Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tania nu mai stiu usernameul si parola..da-mi un pm. cu ele please..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Florinini,din câte știu eu scăderea temperaturii indică scăderea nivelului de progesteron. Tu ai vorbit cu doctorul tău, poate trebuie să iei Utrogestan sau altceva, ca să dai o mână de ajutor cu fixarea ouțului în endometru.
Utocătălina , eu sunt ziua 4 DPO, la un ciclu normal de 29 de zile.
Am și eu o nelămurire. În ziua cu ovulația, endometrul meu era de 2 mm, iar doc. a zis că e foarte bine. Mie mi se părea cam subțirel și i-am zis-o, dar ea insista că este bun și că o să mai crească în faza luteală până pe la 4 mm, dar mie tot subțire mi se pare. Voi ce ziceți? Poate nu era aparatul foarte bun și n-a "văzut" bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ale nu-i faci o poza si testului de azi dimineatza sa-l vedem si noi...pe celelalte doua le-am vazut si seamana izbitor de mult cu ale mele din ziua 14 DPO...
Mishulina,tinem pumnii sa fie bine,sa treci cu bine si de hopul asta!Multi pupici pentru o fata curajoasa.
Cata nu are nimic temperatura ta,e OK,cam pe cand incerci si tu un testuletz?
Florininipentru tine si bebe mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata ti-am trimis un mail

Tania & Punctuletz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Florinini, nu stiu ce sa spun despre scaderea de temperatura...daca nu se accentuaza, e bine. Ce medicamente ai inceput sa iei? ca am vazut acolo la "meds"... ti-as recomanda si un supliment de progesteeron, ceva gen Utrogestan.
Ai vazit ca si in alte grafice de sarcina mai scade temeperatura, dar cum femeile dupa ce obtin testul pozitiv nu mai inregistreaza temepraturile, nu sint prea multe grafice de comparatie...

Vezi ca in partea de jos a meniului de pe ff, pe partea stinga, printre ultimele link-uri, la sister sites, este si pregnancy site. Inregistreaza-te acolo si poate mai gasesti pe site-ul ala informatii.

Nu stiu ce sa spun... teoria spune ca temepratura trebuie sa ramina "above coverline", ceea ce la tine se intimpla. Asa cum ti-am mai spus, nu trebuie insa sa se accentueze scaderea de astazi.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Ale, la cit ai cheltuit pina acum cu testele... Mai bine iti faci bHcg-ul. Te intepi dimineata si ai rezultatul seara la Medsana. Daca esti deja in ziua 16 DPO ar trebui sa fie foarte sigur un bHcg si nu ai mai tremura asa intre speranta si teama. Plus ca, daca e sarcina (cum de altfel ai toate sansele), ar fi bine sa incepi cit mai devreme sa iei vitamine, acid folic, alea-alea... Nu?
Eu votez pt. inteparea lui Ale, ca sa-i vad mai repede in semnatura.

Monica
Aspiranta (azi nu) optimista

Mergi la inceput

Unde ati disparut fetele?Nu mai vine niciuna cu nici o veste?
Azi am o zi nesperat de libera la servici,sper sa ramana asa si sa nu apara multe probleme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor
Eu sant in ziua 13 DPO,26 CM, sani tensionati,uneori dureri de burta,intepaturi la ovare, mucus creamy( de 3zile )si ma simt balonata dar nu numai la burta,urca si spre stomac.
Ale si Florinni sa va ajute D-zeu sa fiti gravidutze si sa duceti cu bine sarcina sa iasa bebei sanatosi
Utocatalina tu ce simptome mai ai ? Santem cam in aceeasi perioada de asteptare
Stie cineva daca e semn de sarcina mucusul in perioada asta? Am tot intrebat pe unde am putut dar nu am primit nici un raspuns....
Bafta tuturor fetelor sa ajungeti cat mai repede dincolo la gravidutze

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki ce pot sa-ti spun de mucusul creamy..eu am avut si am asa ceva in continuare..este ca o chestie alb-galbuie..si mi s-a spus ca este de la progesteron a carui valoare este mai mare in aceasta perioada pentru a sustine o eventuala sarcina.O aveam si inainte de a fi gravidutza...cam cu 4-5 zile inainte de venirea rushilor si am avut-o si in luna in care am ramas...si o mai am si acum.Ideea este ca nu te poti lua dupa ea ca un semn cert de sarcina(cel putin la mine ti-am zis cum a fost)...cel mai sigur ar fi sa-ti faci un test..in ziua 13 DPO ar trebui sa apara o a doua liniutza chiar daca este mai anemica.Iti tin pumnii sa fie cu okisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata gagici
Ale, si eu votez pentru intepatura. Te chinui prea mult asa. Si s-ar putea sa faci rau punctuletului tau.
Mishulina, sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine. Va fi bine. Ai sa vezi.
Cata, hai capul sus. Te pupic.

Fetili mele, va pup pe toate, aspirante sau gravidute, fara nici o exceptie.
Eu ziua 12 si incerc sa adun cat mai multe informatii despre trompe infundate si posibilitati de desfundare, histeroscopie.....

Eu, iepurica

Mergi la inceput