CFR-isti pe aici?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Cary spune:
Eu tocmai am terminat CIC-ul si am intrat in "paine"de 2 luni,sunt la S.C. S.A.A.F.-S.A.
Acum Rebecca este la gradinita,o las eu in drum catre servici(la intoarcere o i-au tot eu),iar cel mic ramane cu ai mei acasa,pana face anii de gradinita.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Cary, felicitari pt ingerasi si spor la munca... Off topic... sau poate nu... ce mai e cu greva? Eu vreau vineri seara sa plec cu trenul... Off topic sigur... tu cat ai lucrat intre bebei? Sunt doar curioasa, vreau si eu un fratior pt gogosica mea si ma gandeam cand e momentul oportun...
Pupici!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
Cary spune:
Hai ca eu sunt in mare graba,azi plec cu trenul la SM ca sunt invitata la o nunta!
GREVA este dar o parte din trenuri merg,asa ca ma duc cu CFR-ul!la 19.55 am tren.
Cu Rebecca am stat 2 ani acasa,apoi am intrat in CFR,am lucrat 3 ani dupa care a venit BB2 si am stat din nou in CIC 2 ani si am revenit acum.Intre copii este o diferenta de 4 ani si 4 luni!
Sper sa va mai povestesc daca mai aveti intrebari LUNI seara caci dimineata LUNI soseste trenul la 6.20 vin repede, ma schimb si fug la SCARBICI!
W-E placut va doresc!
andora spune:
Hehe calatorie placuta Cary si multumesc de informatii.....
Si eu plec cu trenul maine seara la o nunta Botosani dar normal ca n-am gasit nici un tren si tre' sa merg prin Iasi... bine ca merge si ala...
Pupici CFR-isti si bafta la greva.. sa ne dea cupoane si 10%... sau ce ne-o mai da
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
Cary spune:
Si ca sa vedeti ca TOTUSI circula CFR-ul,va anunt ca m-am intors!!!
In SM vineri si sambata a plouat si duminica s-a mai inseninat,dar vad ca aici s-a incalzit bine!
Pupici tuturor!ca de azi sunt in campul muncii.
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by Irismetal
Salutare,
Lorema, am avut o colega in liceu din Moara Vlasiei.
O chema Boiteanu Mariana, o cunosti!??
Pupici
Poze cu Stefanel Nazdravanel
Pe ea nu o cunosc dar cunosc vreo 3 de Boiteanu.
Spune-mi cam ce varsta are si cum ii cheama pe parinti daca stii sa imi dau seama daca e din cunoscutii mei.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by andora
Serv Contabilitate de care tinem, ca noi avem biroul in Centrul de Calcul...Lucrez pt CFR Marfa.
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
Si mama a lucrat la Marfa serv contabilitate. Avea biroul la et 6 Revizori contabili.
Inca mai tin legutura cu cateva fete de acolo care ma cunosc de cand aveam 6 ani.
![](icon_smile_big.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
Irismetal spune:
Salutare,
Loreema, sunt 3 frati (2 fete si un baiat) si seamana toti intre ei, au o fata mai deosebita, pe colega mea o chema Mariana si acum are vre-o 35-36 ani.
Au lucrat la Marmura Bucuresti toti trei, dar acum nu mai stiu nimic de ea, probabil ca s-a maritat si o cheama altfel.
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by Irismetal
Salutare,
Loreema, sunt 3 frati (2 fete si un baiat) si seamana toti intre ei, au o fata mai deosebita, pe colega mea o chema Mariana si acum are vre-o 35-36 ani.
Au lucrat la Marmura Bucuresti toti trei, dar acum nu mai stiu nimic de ea, probabil ca s-a maritat si o cheama altfel.
Imi intreb colegii si daca aflu ceva te anunt
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
hanna spune:
Buna fetelor,
Si eu tot la CFR lucrez - CFR MARFA CONSTANTA-
Ma bucur ca sunt atatia cfr-isti pe aici; eu lucrez la serviciul informatica.