Scorpiutzele - pe unde sunt ? (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisadi spune:

Buna fetelor,
Sunt o scorpiuta care nu s-a putut abtine sa nu citeasca mesajele voastre. zis si facut. si surpriza: in mare parte ma regasesc si eu. Asa ca am hotart sa ma alatur voua
Sa ma prezint, pe scurt: Am 27 ani si sunt casatorita de 2 ani. inainte de casatorie am stat cu sotul meu aproximativ 4 ani. Nu stiu cum a fost, ce s-a intamplat, dar atunci totul era perfect, cred ca am fost oarba sau poate de ce atunci eram studenti "saraci" si era motiv de scuze?? si nu aveam alte griji... cine stie? Dupa casatorie probabil mi s-au deschis ochii (sau mi-au crescut pretentiile??) si am inceput sa vad tot felul de "defecte" ale sotului: nu_mi da suficienta atentie, nu avem momente de dragalesenie intre noi mai deloc, de cadouri nu mai vorbesc.... ce sunt alea?, iar bineinteles la el SERVICIUL pe primul plan ceea ce ma ENERVEAZA LA CULMEEEEEEEE.
Oare sunt eu prea posesiva?? Am eu pretentii prea mari?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Bine ai venit Narcisadi sau Aditza? ?Mamica?

Esti posesiva ca oricare dintre noi.Ba eu sunt foarte si geloasa. La ultima camasa a barbatului,de sambata,am gasit sclipici,care nu se vedea cu ochiul liber,doar la lumina din baieA spus ca exagerez.

E normal sa fie dragalasenie,pupaturi in cuplu sau sa simti ca se intereseaza de tine.Si mai e normal daca iti lipseasc toate astea sa le reclami.

Soacra-mea spune ca nu se poate sa fie ca la inceput,pasiunea trece,avem alte griji,ne gandim la familie,copii,nu mai stam cu morcovu-n fund asteptand noul iubit.Ca dragoste exista dar nu mai e la fel.Asta am observat si eu dar nu-mi convine.Mi-ar placea sa fie ca la inceput.
Apropo de increderea in cuplu,spunea ca ea a avut incredere in barbatul ei si a fost dezamagita.A lucrat-o pe la spate.

Cred ca noi suntem prea pasionate sa traim in acelasi ritm cu "muritorii de rand".Vrem multe,vrem repede,vrem schimbare,vrem sa ni se faca pe plac,si suntem foarte pretentioase.(exigente)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

