunitate au grecii in Elvetia si nici daca a venit acolo, dar sunt sigura ca a fost in Germania, in Belgia, in Turcia, in Serbia-si toate i-au dat 12.
Ha ha, se stie ca grecii sunt buni comercianti. Au fost destepti si au aplicat o strategie care le-a adus satisfactii. Poate invata si altii de la ei.
Poze (23.08.2004)
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by Marox
Va plingeti ca voturile sint politice...atunci cind sint favorizate alte tari, suedezii pt norvegieni, Cipru pentru Grecia, lituanienii pentru letonieni. Si toata lumea considera normal ca moldovenii sa ne dea 12 pct. Pai de ce? Aveau o obligatie morala? Stiau ei ca noi o sa le dam atitea? De ce sa nu voteze "cum vrea muschii lor"?
Ce importanta ca Luminita si sistem sint pe locul 3 si nu pe 2? NU sint pe primul loc...din pacate.
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
Marox mama, fara sa ne jignim vecinii, sa nu uitam ca poate moldovenii au afinitati mia mari cu rusii decat cu romanii, asa cum au demostrat-o votul lor de altfel, asa ca votul lor tot politic ramane.
Cat priveste faptul ca Ro a iesit pe pe 3 si nu pe 2, pai uite ce importanta are: eu personal nu am fost convinsa 100% ca meritau locul 1, insa am fost gata sa accept orice inaintea Romaniei, cu conditia ca sa fie mai bune calitativ cantecele respective. Or, mie nu mi s-a parut ca asta ar fi cazul Maltei.
pisici, flori si jucarele
zuzunaki spune:
cu toata promovarea ei(urmaresc si eu televiziunile grecesti),paparizou e clar ca nu merita!dar vad ca a contat mult jocul de glezne si vederea la underweari!ca sa nu mai vorbim ca tara ei adoptiva,suedia, i a acordat maximul tot pe ochi frumosi!ca vorba aia,a crescut acolo!daca stau bine sa ma gandesc mai bine reprezenta suedia...
cat despre cipru...de ani de zile reciprocitatea grecia-cipru e arhicunoscuta!sunt frati,ce naiba!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg
asi spune:
Felicitari Luminita si Sistem!
Multumim tuturor romanilor plecati pe alte meleaguri care au votat pentru Romania!
http://community.webshots.com/user/ubi19
mamica dulce spune:
eu nu inteleg de ce nu se renunta la sistemul asta de televoting??e clar ca nu e cel mai bun.
pe de alta parte Luminita e asa sus in clasament pentru ca a fost buna!Ca romania nu are tari surori (vezi statele scandinave,grecia-cipru,fosta iugoslavie,rusia cea mare etc)
sunt convinsa ca 12 puncte de la spania au fost date cu ajutorul romanilor de acolo,dar in rest..nu prea au fost ochi frumosi,Luminita a fost buna!
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
aime spune:
Vreau sa spun doar atat:
Felicitari LUMINITA si SISTEM !!!!
mi-au placut de cand i-am auzit prima oara...
si romanilor din diaspora.
aime
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
eu nu inteleg de ce nu se renunta la sistemul asta de televoting??e clar ca nu e cel mai bun.
pe de alta parte Luminita e asa sus in clasament pentru ca a fost buna!Ca romania nu are tari surori (vezi statele scandinave,grecia-cipru,fosta iugoslavie,rusia cea mare etc)
sunt convinsa ca 12 puncte de la spania au fost date cu ajutorul romanilor de acolo,dar in rest..nu prea au fost ochi frumosi,Luminita a fost buna!
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Stii de ce? Fiindca altfel nu s-ar uita nimeni la televizor, sunt sincera si va spun ca pana acum cativa ani (care daca ma gandesc bine coincid cu perioada tele-votingului) nici nu ma uitam la Eurovision, stiam ca exista insa nu ma interesa. Interesul Europei pentru concursul asta a crescut instantaneu odata cu introducerea televotingului. Asadar, daca n-ar exista televotingul am avea parte de o masura mult mai corecta a calitatii cantecului de locul 1 insa nu s-ar uita poate decat 10% din telespectatorii de acum la el. Asa, avem televoting si voturi politice.
Anul asta mi se pare insa ca a fost o concentratie mai mare de cantece bune, eu nu m-am putut decide cu care sa votez pentru ca mi-au placut 4 in egala masura. Luminita a fost fara discutie buna, parerea mea personala este ca ar fi avut mult mai mari sanse fara sa forteze nota interpretarii (aveam la un moment dat emotii ca o sa i se sparga ceva vena la cap sau ca o sa-i sara parleazu' sanii (cum foarte haios s-a exprimat cineva aici). A fost intr-adevar buna pe ansamblu, dar n-ar trebui sa nesocotim nici faptul ca punctajele mari s-au obtinut si din tarile unde sunt multi imigranti romani (vezi Spania).
Grecii au castigat datorita promovarii ofensive a cantecului, cu precadere in tarile cu multa populatie de origine greaca (nu uitati ca ea insasi a crescut in suedia parca, de unde au obtinut maximum de puncte), personal cred ca atu-ul lor a fost show-ul ce l-au dat, mi s-a parut inedit, mai ales faza cu vioara.
Era si amuzant la un moment dat, ca era asa de previzibil unde se vor duce punctele, incat devenise un pur exercitiu de verificare a repartizarii punctelor.
pisici, flori si jucarele