Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28
Ale, FELICITARILE mele!
Florinini, FELICITARI si tie!
Sa va ajute Dumnezeu, sa fie bine!
Astery
Raspunsuri
Mishulina spune:
S-a intamplat sa fiu eu prima care postez la noul capitol si nu ma pot abtine sa nu bag de seama succesele capitolului precedent: Doua fete pleaca la .Frumos,nu?
Fetelor,cand ma luati si pe mine? Nu vreau sa deschid tot eu cap. 100!!!
Va !
Ina
Mishulina spune:
Asa sa fie Soricelule drag, deocamdata imi pregatesc bocceluta pentru spital si am descoperit ca...habar n-am unde e (spitalul). Misto,nu?
In fine,aflu eu pana miercuri...
Ina
asteryaro spune:
Mishulina, iti doresc sa iasa bine laparo. Sa nu-ti fie teama. Mie nu mi-a fost deloc. Sa iei apa plata cu tine, vei avea nevoie.
Intreaba fetele unde-i spitalul, eu din pacate nu stiu, am fost condusa pana acolo, si cum imi place sa ma plimba cu masina... am cascat ochii aiurea.
Astery
Alexia27 spune:
Mirona și eu sunt în ziua 3 DPO, mergem împreună luna asta. Se pare că faza mea luteală este de 13 zile Ca și tine și eu văd simptome peste tot. Sânii sunt și ei pițin sensibili la sfârcuri, dar totuși e prea devreme pentru simptome. Te înțeleg, și eu sunt atentă la orice respirație. Dar..speranța moare ultima
Alé spune:
Tania, iti multumesc pentru cuvintele bune, sint pe sufletul meu. Nu ca celelalte fete nu m-ar incuraja, si le multumesc si lor, dar e bine sa stiu ca nu sint singura cu astfel de sentimente contradictorii si ca nu sint anormala.
Am cumparat Ozone-ul, bifam maine dimineata. Daca si asta iese slab pozitiv, ma dau cu capu de pereti, zau. Mi-am promis ca astept pina duminica, atunci ar fi 7 zile de intarziere, si din toata saracia, cumpar un Clear Blue. Daca nici ala nu iese, ma duc la intepat! Desi de luni incolo asa intra in saptamina 6 cind s-ar putea vedea si la eco ceva.
Doamne, nu-mi vine sa cred ca vorbesc asa despre mine. Auzi, saptamina 6! Io, care de 2 ani ma chinui... Nu-mi vine sa cred.
Intre timp i-am spus si lui tati, care e tare vioi, desi banuia el ceva, ca a gasit pozele testelor in calculator. Numa' ca la cat e el de atent, a avut grija sa ma felicite pt calitatea pozelor, dar nu s-a uitat cu atentie cite linii au respectivele. Deh, defect profesional...
Sanii ma dor de nu mai pot - si desi am momente peste zi cind am dureri de burta ca la ciclu si zic "gata, pina aici mi-a fost", fermitatea lor ma face sa ma razgindesc. Plus ca mai nou, ma dor si sfarcurile, lucru car epina acum nu s-a mai intimplat. Si arata inflamat, nu stiu cum sa explic...
Tot azi mi-au dat de furca si "faimoasele dureri de cap", vorba lui Ruxel. Si asa am tinut-o toata ziua: una calda, una rece...
Pina vor trece 40 de zile de la CM o sa stau tare chinuita. Si dupa aia, pina dupa saptamina 12 tot asa.
Aoleu, ce cobe sint, opriti-ma, va rog!
Va pupa fata
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Mishulina spune:
Multumesc mult,Soricelule,orice imi poti spune e binevenit!Pentru mine interventia asta e grea nu ea in sine ci socul psihologic e tare greu de indurat! E a5-a pentru numele lui Dumnezeu,cate sa mai indur! Si daca corpul vad ca indura sarmanul taieturi peste taieturi,in schimb capul nu mai rezista sa mai stea mult prin spitale! (Deci,in concluzie sa las capul acasa,nu?)
Azi am avut "atacul de panica nr.1". Daca maine sufar "atacul de panica nr.2" si nu rezist iti trimit un PM ptr ultime detalii.
Multumesc si te
Ina
Mishulina spune:
Ale,draguta de tine,nu te mai agita atata ca nu mai esti singurica si se supara Puiul! Doamne,numai eu mai am obiceiul sa-mi fac atatea ganduri pana imi iese fum pe urechi ! Imi dau seama de ce traiesti stari contradictorii si e firesc,dar trebuie sa le ti in frau,tu erai (cea mai) cumpatata...
Ina
danangie spune:
FLORININI d-ne nu-mi vine sa cred cand am citit!!!Felicitari,felicitari,si air felicitari.Ce frumos!!!D-ne ajuta sa ma molipsesc si eu de la tine.Sa fie totul bine!
MISHULINA tu deja pleci la laparo?Of..ce curajoasa esti.Sa fie bine si multi de la mine.Sa auzim vesti bune!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
utocatalina spune:
Neata fetelor..optimism zero...s-a dus graficul meu trifazic..pentru ca temp. a inceput sa scada..azi ziua 25...a 11 de DPO...temp. 37...in fine, o sa o iau si eu in curind pe urmele tale Mishulina la laparo...te rog sa ma ti la curent cu ce-ti zice T. cind te cheama..cit stai internata efectiv in spital, cit concediu medical iti da...tot...please..astept vesti...Ale hai sa te aud ca ti s-a inrosit de tot si a 2-a liniuta de la ozone...eu sunt aici gata sa primesc vestile bune!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata