Mamici de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am facut azi poze si am mai pus in album!
Vizionare placuta

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 28sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna fetelor

am reusit in sfarsit sa va prind si eu iarasi din urma cu scrisul...ca tare rapide sunteti

am vazut ca vorbeati de cafea.....am spus ca merg la cursurile pregatitoare...care imi plac din ce in ce mai mult...mai ales ca sunt multe info. si eu cam am nevoie...oricum moasa ne-a spus asa:
1. cafeaua: cine era bautoare inrainta de cafea....acum in toata sarcina o cafea pe zi nu face nimic rau
2. tigari: cine era iara fumatoare daca nu poate renunta deloc....sa incerce sa incadreze in max. 5/zi....
3. berea fara alcool:...ne-a spus ca de fapt este cu alcool...adica cea normala are 4,7%(aici cel putin)...cea fara alcool are 0,5%....nu mi-a venit sa cred...mai ales ca si eu in cele 27 saptamani de sarcina am savurat vreo 4 bericele fara alcool....caci m-au luat poftele....si m-am uita in magazin pe etichete...si e asa...scrie pe ele 0,5%....totusi ne-a spus ca o bere fara alcoolo la saptamana....hmm...ar merge......dar daca tot vrem sau avem pofta sa bem alcool...atunci de preferinta un pahar de vin rosu

sper ca nu mi-o luati in nume de rau...ca va tot "povestesc" ce nu spune la curs.....

am vazut ca discutati de listuta de cumparaturi....eu am una...este "preluata" dintr-o revista de specialitate....merg sa caut revista si o postez aici

pana tunci...numai bine!

P.S....imi pare rau pt. posesoarea de pisicuta....ma gandesc ca este dureros...mai ales cand era ca un membru al familiei....chiar am vrut sa intreb cand ati mai discutat de pisicuta ceva mai inainte....daca voua dr. v-a spus ceva legat de pisici?
de ex mie...pana acum imi lua la fiecare control sange din deget...si imi facea nu mai stiu ce analiza....si de acum nu mai imi ia numai daca vreau eu si ma costa 30€...am intrebat daca este necesar sa fac aceasta analiza....ci cica ei verificau imunitatea la nu stiu ce boala...care apare in 90% din cazuri la femeile care au pisici sau gradina si muncesc mult in gradina....si mi-a spus ca daca am pisica acasa....sa nu mai fac eu curat in wc ei....si treaba la gradina sa o las pe seama altilor....si la fel daca merg in vizita la posesori de pisici sa incerc sa ma tin la distanta de ele...
ei...acum vineri am urmatorul control....si ma tot gandesc daca sa fac analiza sau nu...caci pisica nu am dar gardina da....si mai "gradinaresc eu" cand imi permite vremea

pa...mai revin cu listuta

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Katink, esti un adevarat model de . Se vede ca nu ai pus multe kg. Fericito!

Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Irina, imi pare tare rau pentru pisicuta ta!
Iti urez toate cele bune si te dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor cu burtici,

N-am mai apucat sa scriu, dar va citesc destul de constant. E o aglomartie de munca la noi la servici...de nu va povestesc.

Va plangeati de cumparaturi ca nu le-ati terminat? Pai noi nici nu le-am inceput. Si de bagaj de spital ce sa mai vorbesc ca nici n-am inceput sa ma gandesc. Nume lui bb nu i-am gasit....Si nu mai e chiar asa de mult.

Vad ca iar ati zis de kg. Eu nu m-am stresat asa mult...poate doar ca ma gandesc ca n-am luat destul. Eu acum acum intru in luna a 8a si am luat 8 kg. In ultima luna, adica a 7a, cred ca am pus 1 kg, poate 1.5kg. Chiar m-am intrebat daca nu e putin. Eu sunt si f scunda insa.

Bine ati venit fetelor noi Jasa si Andatudor.

Sanatate la toate si bb-ilor pupici,
, 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Am uitat...Oana C, nu te impacienta cu testul de diabet. si mie mi-a iesit mai mare si m-au pus la testul de 3 ore. Ala la majoritatea iese normal. Ca si tie, si mie mi-au spus ca n-are leg cu dulciurile papate.
Si daca te consoleaza cu ceva, nu te inteapa de 4 ori ci de 3 ori. Cand te duci, pe nemancate, apoi dupa o ora, si apoi dupa inca o ora.
Cel putin la mine asa a fost.

Bafta!
, 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus burtici,

Irina .... ufffff .