bun venit, aditza in randul scorpiutelor si, mai ales,al femeilor maritate!ce urat suna!!! asta e cruda realitate.totul pana acum a fost aparenta.doar esme ne mai poate contrazice (sincera mea admiratie!!!),caci celelalte fete,dupa cate am vazut,au cun si partea neagra a paharului.nu te chinui si intra in clubul celor care incearca sa-i ignore pe barbati,dar... nu reusesc.
elena,lucrez in continuare la prapaditul ala,care a incercat azi sa ma convinga sa fac niste falsuri in factura.dar nu i-a mers.nu o sa mai fac multi purici aici.ma gandesc sa renunt si sa ma apuc de invatat ca lumea,dar cand ma gandesc ca iau niste bani,dc muncesc,chiar dc nu sunt prea multi...treb sa produc si eu ceva.
monica,invat pentru doua concursuri ,una la primarie intr-o comuna si una la casa de pensii.sanse f putine,dar incercarea moarte n-are.ar fi perfect sa reusesc,imi treb vechime in functie juridica.
ana,asa mamos e tot timpul.eu ma refeream la poala,caci cu capul intre sani ar sta tot timpul.mai,numai eu am un sot prea insistent??!!!deja ma simt vinovata ca sunt prea rece eu.
carmen,are un copil,incearca si el metode sa-i ofere cat mai mult.asta ii e la indemana.un pic sunt mirata de atitudinea lui.sotul cand a venit din afganistan a zis ca nu se mai duce.a urmat irakul si acum iar a zis la fel,ca ar pleca doar dc ne-ar lua dupa el (ne doreste binele!!!),chiar dc sunt convinsa ca nu o sa se tina de cuvant.oricum,cert e ca toti sunt insemnati...or fi facut testari pe ei???????
syd,eu sunt de parere ca dc ii lasi mai multa libertatea,cu atat se indeparteaza mai mult de tine.si soacra ta, e clar ca ii tine partea.eu una nu as fi de acord,dar deh,iubirea e mare si pt ea,ai face orice.cand o sa reusesti sa te detasezi cu totul,o sa poti sa iei o decizie.pana la urma sunteti un cuplu si trebuie sa va comportati ca atare.
va pup pe toate!!!!!asa frumos a fost azi.mi-am luat inima in dinti si mi-am pus o perechi de pantaloni mulati,treb sa ma obisnuiesc cu postura de femeia grasuta.vedeti ce delicata sunt??paarca am intrat in alta categorie.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor! ( nu mai vad tastatura, de abia ma misc).
Bun venit Aditza in clubul nostru! Sigur ca te regasesti printre noi!
E abia 9 seara si sunt rupta. Maine ma sta seful si pleaca, asa ca am timp sa ma relaxez!
Azi am fost la Marginea la "oalele negre", si tare imi place zona aceea, faina de tot! Si am fost si intr-un centru de plasament si mi-am revazut "prietenul" meu numarul 1, un baiat, care acum are 15 ani, dar il stiu de la 9 ani. Nu l-am vazut de 3 ani, va dati seama ce era acolo? Mi-a zis: "mama, parca sunt la Surpize surprize", apoi m-a intrebat de "copilas" ( e la curent cu tot), ce mai fac... multe, mi-a dat un CD cu poze de ale lui sa imi aleg, o nebunie. M-a lasat masca, oricum, dupa 3 ani sa aiba aceeasi bucurie si in final: "drum bun si aveti grija de dvs." (nu am cuvinte...)! O zi plina cu emotii tari de tot, pe bune! M-a durut sufletul, e un copil atat de fain, plus ca "fanul" meu din totdeauna. M-a urcat in masina, m-a pupat, nu ma lasa din brate, promisiuni sa il mai vizitez. Uf, durere, glumeam eu, radeam... dar nu era rasul meu!
Uite Irina, ca tot trebuie sa ne mai laudam, nu ma mai pot gandi la nimic: ma gandesc la copilul asta, si la altii cu care tot lucrez... si vad cate am eu, cat de "bogata" sunt: am avut parte mereu de familie, de dragostea enorma a parintilor, de un copil sanatos, deja e fantastic! (si nu exagerez). Copiii astia mi-au dat mereu niste senzatii de dus scotian, nu stiu cum sa le numesc acum. Pot sa va povestesc de ei o multime, mi se par fenomenali, si ma iubesc neconditionat! Mai pot zice ceva?
Devin patetica, dar v-am mai zis, lucrez intr-un domeniu in care nu poti sa nu ai emotii, suparari, nopti nedormite de griji... de toate!
va pup ca sunt franta si bucuroasa ca a fost o zi plina! scuze, am cam sarit din peisaj, dar cui sa ma "plang"?)
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, da vorbarete mai sunteti, eu abia ma tin de voi.
Vroiam sa anunt fetele din Bucuresti ca miercurea viitoare va avea loc o prezentare despre afacerea Hemel , vor fi prezentate produsele, vom putea si sa le testam. Daca va intereseaza si doriti mai multe detalii, spuneti-mi si va spun eu ce si cum. Va pup pe toate.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, sunt si eu pe-aici, am citit dar scriu maine despre noi....suntem bine dar eu sunt franta de oboseala...ruxi e tare maraita si nu mai sta deloc singurica
pupici..noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Buna fetelor,eu n-am somn,i-am trimis e-mail barbatului,care va ajunge maiine,cum ca n-am orgasm ,sa afcem ceva.Acum ori e motiv de cearta,ori se sfarseste cu un bine ,pt mineCa nu mai puteam sa tac.Inainte ma multumeam sa ma simt bine,acum vreau si eu in al noualea cer.I-am spus-o pe de-a dreptul si in scris ca in fata n-as putea.Bine,am fost cat de cat delicata.

Hellene,nu stii ce ma bucur pt tine,ca esti atat de fericita cu copiii adoptivi.Si eu sunt tare miloasa,unul din motivele pt care nu-mi place sa lucrez cu oamenii.Mai degraba as avea banii sa-i ajut fara sa stie nimeni.
Intr-o zi ,cans am fost acasa,o vecina tanara a lesinat in fata blocului si s-a lovit la cap.Mai facuse atacuri de genul asta,nimeni nu stia de ce.Am dus-o cu tata si cu sora-mea la spital iar eu m-am oferit sa merg in alt oras cu ea,in ambulanta.Parintii ei erau plecati.La sfarsitul zilei eram atat de agitata,in bine,crescuse andrenalina ,am spus ca ma fac infirmier pe ambulanta.Si-acum ma gandesc..Mi-a placut urgenta si faptul ca am facut ceva bun pt cineva care avea neaparat nevoie.

