CFR-isti pe aici?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hanna, bine ai venit printre noi! Te pupam de la Bucuresti... scuze ca te intreb, o cunosti cumva pe Dna Lidia Marinescu?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Da, andora, o cunosc; lucram amandoua in centralul marfii, la cateva birouri distanta...

Mergi la inceput

Hehe... Mirela mama, nu cumva ai si tu cont de Oracle? Nu cumva ti l-am facut eu? Nu cumva am vb si la telefon? Eu sunt "Andreea de la Oracle".... Oops, de fapt daca lucrezi la informatica nu stiu daca am vorbit.. decat la eventuale setari.. sau situatii... poate, cine stie...
Oricum te rog sa-i transmiti doamnei Lidia muuuulte salutari si pupici de la Andreea pintrijel si gogoasa cea mica !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

O sa-i transmit; nu, nu lucrez la Oracle si n-am avut placerea sa vorbim; oricum ma bucur sa te cunosc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hanna

O sa-i transmit; nu, nu lucrez la Oracle si n-am avut placerea sa vorbim; oricum ma bucur sa te cunosc.

Si eu te pup si pe tine si pe fetele de la contabilitate si tinem legatura!

Mergi la inceput