Cat sa ofer bonei ptr ca va sta cu copil 5 ani?

Cat sa ofer bonei ptr ca va sta cu copil 5 ani? | Autor: miha

Link direct la acest mesaj

Nu e titlu prea elegant, dar e exact ceea ce ma intereseaza.
Adica bona o va lua de la gradi pe la ora 13.00 si va sta cu ea pana la 18.00 deci cam 5 ore pe zi, de la 14-16.00 copilu ar trebui sa doarma, si nu am pretentia sa faca absolut nimic in casa intre timp, la 16.00 sa-i dea un sandwich, ceva ce prefera d-ra si apoi program de voie pana la 18.00.
In concluzie nu stiu cat sa cer, ptr ca nu vreau nici un pic de menaj, doar sa se ocupe de fetita in sensul a ceea ce am scris mai sus. Ca sa nu mai zic ca fetita e f. cuminte si nu o va alerga pe bona de nici o culoare.
Dati-mi va rog un sfat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha spune:

rectific " nu e titlu" cu " nu e un titlu"........scuze, din graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

As zice 3 milioane, ca vad ca lefurile pentru bone care stau toata ziua cu copilul sunt 6 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Eu cred ca 2000000 mil lei este bine pentru 5 ore, mai ales ca esti in provincie, sau maxim 2500000. Eu ii dau bonei, 2500000, pentru 3 zile pe saptamina 8-16. Daca facem o socoteala pe ore, bona ta v-a sta 25 de ore pe saptamina, iar a mea sta 21. Deci , cam pe undeva pe aici.O bona care vine pe 6 mil, face si menaj, sau sta de la 8-18. Sa nu exageram !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

daca esti din provincie da sub 2 mil...daca esti din bucuresti 2 milioane.desi e cam mult pt stat degeaba si preparat un sandwish.eu plateam 4,3 mil/8 ore pe zi pt fetita de 1 an.copilul tau e mare.nu se compara grija pe care trebuie sa o ai pt unul de 1 an comparativ cu cea pt unul de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Miha, pentru acelasi job eu ii dau 200.000/zi, deci cam 4 mil/luna.
Ia copilul(Alex are tot de 5 ani) de la gradi la 13.00, stau cu el pana seara cand vin eu acasa (19.00-20.00).
In plus ii pregateste pranzul lui Alex si spala vasele dupa ce mananca. In rest program de voie.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu cred ca trebuie sa ii dai maxim 2 mil.Eu ii dau bonei 3,5 mil pt 8 ore pe zi si mai face si cite ceva prin casa.Tinind cont ca esti din provincie si ca fetita are 5 ani, eu spun ca maxim 2 mil . Am prietene in provincie care pt. 8 ore dau 2 mil.
Mi se pare exagerat sume precum 6 mil , 5mil...
Prospecteaza si tu piata... Intreaba prietene, vecini, cunostiinte cam cit se da... si te hotaresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Doamne, la ce "preturi" s-a ajuns! Noi ii dadeam bonei care statea cu Andrei (pina in dec. anul trecut, cind am plecat) doar 2,5 mil./luna, 8 ore/zi, si minca la noi. Si mergea peste tot cu copilul, la grupul de joaca din parc, la plimbare, papa, somnic, facut papa daca el vroia altceva decit ce era, spalat vase si uneori si rufele lui.
La drept vorbind, eu aveam un salariu de 200 $! Puteam sa i-l dau tot bonei?!?

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, asa este, au crescut preturile la bone rau de tot. Bona lu' fi-miu, in Bucuresti, inca mai primeste 3 milioane trei sute pentru 8 ore pe zi, fara menaj. Asa erau preturile cand a inceput si vad ca ea nu a cerut crestere de leafa, cred ca ii e jena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Va multumesc mult fetelor ptr raspunsurile voastre.
Am sa-i propun la inceput 1.500.000 si mai urcam la 2mil daca totul merge bine !

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput