Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Neata la fetele frumoase si cuminti,

Va multumesc ptr. felicitari si ptr. urari, dar nici nu stiu cum sa o iau acum ca sunt tare plina de indoieli. Testul a iesit el pozitiv, dar eu tot simt parca ca rusii m-ar invada, ma tot verific si stau cu sufletul pitit undeva nelasandu-l sa se bucure pe deplin de situatie. Probabil ca asta e sentimentul care se ataseaza de tine in mom. in care afli ca testul e pozitiv, ca inca nu pot sa ma numesc gravi. Nu stiu daca lucrurile stau bine, nu stiu daca s-a prins ceva acolo sau nu...asta din cauza ca am dureri de spate care sunt cam profunde. Despre sani nu pot sa spun nimic(comparativ cu ce spun celelalte fete adica sfarcuri dureroase), sunt putin tensionati si parca s-au mai marit Mi-e teama ca poate nu se fixeaza acolo cum trebuie si adio testul meu pozitiv. Dar ce-o fi o fi...important e ca se poate.

Misulica, trebuie sa treci si peste laparoscopie sa afli cauzele care te tin departe de barza, eu acum stau si ma gandesc ca as fi facut poate un lucru mai intelept sa fac laparoscopie inainte de a incerca la bebe. Dar sincera sa fiu, am fost curioasa sa vad daca raman ... si uite ca deocamdata am un test pozitiv. ramane de vazut daca va fi si bebelus.
Cata,
Nu trebuie sa-ti pierzi optimismul, ai vazut bine doar graficul meu si eu ziceam cam tot ca tine pe atunci ca nu o sa fac mare branza luna asta(si tu credeai la fel ca sperantele mele sunt oarecum undeva cam prea indraznete), fiind de fapt prima luna de monitorizari reale(doar temp. eram confuza cu toate, dar cu ajutorul vostru m-am lamurit acum si eu cum e cu graficele), si uite ca acum am, e drept doar un test pozitiv, care oricand poate sa fie dat peste cap, deci stai linistita si asteapta, lasa stresul deoparte si relaxeaza-te gandind pozitiv. Taoate fetele sunt acum cu ochii pe tine, deci incearca sa nu le dezamagesti, ca vin si eu cu nuiauia sa ajut la bataita promisa de alte fete.
Ale,
Sper ca ai facut testul sa te linistesti, dar iti spun ca numai liniste nu este dupa ce vezi testul clar. Sunt alaturi de tine si nu stiu daca cuvintele mele sunt de ajuns sa iti explice starea de spirit in care si eu ma aflu, si eu sunt plina de indoieli, de semne de intrebare dar raspunsuri nu am de nici unele. Incerc sa fac tot felul de conexii, dar rezultatele tot la indoieli ma duc. Iti doresc din tot sufletul sa ti se clarifice incertitudinile (asta vreau si eu ptr. mine) si incearca pe cat posibil sa stai calma. Eu asta fac deocamdata, dar numai eu stiu ce se zbate in sufletul meu...
Tania multumesc ptr. locul din barcuta, nu credeam ca o sa fie asa de repede, dar oricum il aveam rezervat, asa ca cat de curand o sa sar si eu acolo, dar vreau sa fiu sigura ca totul e OK.
Cora, Tonia, Felicity multumesc ptr. sustinere, chiar ca am nevoie.
Danangie, multumesc ptr. cuvintele tale, sa stii ca intadevar treba cu casa si cu mutatul in casa noua fuctioneaza, deci nu dispera, ca acu te vad si eu pe tine cu testul pozitiv pe aici, incearca sa fi vesela si calma, bucuria cica elibereaza hormonii care ne ajuta le bebe.
Alexia,Iepurica, Mirona, Astery pupici si la voi, multumesc de urari.Mirona o sa vin si la plante.
si voi toate sa ne bucuram de ceea ce ziua de azi ne aduce, ca nu se stie ce va aduce cea de maine.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Bună dimineața fetili
Utocatalina, am mai spus-o: it ain't over til it's over. Las-o focului de temperatură, că e doar una. Stai să vezi mâine cum este și, oricum, până nu vin rușii, mai e speranță.
Mishulina, curaj, fata, că ai mai trecut tu prin altele mai grele. Laparo nu e deloc greu, eu am făcut unul și chiar aș mai vrea să fac unul de control, dar doctorița nu și nu. Haios nu? În general e invers...
Florinini, nu ai voie să te stresezi! Stai cuminte și nu te mai gândi la rău. Bine?
Ale ? Tu ce ne spui?

Eu...am visat azi noapte că mi-a zis cineva că eram gravi :) wishful thinking... Deci, asta este cea mai știițifică metodă ca să știu sigur că nu-s. În rest, DPO temp 36,5, sânii mă dor un pic lateral (mai ales stângul)...deci...vom aștepta rușii, care, sper măcar să aibă bunul simț să nu înârzie.
Vă pup
PS: Nu știu ce am că tare-s veselă. O fi de la examenul de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor..
in primul rand le felicit pe proapsetele gravidute Florinini si Ale ma rog pt voi sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Apoi Cata nu te lua dupa temepratura...a scazut cu un grad doar...asta nu inseamna nimic,auzi? Maine o sa creasca iar, ai sa vezi!
Mishulina o sa fie bine dupa laparo..si o sa ai un nou inceput..asa ca have faith
Pup si restul fetelor...la starea care o am de ieri, nu o sa va enumart pe toate aici pt ca s-ar putea sa uit pe cineva si nu vreau asta...deci va pup pe toate de la endometru si sper sa fie speranta si norocul alaturi de voi
Eu sunt in ziua 2 DPO..asa ca nimic nou sub soare.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Florinini mercic de incurajari..acum ce-o fi o fi..ma uitam la graficul tau...temp. ti-a scazut ieri la 36.6 de la 36.8...chiar daca testul a iesit pozitiv? Cum vine asta? Poate ma poti lamuri si pe mine...Noroc cu sini care ma dor nitel, chiar daca sperantele mele s-au cam spulberat...Alexia tu ce zi esti? Frumos visul..vreau si eu sa fiu gravida...si eu stau cuminte ca sunt abia a 11-a zi de DPO!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor..
in primul rand le felicit pe proapsetele gravidute Florinini si Ale ma rog pt voi sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Apoi Cata nu te lua dupa temepratura...a scazut cu un grad doar...asta nu inseamna nimic,auzi? Maine o sa creasca iar, ai sa vezi!
Mishulina o sa fie bine dupa laparo..si o sa ai un nou inceput..asa ca have faith
Pup si restul fetelor...la starea care o am de ieri, nu o sa va enumart pe toate aici pt ca s-ar putea sa uit pe cineva si nu vreau asta...deci va pup pe toate de la endometru si sper sa fie speranta si norocul alaturi de voi
Eu sunt in ziua 2 DPO..asa ca nimic nou sub soare.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, io nu ma laud cu nimic.
Am facut testul de dimineata si arata IDENTIC cu cel din ziua 14DPO (azi e 16). Deci tot slab pozitiv... Mai clara era Braza de ieri, zau...

Nu stiu ce sa mai zic...

Florininitovarasa mea de suferinta, de ovulatie si de gravizenie . Ma bucr ca macar tie ti-au iesit testele pozitive fara dubii. Numa' ale mele se prostesc...

Cam atit. Sint cam nauca...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cata,
Nus ce sa zic cu scaderea asta, ca uite am uitat sa va m-ai zic de ea, de buiaca ce sunt, dar si asta ma indoieste si pe mine, am cautat in chart gallery si am vazut temp. scazute dupa ce testele au iesit pozitive, inca i did not find out why, but I'll let you know when I will.
Ale, sunt ele pozitive, dar uite ca temp. mea a scazut, so ce-i de zis. Bine ca macar nu m-am bucurat asa de tare pe cat ar fi trebuit sa o fac. Poate tu sti daca e OK cu scaderea, adica daca mai am inca sanse sa mai fiu gravi daca scade temp? Sper sa fie Ok, rusii inca nada, deci stau si astept, sunt ziua 32 si ziua 15 DPO, temp. la36.6 cu 0.2 mai mica.
Ma bucur de ziua de azi, chiar daca nu stiu ce o sa fie maine.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ale scumpa eu zic ca trebuie sa mai asteptam nitel si poate in weekend cind vrei sa mai faci un test Clear Blue lucrurile vor fi clare, exact asa cum iti doresti...rabdare, cum ai stat 32 de zile mai stai citeva..iti tin pumnii sus de tot!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor si multumesc de incurajari! Nu de interventia in sine mi-e frica mie,ci de rezultatul ei ca si doctorul are banuielile lui,deloc incurajatoare! Ma rog intr-una sa aiba totusi rezolvare,ca daca aflu ca nu voi fi distrusa! Dar imi adun bruma de curaj care mi-a mai ramas si ma duc,fie ce-o fi!
Florinini, cu riscul de a ma repeta,iti mai spun o data ca ma bucur mult pentru testul pozitiv,sper sa se confirme BB cat de curand si sper sa se resoarba si fibromul,asa ca bonus! Ce ti s-a intamplat tie cand te asteptai mai putin imi da sperante sa merg mai departe!
Ale eu iti inteleg framantarile,am trait si eu recent cateva zile de indoieli si tensiune maxima si atunci,nestiind ce sa mai cred m-am dus sa fac testul din sange. Poate n-ar fi rau sa faci si tu asta,macar afli sigur!
Cristinna,Alexia,Cata,multumesc ca imi tineti pumnii, Cata sigur afli amanunte "la cald",imediat ce vin dar poate aflu ca nu mai e nevoie....Alexia,ma bucur ca ai trecut usor prin laparo,asta imi da sperante...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata ia arunca-ti tu un ochi peste graficul meu de temp. din luna cand am ramas insarcinata... ca sa te linistesti!!!

Mishulina nu te-am uitat.. chiar pe tine? Sunt cu sufletul alaturi de tine si cand vei fi in spital. M-am uitat peste pozele tale: ai un zambet taaare frumos, sper ca bb al tau sa-l mosteneasca!

Tania & Punctuletz 8+

Mergi la inceput