Mamici de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, daca nu ti se face pofta de shoricioaica (Doamne fereste!!), nu ai de ce sa-i faci rau fetei! Fii serioasa!! Esti o femeie insarcinata si ai tot felul de pofte ciudate, dar dupa ce nasti vei scapa de pofetele acestea, vei vedea!!!

ai pus numai 7 kg? cum ai reusit sa te abtii? Eu am la activ 11kg si juma'... Si mai am inca 3 luni de balotat...

Pupici multi,

Irina si bebe 26 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna burticute!!!

He he he!! Irinel....eu am facut vaccinul antitetanos luna trecuta...m-ai scufundat...si nu a durut asa cum credeam chiar deloc....doar o mica intepatura de acusor..ca la tantar...
Deny..pe mine nu m-a durut deloc nici in timpul nici dupa vaccin...o fi mana celei care il face????
Problema cu neuronul si la mine este intr-o stare destuul de avansata
Of...cand vine vorba de grasime....am pus si eu o gramada....si eu decat sa ma intosc in mat sau sa merg...mai bine ma rostogolesc....am facut saptamana trecuta fotografii dar inca nu am developat filmul...tot singurica in oglinda....
Si mie mi s-a spus sexul dupa forma burtici....baietel...este inainte nu si pe laterale....inainte intra burtica, dupa aceea intru si eu in camera!!!
Berea...mie imi placea si inainte..dar acum as bea non stop....maio beau si putina cu alcool din cand in cand...dar in general..fara..
De miscat...si eu ma simt...foarte greoaie....imensa....dar nu conteaza bebe sa fie bine...eu nu pot nici macar o ora sa stau inn picioare..asa de tare ma dor talpile...
Noaptea si eu ma trezesc de vreo 2-3 ori ..depinde cate lichide beau si cand le beau...
Irina imi pare rau pentru pisi a ta, dar ai grija de bebita..este mai importanta ....sa nu crezi ca sunt rea...si eu am un catel pechinez...BB pe primul loc...
Monai..La multi ani fericiti sotului tau...alaturi de tine si bb.
Ha! cu epilatul..durere...eu chiar daca imi ridic burtica nu vad nik...numai pe pipaite...si apoi putin cu oglinda pentru verificare.
Poftele...si eu am cumparat fructe ..multi bani si fara gust...asta este a doua oara..ne trec poftele....
Irina ..tu esti grasa si plina de celulita???Ma faci sa rad..se cunoaste ca nu stii cum arat eu...dar vei vedea...si atunci ...
Si cu aplecatu si cu imbracatul am probleme..orice fac..departez picioarele sa fac loc burticii...si la incaltatul sosetelor imi iau piciorul in brate...
Maine este zi de control, la ora 16, la d-na Lutescu..abia astept..Revin cu noutati!!

Pupici la burtici de la BB Alex!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

chiar,Albinuzza, cum ai facut?
Irina, sa stii ca si eu tot la de-astea ma gindeam, daca tot pap si nu-mi place, dar nu ma pot opri...sper sa nu intru prin sticle si cutii cu medicamente pe la serviciu.
eu am pus 10 kg, am plecat de la 69( un plus de 7-8 kg fata de ce e bine la inaltimea mea). speram sa iau 10-11 in total, dar acum sper sa nu depasesc 15... asa ca daca aveti sfaturi pt vointa, astept.
M25S+6

Mergi la inceput

BB23 zisa si Alinutza, eu i-am spus d-nei doctor ca mai astept pana la 28 de sapt. cu vaccinul, stiu ca nu doare, am facut eu altele si mai si... Cat despre pisicutza mea... incercam sa ne obisnuim fara prezenta ei printre picioarele noastre... inca mai am ochii rosii, dar imi va trece!!!!
Cu aplecatul si eu stau mai prost acum , cu sosetele este jale mare... si eu imi iau piciorul in brate, cu stangul merge, dar dreptul este mai putin mobil si chiar ma chinui...

Mamini, eu am plecat de la ideea ca nu voi pune mai mult de 15 kg, dar... cred ca voi depasi cu succes greutatea stabilita...

pupici,

Irina si bebe 26 sapt.

Mergi la inceput

BB23, vrei sa ne batem in celulita???

Pupici,

Irina si bebe 26 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

BB23, m-ai facut sa rad cu epilatul. Nu de alta, dar stiu exact cum e sa nu vad nica. Noroc ca mi-ai adus aminte sa ma programez la cosmetica.

Cu kg eu nu mai sunt f. sigura cum stau. Si eu am sperat la inceput sa nu iau mai mult de 10-12, mai ales ca la inceput slabisem. Probabil ca am sa sar de 15.
Dar am o intrebare, se zice ca in ultimul trimestru de sarcina iei mai mult in greutate. Cat mai mult? Daca pana acum am luat cam 2 kg/luna, la cat sa ma astept de acum incolo? La 3-4/luna?

Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Am venit si noi de la control.A fost bine BB a miscat in timp ce ne controla tanti doctorita si a fost astfel simtita de amandoua,ne-am amuzat teribilI-am auzit si inimioara,dar un lucru ma nedumereste incontinuu.Fiecare doctor in parte(de familie,echo si acum gineco) imi zic ca am mai multe sapt. decat trebuie!!!Si eu stiu sigur data conceptiei,dar fiecare pune o sapt., doua in plus.Acum de ex imi scriese ca am 27 sapt. cand eu am numai 24+O pt. toti
Cat despre alcool si eu as mai avea pofta dar nu consum decat bere fara alcool cand pofta e maaarrree!
In rest cu kg. sunt resemnata stiu ca voi ajunge la aprox. 20 !!!!! dat fiind faptul ca pana in prezent am luat 12

Anda si buburuza din burtica 24+

Mergi la inceput

o varianta ar fi ca 5 kg in total, alta era ca 500g/sapt. adica about 2 kg pe sapt, 6 in total...nu stiu...am inteles ca daca esti cumintica cu papa iei numai 500 de g pe sapt.o sa vedem.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Andreea, chiar azi am citi si eu cam la cate kg sa ma astept de acuma inainte, avand in vedere ca de azi am intrat si eu in trim. III
Unde am citit eu scria intre 400 si 500g/sapt. deci un total de 6kg in ultimile trei luni de sarcina.

Eu pana acuma am pus 6kg si azi am implinit 28 de sapt (de la 49kg, azi am 55kg).
Cred ca stau bine la capitolul asta, dar asa imi e mie constructia, nu ca m-as fi abtinut de la ceva. Din contra, la inceput mai ca plangeam ca eu de ce nu iau in greutate ca alte gravidute si de mancat mancam, plus ca nu am deloc...

Normal ca nimica nu e batut in cuie, fiecare cu corpul ei, ia mai mult sau mai putin, important ca puii sa fie sanatosi.

Stiu pe cineva care a luat 25kg in sarcina si puiul a avut 2.800kg la nastere...
Iar prietena mea care a nascut ieri a luat pe toata sarcina 13kg si Carina a avut 3.200kg, ieri la 38 sapt. + 5zile.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 28sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Carina e super-scumpa! sper si bebeii nostri sa fie sanatosi si draguti asa...Domane-ajuta!
M

Mergi la inceput