Emma,pantaloni mulati ,doar nu colanti?Toti pantalonii mei sunt fix pe fund si pe picioare ,evazati jos.Si nu par grasa.
Soacra-mea incearca sa ne inteleaga pe amandoi,dk am dreptate e de partea mea,n-am ce sa-i reprosez.Vorbeste si ea din experienta nu cu rautate.
Azi a spus dk tine domnul neaparat sa fiu slaba ,tinem regimul impreuna ,in doua saptamani slalbesc 7 kg.Stiu ca e valabil.Dar trebuie sa ma tin de el si fata sa manance la fel,doar sa-i pun grasime in toate,sa nu ma tenteze cu alte bunataturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute,
Iri,multumesc pentru lauda....Iar cu barbatelu' tau,bine ca l-ai ambitonat putin...De unde sti tu ca,daca slabeste,o sa-l ti de bibelou?Poate ca atunci nu va mai fi obosit,ca si efortul de a-ti cara kilogramele in plus e un efort si va presta asa cum iti doresti.Succes!
Syd,ce spui ca nu esti bucatareasa?!Esti !D-aia zic sa "arunci" niste retete faine de ale lu' matale pe aici,sa ma inspir si io...
Nu te supara,dar barbatul asta al tau e....culmea.Oare nu trageti amandoi la aceeasi caruta?Nasol!Si cum sa nu sti ce sa ii spui ce vrei de la el?Spune-i ce te macina,ce te nemultumeste.Marius a intarziat intr-o zi o ora.Am si sunat dupa el sa il intreb pe unde-i si ce face.Ideea era ca eu stateam cu masa pusa si cu foamea in gat si el nu mai venea...Am mancat doar cu copiii,iar domnu' a mancat singur si singur si-a pus masa si a si strans-o....Sa nu sti ce banuti ia?Grav!Eu nu as accepta!Marius ,mai demult,a luat niste bani imprumut si nu mi-a spus.Banuiesc cam pe ce ar fi vrut sa-i cheltuie(prostioare pentru calculator).S-a dat de gol...La inceput nu mi-am dat seama,dar vazand ca el tot scoate bani din buzunar....mi s-a aprins beculetul.L-am intrebat de unde are bani?Ba ca mai avea,ba ca din salariu,ba ca...nu stiu ce....I-am zis clar:"atata timp cat eu nu imi pastrez nici un firfiric in buzunar si toti banii intra in casa si intotdeauna orice cheltuiala fac o sti si tu,te rog sa faci la fel.Eu nu ma ascund ,te rog nici tu sa n-o faci.Vrei sa ne mintim?Ai grija ca s-ar putea sa nu iti placa!"Si s-a "spovedit"baiatu' si totul a fost ok.I-am zis ca altadata sa vorbeasca si cu mine inainte de a mai lua bani cu imprumut...Treburile sunt in regula de atunci si chiar daca isi pune un ban deoparte pentru el nu am nimic de comentat,pentru ca imi spune...Vrem,e adevarat, multe Syd,dar recunoaste ca si daruim mult.Si parca nu pica bine cand te agitit sa faci ceva bun si ti se raspunde ironic....Iti doresc tot binele din lume!
Aditza,bun venit printre scorpiute si din partea mea!
Ema,pai sotul tau e insistent?!....mey,mey,mey...Sti ce e haios?Ca si pe al meu il apuca dragostitul cand ...am treaba,de exemplu.Eu toc zarzavaturile pentru ciorba si el vine si ma prinde in brate pe la spate si ma pupa pe ceafa....Asa imi vine atunci sa ii trag o lingura in cap....de nici nu va imaginati...Ma rastesc la el si ii spun sa ma lase in puii mei in pace,ca am treaba,nu vede?Se uita la mine cu o moaca de caine plouat si zice:"pai te iubesc,ma mami!"M-am enervat o data si i-am:"cum naiba de nu te apuca dragostea cand stau degeaba?"Atunci gasim de discutat cate ceva.
Elena,eu nu cred ca as avea puterea sa lucrez in domeniul tau....Cred ca as plange non-stop.Imi amintesc ca o data,cand surorile mele erau eleve in clasa a 10-a de liceu,au facut practica in spital,la pediatrie.Veneau acasa triste si imi povesteau de bebelusii abandonati...Am insistat si m-au luat si pe mine intr-o zi...Am stat cred ca jumatate de zi acolo,intr-un salon cu 6 bebelusi maricei si nu imi venea sa plec.I-as fi luat pe toti acasa cu mine.Simteam ca daca plec...se rupe ceva din mine...A fost chin la plecare,caci intindeau manutele si vroiau sa mearga si ei....pauza!tre' sa plang putin,ca nu mai vad tastatura.....
In fine,revin....Am avut cosmaruri mult timp si am zis ca in viata mea nu mai merg acolo sau in alta parte unde sunt copilasi asa....E dureros!
Matusa mea a lucrat voluntar la spitalul de copii bolnavi de SIDA.Dupa o luna era bolnava de suparare si tristete....Suferea efectiv alaturi de copilasii aceia.A renuntat,intr-un final.Spunea ca nu mai putea dormi si avea vise ciudate....isi dereglase sistemul nervos...
De aia zic,Elena,eu nu cred ca as putea sa fac ce faci tu....Te admir pentru curajul tau si puterea ta!Pupicei lui George!
Vad ca am scris mai fetelor....M-am starnit,nu gluma.Sa fiti iubite si sanatoase..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