Fetelor vad ca discutati aprins de kilute... si sperati sa le pierdeti in cateva luni. No, depinde daca veti alapta sau nu sai apoi depinde de fiecare. Eu am pierdut vreo 4-5 kile dupa nastere si apoi nimic, ba chiar am pus la loc unul. Pana cand pe la sase luni am diversificat hrana galistii n-am pierdut nimic si mergeam cu bicicleta zilnic cam 40 de minute. Apoi am inceput sa pierd si cand a facut galusca un an si am intarcat-o revenisem aproape la forma initiala. Poate au fost alte mamici mai norocoase asa ca gabirus, dar eu stiu ca am sperat ca si voi sa scap de ele repede... si am fost foarte deceptionata. Dar pana la urma le-am vazut plecate fara vreun efort special.

Am citit mai demult in plina criza de kilute o chestie care m-aincurajat. Unei femei ii trebuiesc noua luni ca sa arate asa grasuna, nu disperati decat daca dupa inca noua luni nu sunteti in forma.

Oricum [Adriana] si [mamini] nu va necajiti. Trece si asta. Mai ales cand incep sa mearga puii.. am uitat sa spun... deveniti mai slabe ca inainte. Au o energie....de la sfarsitul zilei noi doi suntem terminati si ea mai vrea sa se joace.

Altfel, am revenit plina de succes post-vaccin. Am reusit sa-i explicam galustii cum e cu vaccinul si pentru prima oara dupa un vaccin ne surade si ne pupa. Eh nu chiar imediat, dar pe seara.

Ce mai mi-ati purtat noroc.

Mi-am facut si eu testul de toxoplasmoza inante si am luat-o cu mine si i-am spus ca mami face vaccin si apoi am dus-o pe ea la pediatru la vaccin. Plus ca de o saptamana avem trusa medicala si vaccinam tot ce vedem. Ufff am scapat cu bine. Mi-era teama ca se va supara pe mine ca va refuza sa manance cu mine...ca a mai facut-o dupa intepaturi.
Dar evident ca dupa pnemococ azi a avut febra si a marait in fel si chip. Bine ca pana la patru ani nu mai are altceva de facut s-avem liniste cu ea..Putem incepe cu bebe doi, nu?
Al meu sot pleaca saptama viitoare de marti pana duminica in Europa . Poate ne lasa doua si ne gaseste trei. Sper ca nu, dar cine stie.

Moni ai grija cu serviciul si brava pentru kilute. Eu le-am pierdut sirul.... Noi, cumparaturile le-am inceput si spalat un minim si pus in dulapior, aranjat si bassinet-ul si depozitat intr-un colt. Galusca l-a testa, a vazut ca nu intra si a declarat ca e ok sa fe al lui bebe.
Uite ca ti-am promis sa-ti spun cum arata (http://www.netkidswear.com/furniture-bassinette.html) Al nostru seamana cu primul, dar e tot o dantela alba ceea ce pica bine de la galusca la baietel. Partea de sus se poate scoate si transporta separat. Nume nu i-am ales nici noi inca. aici poti sa si pleci din spital cu numele baby boy X-lescu si te decizi intr-o luna.

Bebestrumfitza curaj si rezista.

Albinutzza tu ai un viitor gimnast in burtica. Al meu s-a mai potolit cu luna a opta. Nu mai are loc de desfasurare

laura-s upss fara net. Prevad ca sau iti pui net mai rapid sau vii o data pe saptama la serviciu cu tot prenatalul . Bravos pentru bebe. Super ca-i mai grasunel. Eu m-am saturat de bebeii mici cu galusca... vreau grasunel . Daca nu te mai vad nastere usoara si bebe sanatos si vois

Monica-Elena o sa mor de invidie...iar la munte ? Distractie placuta. Ehh gata de maine poate mergem si noi la mare... zis! Ca doar e lao jumatate de ora pe jos si a inceput sa se incalzeasca si pe aici.

Monai sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!
Katink arati ca un model burtica!

Andatudor,Jasa bine-ati venit burticilor si sarcini usoare si bebei sanatosi!

Si buna dimineata in .ro... eu merg la culcareeee

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor si Hristos a inviat!
Cum am fost in concediu nu v-am mai scris. Ati scris o groaza cat am lipsit. In concediu a fost bine. M-am odihnit la soacrii. Din pacate sambata trecuta nu a fost prea bine cu ploile astea. Socrii mei sunt din Nehoiu si nu prea le-a fost bine. Ei stau pe un deal si toata apa de pe deal care n-a mai intrat in pamant a trecut pe la ei prin curte. Gradina e distrusa si mai avea putin si intra si in casa. Noroc ca nu a fost foarte grav pentru ei.

Vad ca burticile inainteaza vertiginos. Si a mea incepe sa mai creasca nitelus.
Ieri am fost si eu la doctorita si m-a cam certat ca am luat cam multe kg. 11. Incerc sa-mi reiau regimul disociat dar sa vad daca pot. Macar sa incerc sa nu mai mananc paine si dulciuri. Nu stiu ce sa fac cu dulciurile astea ca tot as manca. Glicemia mi-a iesit cam mica. Totusi m-a trimis sa-mi fac testul de toleranta la glucoza. Sper sa iasa bine.
In rest astept sa vina luna iunie sa intru in prenatal ca nu mai am chef de serviciu deloc.

Irina, imi pare nespus de rau pentru pisicuta ta. Stiu ca e greu sa te obisnuiesti cu ideea ca nu mai e dar o sa treaca durerea pierderii. Si eu am avut un motan care a murit otravit. Il invatase mama sa iasa afara si asa a mancat ceva aiurea. A murit chiar in vinerea mare. Durerea a fost mare dar am reusit sa uitam ce i s-a intamplat. Tu incearca sa nu te superi prea tare ca te simte bebelina.

Am pus o poza sa vedeti ce a primit bebe-ul meu de la matusa lui. Prima "piesa" de imbracaminte. E tare haioasa si cica e de la magazinul Andreei Esca.

Va pup si aveti grija de burtici

Andreea 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Peca multumim de info, mai scrie ce ai mai aflat, orice informatie e binevenita!
Nu uita de listuta

In legatura cu sangele luat din deget, eu stiam ca face hemoglobina. Mie imi ia la fiecare 2 luni si trece in carnet valoarea hemoglobinei, in caz ca e sub 11.0 trebuie sa iei un supliment de fier... nu stiu daca mai testa si altceva.
In legatura cu pisicile, eu stiu ca poti face toxoplasma de aceea nu e bine atunci cand ai pisica sa schimbi tu cutia in care isi face nevoile sau daca ai gradina - pisicile isi mai fac acolo nevoile - risti, cand faci treaba prin gradina, sa dai de "ceva" de pisica. Dar banuiesc ca tu umblii cu manusi cand gradinaresti...

AC ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin si galusca ta e vesela! (o mica paranteza - si pe mine ma alintau ai mei galusca )

Pupici si o zi buna,
Katink cu dulcineea mea 28+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici,

noi astazi suntem ceva mai bine, desi vremea nu ma ajuta de loc... Mi-as fi dorit sa fie soare afara, starea mea sufleteasca depinde mult de vremea de afara...

Anda, varsta sarcinii se calculeaza de la prima zi a UM, de aceea sarcina ta este de fapt mai mare cu 2-3 saptamani decat ce ti-ai calculat tu. Si noi stim exact data la care am conceput-o pe bebelusha noastra , dar UM a fost cu vreo 15 zile inainte de asta... Deci, tine cont de varsta pe care ti-a spus-o doctorul, si calculeaza de la UM.

Andreea acusor, imi pare rau sa aud ca inundatiile i-au afectat si pe socrii tai!! Sper din tot sufletul sa nu mai ploua atat de mult, desi starea vremii ne avertizeaza ca nu se vor opri ploile. Cat despre costumasele create de Andreea Esca, sunt superbe, le-am vazut in baby expo si-mi pare rau ca nu mi-am cumparat si eu unul pentru bebelusha mea... si sunt cu o gramada de chestii haioase scrise"Eu si tati o iubim pe mami", "Il iubesc pe iepuras", "Ce-mi aduce Mos Craciun", si din astea, super ideea Andreei Esca, imi place!!!

Katink, ai o burtica extrem de frumoasa, iar tu esti atat de slaba.... ma uit la bratele tale... eu am niste aripioare de zici ca ma pregatesc sa zbor...

Andreea AC, ma bucur ca a fost toul in regula cu vaccinul!! Ai o fetitza intelegatoare.

Peca, eu eram cu pisicutza... Testul acela se cheama "toxoplasma" , iar daca nu ai pisicutza nu te alarma, nu ai cum sa-l faci, decat daca nu te speli bine pe maini dupa ce manevrezi carnea cruda. Cu gradinaritul nu-i o problema, stai linistita! Daca ti-a iesit negativ este bine, las-o asa!!!

Merg sa pap si revin... doar ce m-am trezit...

Irina si bebe 26 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput