Balante (dez)echilibrate (15)
Raspunsuri - Pagina 8
alexandrina spune:
Eu am avut oaresce greturi pana in saptamana 10.
In rest doar oboseala, dar mai mult acum de vreo 2-3 saptamani incoace, desi nu pot sa fac comparatii clare.
Prenatale? Nimic nimic. Nici-o pastiluta inca. Eu ma tot straduiesc sa mananc echilibrat, desi ma suspectez de ceva carenta de magneziu si cu calciul intotdeauna am stat cam prost.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
dana_ene spune:
Eu vreau sa iau prenatale.
Stiu ca fac bine bebelului mic.
Mai ales acidul folic, in primul trimestru, e foarte necesar.
Dar daca tu te simti bine si medicul nu ti-a recomandat, e ok.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
alexandrina spune:
Nu mi-au recomandat nici cel de familie, nici gine.
Oare cu o floare se face primavara, va reinvia subiectul?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Cary spune:
Bine ai revenit Dana si FELICITARI! pentru sarcina,sa fie cat mai usoara si un BB sanatos tun!
Ma bucur ca ai avut o vacanta pe cinste,cred ca te-ai relaxat putin caci asta iti va prinde bine.
Eu cat am fost insarcinata nu am luat nici un fel de pastilute,NUMAI acid folic.
Cred ca fetele au cam plecat in vacanta,dar daca Dana si Alexandrina au revenit,uite ca s-a ACTIVAT subiectul!
Asa ca de azi ne punem pe scrise.
Pupici tuturor si mai ales burticilor!
dana_ene spune:
Cary !
Eu am luat prenatale cand am fost insarcinata cu Oana si cred ca acum am mai mare nevoie de ele, pentru ca nu ma simt prea bine.
Simt o oboseala majora si am stari permanente de voma. E fooooooooarte nasol !
Am vorbit aseara cu doctoritza mea si azi imi da trimiterea pentru analize, dupa care o sa vedem ce e bine sa iau pentru suplimentarea vitaminelor.
Ieri dupa ce am ajuns acasa nu aveam chef decat sa bolesc si am si . Uffffff !!!
ALBUMUL OANEI MARIA
Ioana75 spune:
Salut dezechilibratelor! Ma bucur sa vad ca a reinviat subiectul, m-am intrebat de multe ori ce s-a intimplat cu grupul nostru.
dana, felicitari pentru bb, sa fiti sanatosi! Referitor la suplimente, eu iau Materna, una pe zi, cu 3 luni inainte de conceptie, si pina dupa alaptat. Contine tot ce e necesar pentru mama si bb.
Eu am intrat azi in luna a 8-a, mai e asa putiiiiin ...
Ioana
dana_ene spune:
O asteptam si pe Vlada in categoria asta and .
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Iata niste caracterizari pe zile de nastere (www.romportal.com/Divertisment/Zodiac/Berbec/tabid/66/Default.aspx" target="_blank">Balanta)
23 septembrie: Este retras, discret si aproape imposibil de scos din sărite prin violente fizice sau verbale. Întelegător si pasnic, îl irită totusi faptul că ceilalti încearcă să profite de bunătatea lui.
24 septembrie: Are înclinatii spre aventură, este bănuitor cu ceilalti dar reuseste să se impună pentru că este foarte perseverent. Atunci când îsi doreste ceva, indiferent că vizează latura afectivă sau pe cea materială nu renuntă până când nu obtine ceea ce îsi doreste.
25 septembrie: Foarte adaptabil la orice persoană sau situatie si reuseste să stabilească foarte repede relatii cu ceilalti dar le poate termina la fel de repede cum si le-a făcut. Este destul de superficial în relatiile sale, neinteresându-l decât flirtul.
26 septembrie: Îsi doreste să fie înconjurat în permanentă de prieteni si de aceea le acordă tuturor o atentie exagerată iar acestia îl consideră cam naiv. Încearcă să-i menajeze pe cei dragi, tratându-i cu multă întelegere si simpatie.
27 septembrie: Abil si cu tendinte dominatoare vrea să-i conducă pe ceilalti dar are si calităti care să-i sprijine aceste tendinte. Este foarte organizat si posedă mult simt practic ceea ce îl ajută să se impună în fata celor din jur.
28 septembrie: Se lasă influentat de ceilalti, ascultându-le sfaturile si executând fără nici o împotrivire ordinele acestora. Este lipsit de proprie initiativă, lipsit de pragmatism dar este loial si la locul de muncă îsi realizează constiincios sarcinile.
29 septembrie: Dotat cu o vointă de fier în ciuda aspectului nu tocmai aspectuos. Ambitia si hotărârea de care dă dovadă, precum si intuitia care nu dă gres aproape niciodată îl ajută să se descurce în orice împrejurare. Este un fin observator al reactiilor umane.
30 septembrie: Linistea si confortul sunt dorintele sale cele mai arzătoare si pentru a le obtine este în stare să facă orice. În ciuda acestor dorinte are idei revolutionare dar este prea comod pentru a le pune în practică.
1 octombrie: Introvertit, inclinat spre autoanaliză ar vrea să fie înconjurat în permanentă de afectiunea celorlalti iar când aceasta îi lipseste se închide în turnul său de fildes, pozând într-un neînteles al vietii.
2 octombrie: Inteligent si cu o memorie excelentă, bine organizat, pasionat de tot ce înseamnă progres si viitor, poate face o carieră de succes în activitatea de cercetare stiintifică.
-------------------------
3 octombrie: Nu este prea sociabil si atitudinea lui negativistă îi deranjează pe ceilalti. Preferă singurătatea mai mult decât compania oamenilor si permanenta agitatie pentru supravietuire îl oboseste.
4 octombrie: Spiritual si putin cam cinic, exercită o atractie deosebită asupra celor care îl înconjoară, reusind să-si facă prietenii foarte usor. Este foarte spontan, uimindu-i pe ceilalti cu răspunsurile sale. Pedant, munceste cu constiinciozitate si elan, dorind ca în jurul să domine ordinea si disciplina.
5 octombrie: Intelectual rafinat, bun observator al realitătii, posedă certe înclinatii artistice, putând să se ocupe de artă cu succes. Analist fin al lucrurilor, poate trece dincolo de suprafetele limitate, ajungând la esenta lor, întelegându-le asa cum nu reusesc multi oamenii.
6 octombrie: Se îndoieste mult timp înainte de a lua o decizie si atunci când o face este de regulă prea târziu. Este susceptibil în privinta celor din jur si nu reuseste întotdeauna să comunice foarte bine si să se facă înteles. Nu este mizantrop si îsi doreste să fie înconjurat în permanentă de prietenii fără de care nu poate trăi.
7 octombrie: Stie cum să facă bani si este foarte persuasiv, având multă fortă de convingere. Este avid să-si clădească o stare materială cât mai solidă si de aceea cei mai multi nativi născuti pe această dată devin oamenii de afaceri sau comercianti, capabili să facă orice sacrificiu pentru a o realiza.
8 octombrie: Are tendinta de vedea viata asa cum ar vrea el să fie nu asa cum este. Ar vrea să schimbe lumea si să se transforme într-un fel de justitiar si de aceea se izolează în singurătate, considerându-se un neînteles pentru că el are o părere foarte bună despre sine însusi, nimeni nereusind să atingă performantele lui intelectuale
9 octombrie: Închis în sine însusi si taciturn, dar inteligenta sa si spiritul analitic îi atrag sprijinul celorlalti si reuseste în felul acesta să-si facă o carieră si să urce pe scara ierarhică, putând ajunge chiar sef.
10 octombrie: Trăieste viata din plin, entuziasmându-se din orice. Poate si de aceea cei din anturajul său cred că este cam fraier. Este din fire foarte curios si din cauza bunei sale credinte poate fi usor înselat de ceilalti care vor căuta să profite de el. Pasionat de viata animalelor ar putea ajunge un apărător al drepturilor acestora sau veterinar.
11 octombrie: Îsi consacră cea mai mare parte a vietii carierei, fiind apreciat de colaboratori pentru activitatea desfăsurată si felul în care stie să coordoneze planurile pe care tot el le-a pus la cale.
12 octombrie: Este atât de prins de relatia cu partenerul său încât toate actiunile sale depind de dorintele acestuia, fiind foarte devotat familiei. Dă dovadă de mult optimism si se adaptează usor la diferitele situatii cu care se confruntă în viata de zi cu zi. Va avea parte de mari satisfactii pe toate planurile.
13 octombrie: Un tip superficial mai ales în ceea ce priveste viata sentimentală. Este în permanentă dornic de noi aventuri si nu se poate decide usor ceea ce vrea cu adevărat să facă. Nu suportă conflictele si caută să-si impună de fiecare data propria părere. Pe plan profesional va avea succese dar nu acelasi lucru se poate spune si despre viata personală.
------------------------------
14 octombrie: Este dependent de opiniile apropiatilor săi dar va încerca să-si creeze propriul stil caracteristic. Are de cele mai multe ori succes în actiunile sale datorită inteligentei sale si bine îndrumat si decis cum este s-ar putea să-si atingă scopul.
15 octombrie: Se poate spune că este prea entuziasmat de caracterul si posibilitătile pe care, consideră el, că le posedă. Îsi supraestimează calitătile si îsi asumă riscuri inutile, nereusind întotdeauna să facă fată solicitărilor la care este supus. În ceea ce îl priveste, sentimentele domină ratiunea, putând din cauza aceasta să comită greseli ireparabile.
16 octombrie: Pe ansamblu se comportă ca un spirit plin de bunăvointă si optimist. Îsi doreste să găsească partenerului de viată ideal. Dacă crede că a întâlnit marea iubire, va face totul ca viitoarea căsnicie căreia i-a pus bazele să fie una ca în povesti.
17 octombrie: Un tip nehotărât si intrigant si prima persoană care va avea de suferit va fi el însusi. Nu reuseste să-si găsească linistea din cauza vesnicelor sale îndoieli si nehotărâri.
18 octombrie: Compania sa este foarte căutată, veselia si optimismul său fiind fortifiante pentru apropiatii săi. Iubeste viata mondenă si farmecul său face agreabilă orice reuniune la care participă. Este vanitos dar are asigurat succesul atât din punct de vedere profesional cât si afectiv.
19 octombrie: Drumul lui în viată este plin de obstacole si uneori îi va fi greu să le ocolească dar cu mai multă perseverentă si cum ambitia nu-i lipseste va reusi să depăsească momentele critice, bineînteles cu conditia să fie mai calm si mai echilibrat. Este foarte apreciat de reprezentantii sexului opus pentru altruismul si sfaturile sale.
20 octombrie: Dinamic si entuziast, se va implica cu pasiune în tot ce întreprinde, fiind interesat continuu de lucruri cât mai extravagante si exotice. Duce în general o viată linistită, fără mari excese - modestă si la locul ei. Este fericit cu ceea ce are si nu-si doreste mai mult.
21 octombrie: Tenace si muncitor, capabil de eforturi sustinute, îsi asumă mai multe sarcini decât poate rezolva. Ceea ce îl salvează este calitatea si disponibilitatea prietenilor săi care-l vor ajuta în orice împrejurare si el nu uită acest lucru.
22 octombrie: Nativul este lipsit de vointă, aspect sesizat si de ceilalti care îl vor folosi fără scrupule. Bunătatea si mai ales disponibilitatea sa afectivă îi va atrage simpatizanti chiar si printre dusmani.
ALBUMUL OANEI MARIA
ticka spune:
Buna Dragelor !
Imi pare rau ca am lipsit atat si din pacate nici sa promit ca voi fi prezenta ca inainte nu pot . Am intrat fugutza sa va salut si va doresc o vara cat mai frumoasa. Am citit repede ultimele posturi..
Dana - felicitari! tre sa iau si eu exemplu.
Cary - iti multumesc mult (stii tu de ce )
Fetelor va pup! Si cum am ceva timp liber va scriu neaparat!