elena,e emotionat ce ai povestit.mai ca imi dadeau lacrimile si mie.plangacioase mai sutem.
ana,gand la gand cu bucurie.parca suntem facute de aceeasi mama.si al meu face exact la fel.deja ma ingrijoreaza in ultima vreme cu caldurile astea ale lui.si-mi baga o replica din aia ca ma iubeste si nu are ce face.ma topesc,ce mai...dar cu toate defectele lui,imi revin imediat.
syd,mulati sunt patalonii ca sunt eu plinuta,nu ca sut ei asa.nu exista patalon larg petru mine.colantii nu-i suport nici in casa.
va pup,ca tre sa apara seful ala enervant.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpitze...sunt odihnita si vesela, ruic m-a trezit doar la 7sa-i dau lapticul si apoi la ora 9 fix...asa ca sunt fresh, gata sa incep o noua zi...si unde e mai bine sa-ti bei cafelutza daca nu impreuna cu prietenele pe dc
aditza, bine ai venitsa impartim impreuna si bune si rele
elena, m-ai facut sacred ca eu nu as rezista...la o prima citire simt ca i-as lua pe toti acasa...dar in timp cred ca te detasezi putin de probleme si-ti vezi de familia ta...oricum ai o "meserie" tare frumoasa.
ref "meseria" mea, este f frumoasa si de aceea am si continuat sa o fac in ciuda tuturor...chiar si sotzul meu mi-a spus la un moment dat ca eu ma duc la scoala si mai mult cheltui decat castigceea ce intr-un fel era adevarat, mergeam numai cu masina, mai vedeam una alta si cumparam si pentru mine si pentru alex hi hi...daca nu erau meditatiile de acasa si nu era salariul lui sigur cantam la metrou pana acum hi hi...dar nu pot sa ma las de asta...o fac cu dragoste si cu pasiune pentru copii si muzica.
ana, si eu am facut la fel cu sotzul meu ref banutzi...nu-mi place sa ascund bani si nici el nu face asa...ne cerem parerea unul altuia cand e vorba de cumparat ceva...insa cand vrei sa faci o surpriza...e mai greu, eu imediat ma cam dau de gol, nu stiu sa justific banii
syd...mi se pare corect, bine ca i-ai spus...oricare a fost metoda...ai procedat f bine ca i-ai spus.
ema, spor la invatzat si bafta
anda141...despre ce fel de produse este vorba?
carmen..nici mie nu-mi place sa cald..eu am noroc cu mama ca sta f aproape de mine si eu strang mormane intregi de haine de la spalat si ea vine si mi le calca.
ruxi s-a rasfatzat rau de tot...acum scriu cu ea in brate si ma tine de degete...nu mai vrea sa stea singurica deloc...va pup si am fugt sa o linistesc fiindca trebuie sa-i pregatesc papica de dimineata.
sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput