Mamici de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ieri am citit la "legislative" ca o mamica a auzit ca se mareste CIC-ul la 12 milioane. Acesta a fost motivul pt care am intrebat la Casa de pensii. Acum o sa vedem ce se intampla. Eu sper sa cresca sau macar sa ramana la fel.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Luminitza si Boga, cred ca nu am vesti prea bune referitor la CIC..,. Aseara la stiri spunea ca este posibil ca minunata institutie " Casa de Pensii" sa dea faliment in 5 ani, deoarece sunt mai putini contribuabili decat pensionari... (diferenta de 1 milion indivizi in balanta pensionarilor), iar directorul casei de pensii zicea ca solutia este sa se renunte la CIC... deci am cam pus-o!!!! Deci: de marit CIC-ul este exclus!!! Sper din tot sufletul ca cele care au conceput bebelusii inainte de a veni legea aceasta sa beneficieze de acest CIC, altfel... suntem in pom!!!! Eu l-am mai auzit o data pe directorul Casei de pensii la radio vorbind despre posibilitatea scoaterii CIC-ului, dar vazand ca nu s-a discutat dupa aceea despre asta, am zis ca-i doar un zvon nefondat. Acu'... ramane de vazut, dar daca ne afecteaza in vreun fel aceasta noua lege care se va da la 1 iul... eu zic sa facem scrisoare dechisa, sa protestam intr-un fel...

ce ziceti fetelor???

Pupici,

Irina si bebe 26 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

saptamina viitoare intru si eu in concediu, de joi. abia astept, atunci o sa incep sa imi fac si eu ordine pe aici- si mai ales si cel mai important, in capatina: liste, treburi...
habar nu am aici ce ne dau din spital in aia 30 de euro pe zi sau cit costa si ce trebuie sa luam de acasa, ce trebuie sa mai cumpar pt bebe...
cred ca pina la urma o sa luam casuta aia in constructie, deci ne vom muta cu bebitza la 2luni jumate...nici nu vreau sa ma gindesc ce circ si ce nebunie...
M26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fetelor noi iar avem week-end prelungit.
Aici luni sunt Rusaliile si este zi libera, iar sotul meu iubit si-a luat si maine liber asa ca avem iar 4 zile de plimbareli si alintat burtica.

O sa intru mai rar, macar o data pe zi, asa ca va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut fara dureri si alte neplaceri si bafta la controale, cine are!

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 28+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Boga, eu griji pt bani imi fac deja de o luna. Ce ma linisteste e faptul ca daca e leul greu poate-l scot mai greu din buzunar si nu voi mai cheltui atat. Oricum mie nu-mi ajungeau banii nici inainte, asa ca orice lege ar da statul o da tot pt el, sigur nu vom fi noi avantajate. eu am auzit ceva de genul ca va fi o suma min care se va primi, de ex 3 mil de mamele care au salar min pe economie si apoi in functie de cat s-a platit contributie se va primi si indemnizatia. Acum sa vedem ce va fi.

Fetelor, am mai pus doua poze de la 27 sapt, adica de acum 3 sapt, dar sa nu radeti de burtica mea....

Maine e ultima zi cand o sa va mai pot scrie asa de des, dar..... iar imi vine sa plang. Am pus si nr de tel in profilul personal poate ca m-ai luam legatura si asa.

Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Salut, burtici!

Peca , . Zici ca apartii grupului de septembrie-octombrie. Nu te supara pe mine.Si neaparat sa mai scrii de la cursuri, e foarte interesant.

Bogdana, nu stiu de ce, dar informatiile pe care le dai tu reprezinta un stres pentru mine. Adica eu de ce nu stiam ca bb trebuie uns pe la cute? Off, nimic nu stiu!

nu ma supar ca nu am motiv...asa sunt eu....dar acum macar sunt bucuroasa ca se vede ceva....ca pana acum...fiind si mai frigut si purtant bluze mai grosute si nu neaparat mulate...nu se vedea nimic...si toata lumea ma intreba "unde mi-e burta?" de ajunsesem sa ma stresez singura

in legatura cu bb si cremele...am primit de acolo de la curs niste pliante cu mat. inf....de fapt primit mereu cate ceva..o mostra sau un pliant informativ....si unul era f. interesant...cel putin pt. mine...legat de iritatiile bb la popo....acum nu am timp...ca trebuie sa merg sa fac de papa...dar cand am timp...vi-l traduc...asa in mare....caci cel putin ca inf. este interesant....

astept sa inceapa si katink cursurile...sa vina si ea cu inf....cand icepe ea termin eu...dar asa mai aflu si ce cred dr. si moasele in alte parti....

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Peca am uitat sa-ti multumesc pentru listute, sunt foarte folositoare.
Nasa mea va naste cam intr-o luna si a zis ca atunci va putea sa-mi spuna ce a folosit din tot ceea ce a dus cu ea; atunci va voi da si voua listuta.

Eu eram cea care am propus la cap. BAGAJUL DE SPITAL, ca aceasta lista sa fie de forma unui link care sa o putem lista in momentul in care mergem la cumparaturi; mie mi s-a parut mai usor asa, decat sa stau eu cu pixul si sa tot selectez din miile de liste de pe net.

Acum chiar va pup ca trebuie sa plec acasa la ora 4.

Pupici pe burtici scumpelor,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Laura, concediu placut, sa ai grija de tine si de bebe, si sa faci tot posibilul sa-ti pui net cat mai repede!!!!

Pupici,

Irina si bebe 26 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Laura iti urez si eu concediu placut-si iti garantez ca o sa fie-eu sunt in concediu de aproape 2 sapt. si e super!!!! dar bine ca eu am net-ul pe care stau aproape toata ziua asa ca sa ti-l bagi mai repede ca e minunat.
Fetelor ma cam speriarati cu CIC-ul si Casa de pensii.Sunt doar asa zvonuri sau chiar s-ar putea pune in aplicare,ca deja ma apuca tremuratul!!!!!!

Anda si buburuza din burtica25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Asa Peca pune pozici, foarte frumoase sunt, hai ca nu e mica burta, este potrivita, nici prea mare, nici prea mica... si mai ales ca tu esti slabuta foc...
Important e sa fie puiul sanatos si sa se dezvolte cum trebuie.

Laura concediu placut si nu mai plage ca noi suntem aici si ne gandim la tine si asa din cand in cand te asteptam cu vesti de pe la vreun internet cafe, sau poate, vorba Irinei, iti tragi net acasa

Am venit acuma de la plimbare, scurta foc, ca mi-a facut mandra mea numai valuri in burtica.
Si la voi fac asa valuri cand se misca? Eu m-am speriat ca prea agitata era, o fi bine?!

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 28+

Fotografii

Mergi la inceput