Cabane in Fagaras

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hihi da Ema sunt alea trei din penultimul meu mesaj... dar n-am avut timp sa pun muuulte.

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Andora, poza aia de pe Moldoveanu e din ciclul "I'm the king of the world!"
Cand am facut creasta am fost patru persoane, chiar nu mi-a fost teama. Dar ceva, totusi, era, ca tin minte ca m-am simtit mult mai bine cand am intalnit niste nemti si am avut corturile alaturate... mama, cu ce invidie ne uitam la echipamentul lor... totul minuscul, usor, fata de corturile noastre si sacii nostri de dormit (asta era prin '91). Dar din pacate au avut un accident destul de urat, au trecut printr-o Strunga catre Negoiu si s-au lovit destul de rau.
Tabara de marcaj s-a organizat printr-un club din Brasov, CPNT, care organizeaza inca, in fiecare an, cate ceva de genul asta, impreuna cu Salvamontul. Am avut tabara de baza la Sambata, langa complexul turistic, si in fiecare zi o luam la picior pe carari de munte. A fost tare frumos, cu corturi si bucatarie de campanie, mancare rationalizata, focuri de tabara, cantece... ca la 20 de ani!
Despre refugii nu mai tin minte nimic. Am dormit in cel de pe Moldoveanu cu alta ocazie, dar nu mai stiu daca se vedea si altul prin zona. Iar cand am facut creasta am plecat de la cabana Suru si am domit in fiecare noapte langa cate un lac, mai putin exceptia Podragu.
Vad ca tu ai amintiri tare frumoase, cererea in casatorie cred ca a fost tare speciala! Departe de lume, Revelion la cabana... frumos!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Buna fetele...
Donia, pai tu ai niste amintiri de milioane... bravo! Cred ca e de neuitat experienta taberei cand ati stat la Sambata, cred ca ati batut muntii peste tot... Noi la Suru n-am fost, ca arsese si dupa aceea n-am mai avut ocazia, si creasta completa n-am facut-o , de la Balea la Negoiu mi-e straina.. e adevarat ca e mult mai periculos decat spre Moldoveanu? Oricum la vara asta ne e tinta.. Si e super ca ati fost 4 insi, noi mereu doar noi doi si de aia mi-era teama sa dorm pe creasta..Oricum caracteristica principala era ca nr de straini era triplu cel putin fata de cel al romanilor. Rusine noua..
Cererea in casatorie a fost intr-adevar de neuitat, chiar la 12 noaptea, in prima secunda a mileniului , artificiile imense se vedeau in vale, in oraselele de jos si in Sibiu departe, e de nedescris. A fost un Revelion unic.
Gata cu vorbaraia, am pus POZE dar sunt fotografiate ca nu am scanner si au iesit de-a dreptul GROAZNICE si neclare si proaste.. .. asta e, daca se risca cineva sa-si ia algocalminul langa ei ca incep sa doara ochii.
Va pupacesc mult!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Dar cabana Suru? A fost refacuta complet dupa ce arsese acum cativa ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

am facut anul trecut Fagarasii si am stat in regim de agroturism, 300.000 camera cu absolut toate conditiile.
Gasesti aici jurnalul meu de calatorie:)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43937&whichpage=1

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Adusca sa traiesti acum fug sa ma uit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Andora, m-am uitat pe site-ul vostru, asa mi-a placut zambetul sugubat a fetitei tale! O s-o initiati si pe ea in ale muntelui?
Iar cu pozele neclare nu iti fa probleme, de abia lasa loc si imaginatiei. Voi ati urcat Transfagarasanul cu piciorul? Acum 15 ani nu m-as fi dat nici eu inapoi, dar acum mi se pare o aventura!
Ai dreptate, zona de la Balea la Negoiu e mai periculoasa, dar cu atat mai incitanta, provocatoare... Am ajuns acum in stadiul in care m-as ingrozi sa stiu ca fetita mea ar putea sa mearga pe acolo... Ce sa fac? acum sunt mama...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Donia multumim de aprecieri .. cat are fetita ta? ca nu e nici o poza in album....
Noi nu am urcat tot Transfagarasanul pe jos.. doar gara-Cartisoara si Balea cascada-Lac am fost pe jos ca plouaaaaa si ne-au luat cei caare dau bolovanii la o parte dimineata din drum... mai saracii oameni au o forta... si la intoarcere esise soarele si am venit pe jos dar era interesant, cnd intra soseaua spre munte era aproape iarna si in bucla din afara era vara... mi-am facut niste basici la picioare de nu mai puteam sa merg, dar nici la Lac nu puteam sta ca era zapada si noi cu cortul, iaar bani de cabana ioc.. asa ca luaram trenul si 14 km pana la Poana Neamtului, apoi un somn de 4-5 ore.. ca noaptea pe banca-n gara dormisem iepureste . A doua oara ne-a luat un roman devenit neamt in masina si nu ne-a luat nici un leu.. la coborare... plus doi ardeleni din aceia cu clopuri cu un camion urias care lua curbele la limita... am zis ca acolo mor.. uf.. ma apuca povestile...
Mi-e cam teama si mie Balea-Negoiu la vara, ca antrenament pauza. Poate imi spune si mie cine are timp cam cum e traseul si pe unde e mai aiurea...
Pupici tuturor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus Andora!

Ti-as da cu placere detalii despre preturi si cabane insa nu mai sunt chiar de actualitate, insa in cazul in care consideri ca nu ai de unde sa faci rost eu pot sa intreb cand mai vorbesc cu fratele meu (el a ramas acasa in Fagaras) ce si cum se mai practica pe acolo.

Daca mergi la Negoiu (traseu pe care si noi vrem sa-l facem tot din cauza faptului ca a venit un inger in familie si anul trecut am sarit muntele, iar Negoiu e unul mai usurel asa), gasesti locuri bune de cazare atat la poale (pe Valea Brezei si Pojortei) cat si sus la Negoiu, cabana la care fratele meu urca de muuuuuulte ori cu placere.

Un pupic si un buchet frumos de la noi pt o iubitoare de fagaras (bujoreii sunt fotografiati de noi acu doi ani cand am facut traseul Balea-Podragul;initital aveam in plan Balea-Moldoveanu-Sambata, insa lipsa de antrenament din ultimii ani ne-a facut sa coboram la Podragul-Turnuri-Fata Padurii)

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Andora ti-am vazut parte din poze! Super! In cateva chiar am regasit carari parcurse.(de ex "fereastra Zmeilor")

Mamaaaaaaaaa ce dor mi-ai facut de casaaaaaaaaaaaaaaa. Da`las ca vine ea luna August si.....desi nu prea e buna vremea de munte poate poate ne induram macar de o Sambata (Cabana sus, nu la popas)

pa si noapte buna

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput