Copilasi de 2001 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bun venit mamicilor si copilasilor nouti de pe aici, am trecut in revista subiectul si am completat listuta asta, supliment la lista deschisa de Oana_b:

Eliza Miron - baietel * 3 ianuarie
RoxanaL - Maria Andreea - 20 ianuarie
RoxanaL - Maria Andreea * 20 ianuarie
Pantera 28jp(Ella) - Koizumi Hirokuni * 26 ianuarie
pashosha - Gianluca * 20 aprilie
Cornelia - Agata * 28 iunie
butterfly - Eduard-Raul * 4 iulie
adi_dalma - Adela-Maria * 17septembrie
Gabi - Moni * 15 octombrie
sim - Ruxandra * 21 decembrie[/red]

,Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza, Nelia, bun venit la noi! Sa va traiasca puiutii si voi sa stai cat mai mult alaturi de noi!

Nora bun venit din vacanta! Chiar, mai vorbiti frantuzeste dupa atata "cura" de romana? Cum se descurca Victoras? Ruxi nu-l pronunta pe R decat foarte slab si atre mi-e ca asa o sa-i si ramana in dictie, dar ne-am zis ca n-o s-o ducem la logoped ca tare dulcica mai e asa. Chiar am intrebat persoane care au aceeasi "problema" daca i-a deranjat in viata si mi-au spus ca au avut doar de catigat. In plus sunt atatea limbi in care nici nu exista sunetul acesta. Asa ca de ce mi-as face eu griji?

Lilach tare greu trebuie sa va fie! Chiar imi spuneau cunoscutii nostri de acolo ca, desi au terminat de ani buni armata, sunt chemati in fiecare an pentru o perioada (nu mai stiu cat) sa stea in cazarma. Sa ne povesteti cum se descurca Laura la scoala. Mult succes!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Simona, nici Victor nu-l pronunta pe "r" decat in anumite cuvinte. Dar, fata de cate griji mi-am facut legate de pronuntia lui, cu faptul ca a vorbit tarziu si ca a facut progrese lente... R-ul e bagatela.

Iar cu franceza chiar imi fac griji pentru Victor, caci Andrei vorbeste super. Ce-i bine la Victor e ca n-are nici un fel de complex, el se joaca si vorbeste cu oricine, intr-o romana-franceza tragi-comica, e fericit si simpaticut orice ar face. Asa-i felul lui, Andrei a muncit mai mult la franceza, era stresat ca nu se intelege cu altii copii si poate tocmai de aceea a facut progrese mai rapide. Oricum, cred ca va trebui sa ma ocup mai mult de Victor, doar de nu s-o intampla vreo minune si sa-si "dea drumul" dintr-o data...

Ieri am fost intr-o plimbare in Aachen, in Germania. La un loc de joaca, Victor a "vorbit" numai-el-stie-ce-si-in-ce-limba cu un copilas de pe acolo, apoi a venit super fericit la mine sa-mi zica: "Uite, mi-am facut un prieten."

Fug. Pupici,

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Am uitat sa spun ca pe puiutul meu il cheama Vlad Tudor.Am vazut listuta si abia atunci am realizat ca nu i-am scris numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine in clubul copiilor de 2001?
Am si eu o Ioana , nascuta in 14 noiembrie 2001, acum merge in grupa mijlocie la gradi .

Abia astept sa impart idedi si sfaturi cu voi . (daca ma acceptati, bineinteles)

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va salut din nou! Nu am mai apucat sa intru si voiam sa va o prezint pe Agata, ca nu prea stiti nimic despre ea. Dar mai bine o las se prezinte singura... gasiti poze cu ea in albumul de la semnatura. Figura ei surprinsa in diverse ipostaze spune mai multe decit ar putea sa o faca cuvintele mele.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Irina_Claudia, bine ai venit la noi!

Nelia, am vazut pozele Agatei, e foarte-foarte frumusica. Ce m-a surprins la ea a fost aerul matur pe care-l are. Daca te uiti doar la chip, poti foarte bine sa ti-o imaginezi cum va arata cand va fi mare. Sa-ti traiasca amandoua si sa va bucurati de ele.

Victoras al nostru a inceput grupa a 2-a de gradi, super fericit, se simte ca pestele in apa. Inca avem probleme cu franceza, dar problema e doar a noastra, lui nu-i pasa catusi de putin, romano-franceza lui e foarte buna, din punctul lui de vedere, asa ca...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Nora multumesc de primire.
Ce baieti frumosi ai! Sa-ti traiasca. E greu sa fii mama de baieti? Cum reusesti sa-i controlezi?
Spun asta pentru ca Ioana mea e o nazdravana si are o personalitate...ma impun destul de greu in fata ei, chiar daca cedeaza pana la urma tot cum vrea ea face, nu se lasa.
Si noi incepem grupa mijlocie , am noroc ca la gradi educatoarele sunt mai severe si e destul de cuminte acolo. De fapt am observat ca daca are o ocupatie care sa o prinda e OK

Va pup si week-end placut!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Laura a inceput de ieri gradinita. Este in grupa mijlocie si i-a fost foarte dor de educatoare. Inca un pic si avem ziua de nastere.
Laura abia asteapta ...oricum noi facem tort pentru cele 2 fete...chiar daca una din ele va avea 17 ani.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Buna fetelor, am si eu un baietel de 4 ani jumatate, nascut la 4 ianuarie 2001 - Andy. M-as bucura sa ma primiti pe aici

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">poze

Mergi la inceput