Pharmatex

Pharmatex | Autor: milcomete

Link direct la acest mesaj

Buna. Ce parere aveti despre ovulele Pharmatex? Sunt eficiente? Mi-au fost recomandate de catre medic, dar eu tot ma tem sa nu raman insarcinata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Draga Daniela,

Ovulele si crema Pharmatex sunt spermicide cu siguranta 90-95%, asa ca ceva riscuri sunt.
Eu folosesc asa ceva, chiar si in perioada de ovulatie si nu am avut surprize, dar..., in mod sigur nu aceasta este cea mai sigura metoda contraceptiva. Dar daca medicul ti-a recomandat probabil ca asemenea mie ai contraindicatii pentru pilule, nu agreezi prezervativul si nu vrei steriletul..., cat despre abstinenta nu vrei sa auzi .

Oricum ai grija sa nu folosesti alte creme, lubrifianti si sa nu te speli cu sapun 6 ore dupa contact; e foarte important pentru ca sapunul neutralizeaza spermicidul.

Iti doresc mult succes,

Cornelia

Cornelia si Rares-22.04.2002
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/album?.dir=/6fcf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si eu folosesc ovulele de ani de zile si nu am avut nici o surpriza.Eu nu sunt adepta pastilelor asa ca le folosesc cu incredere.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu stiu ca au eficienta buna fata de alte spermicide, dar nou ni s-au parut inconfortabile, ca ne dadeau la amandoi o senzatie de usturime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milcomete spune:

Va multumesc. Intr-adevar, am contraindicatii la pilule. Pana acum foloseam prezervativul, dar uterul meu a devenit fibromatos, iar medicul mi-a recomandat sa renunt la el si sa folosesc ovulele.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Eu folosesc Pharmatex, tot la recomandarea medicului meu, care mi-a spus ca nu au fost niciodata reclamatii pe urma acestora.
Mi se par foarte comode si usor de utilizat!

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput