mie ni imi creste temperatura :((

mie ni imi creste temperatura :(( | Autor: ingeras26a

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Ma bucur tare mult sa va cunosc!! Felicitari tuturor celor care au primit cel mai frumos cadou de la iepuras
Eu nu prea stiu ce sa mai fac...astazi sunt in ziua 15, deci teroetic ieri ar fi trebuit sa fiu la ovulatie...din pacate am lucrat pana la 3.00 (dim), asa ca am facut-o cam pe fuga, pe la 4.00...a fost o urgenta...
Am luat antic vreo 5 ani, cu intrewrupere min o luna / an, si le-am intrerupt definitiv in sept 2004. De atunci...ma chinui sa raman, dar nimic! temperatura am inceput sa mi-o iau luna asta, dar nu mi s-a modificat deloc, desi ar fi trebuit, nu? am fost acum o luna-doua la doc (sa vada daca ovulez) si totul este ok..am luat luna trecuta si duphaston (parca asa se numeste, doc mi-a spus ca ovarele funct. ok...
ce ma sfatuiti, ce sa mai fac? este posibil sa nu raman pt ca sunt f stresata cu dorinta de bb, cu serv si cu altele? ce sa fac? voi, care poate aveti mai multa experienta...dragut este ca am senzatia ca orice fac si oriunde ma duc dau numai peste :))
va pupicesc mult, mult pe toate si va doresc bebi sanatosi!
Andre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

cum iei temperatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

normal, sub brat, in fiecare dimineata...
se ia altfel in aceste cazuri este obligatoriu sa creasca, sau se poate sa ovulezi si fara sa creasca?

, andre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Daca ai un ciclu regulat la 28 de zile, temperatura creste in a 15-a zi. La un ciclu de 30 de zile, temperatura creste in a 17-a zi. Si tot asa. Deci nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Temperatura creste a doua zi dupa ovulatie. Parerea mea e ca iti faci probleme degeaba si te-as sfatui sa nu te mai gandesti la asta, pentru ca iti faci mai mult rau decat bine. Lasa lucrurile sa mearga de la sine, ar fi bine sa ai contact sexual o data la 2-3 zile, in perioada fertila si cam atat. Poti sa incepi sa-ti pui intrebari si sa-ti faci griji abia daca peste un an ai tot statul de aspiranta. Sunt sigura insa ca nu vei ajunge pana acolo. Bafta multa si NU TE STRESA, incearca sa nu te gandesti zi si noapte la asta!

Medeea

Mergi la inceput

Andre, temperatura se ia vaginal, dimineata, inainte sa te dai jos din pat (deci in pozitie orizonatala), obligatoriu la aceeasi ora, dupa minim 5 ore de somn. Numai asa poti avea un grafic concludent. Iti recomand www.fertilityfriend.com

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

buna medeea,

am inteles, o iau in continuare, sa vedem ce se intampla si va tin la curent...stii ce este mai dificil de acceptat? faptul ca sunt mil de femei care nu vor si totusi au...iar cele care vor, astepata si fac tratamente si se chinuie etc...este tare pacat ca se intampla asa, dar incerc sa ma imbarbatez si sa ma cionsolez cu gandul ca poate luna aceasta... se intampla minunea! sunt in z 15 astazi si nu mi-a crescut temp, este tot 36.5..
povestea ta care este?

sar'na frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

temperatura pentru monitorizarea ovulatiei se ia vaginal fara sa te ridici din pat dimineta la aceeasi ora, creste la ovulatie, totusi s-ar putea sa aiba o inertie de o zi dupa exact momentul ovulatiei, luarea temperaturii iti arata mai mult faptul ca AI ovulatie, nu si cand exact se intampla, pentru momentul precis al ovulatiei este buna monitorizarea echografica intravaginala, TOTUSI eu zic ca daca faci regulat dragoste la maximum 2-3 zile in perioada probabila a ovulatiei, nu ai cum sa o ratezi, spermatozoizii traiesc mai mult decat te-ai astepta si se lafaie bine mersi acolo la caldurica in tine in asteptarea d-nei ovul

Mergi la inceput

Andre, te asteptam la aspirante optimiste!

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

avem un subiect despre temperaturi si ovulatie, click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48490&whichpage=4" target="_blank">aici

voi inchide subiectul acesta, multumesc pentru intelegere

bine ai venit la

29+

Mergi la inceput