Decorare sala pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

fetele, am o mare rugaminte la voi, cele care locuiti in Bucuresti.
vreau sa cumpar/ inchiriez o pompa cu heliu si nu am idee de unde.
in Tr. Severin nu se gasesc, iar firmele specializate in aranjarea salilor de nunta nu dispun de astfel de butelii.
din ce loc, din Buc. se pot cumpara/inchiria si cunoasteti cam cat costa?
Multumesc frumos!

LadyC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by LadyC
........iar firmele specializate in aranjarea salilor de nunta nu dispun de astfel de butelii.

Serios?
Pai si atunci, ele de unde iau buteliile cu care umfla baloanele???
Hm, puteam sa jur ca au asa ceva, ce naiba, la volumul de baloane cu care au de-a face...ar fi tare sa le umfle pe cale..orala
Soryy, da' n-am idee unde ai putea gasi..

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu as dori cat mai putine baloane si cat mai multe flori

Voi cam cat apreciati ca ve-ti cheltui pe flori?
Mie imi vor trebui vreo 10-12 aranjamente de masa si ma gandeam ca sa nu incarc prea tare masa sa fac aranjamente cu lumanare in mijloc.
Eu una ma gandisem ca in biserica sa punem un covor rosu iar pe margine stalpi cu flori.....iar apoi sa ducem la restaurant stalpii cu flori!

Dar la un Meniu v-ati gandit? Noi ne gandeam sa facem meniuri dar sa trecem doar bauturile ca sa nu trebuiasca chelnerii tot timpul sa zica oamnilor "poezia" cu ce pot cere de baut.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ieri am fost la agentie ca sa stabilim culorile in care vom decora sala si mi-au aratat cum arata sala decorata cu perdele de lumini...este o splendoare. Asa ca m-am hotarat sa-mi decorez si eu asa sala.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Oana este o traba ingenioasa, aceea cu stalpii cu flori, dar mie, personal, mi se pare cam scumput. Nici eu nu prea agreez baloanele dar am primit 100 buc si trebuie sa fac ceva cu ele. Am gasit, intre timp butelie cu He pentru balonase.
O cunostinta florareasa mi-a spus ca-mi face aranjamente micute pentru mesele invitatilor si unul mare pentru masa de prezidiu. A spus ca-i trebuie castonase de unica folosinta, pe care le va umple cu pamant, cate o lumanare lunga, pentru fiecare castronas si floricele ieftine de o singura culoare, maxim doua(tomnatice). Va folosi asparagus si floarea miresei pentru aranjamentele micute, iar petru cel mare, mi-a aratat niste frunze palmate, grozave. Le va face cu o seara inainte si va avea grija ca pamantul sa fie mereu umed.
Pentru 10 mese ma costa materia prima 25-30 lei noi, iar mana de lucru este ceva simbolic.
Poate v-am dat ceva idei.
VA pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
Eu una ma gandisem ca in biserica sa punem un covor rosu iar pe margine stalpi cu flori.....iar apoi sa ducem la restaurant stalpii cu flori!

...welcome to my club, oana !!!eh, acu' suntem doua care ne zbatem pentru stalpisori cu aranjamente florale ....ia de cauta...poate-mi zici si mie unde gasesti

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:

...welcome to my club, oana !!!eh, acu' suntem doua care ne zbatem pentru stalpisori cu aranjamente florale ....ia de cauta...poate-mi zici si mie unde gasesti

26 august 2006

Eu o sa am 4 stalpisori inalti de 1m imbracati cu tull si cu aranjament floral pe lung sau curgator cum vreti voi cu crini imperiali dar din pacate nu o sa-i pot duce la biserica o sa-i am doar la restaurant

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia, eu ma gandisem la inchiriat...e drept ca inca nu am cautat serios, dar ma gandeam ca ar fi mai ieftin sa-i inchiriez decat sa ii cumpar...si apoi m-am mai gandit ca daca ii cumpar ce voi face dupa aceea cu ei? Deocamdata stau la mama si pe viitor sper sa imi iau un apartament si nu prea vad la ce i-as putea utiliza!
Ma gandeam ca poate au si la florarie de inchiriat asa cum au si suporturi magnetice pentru aranjamentele florale care se pun pe masini.
Tu ai vazut pe undeva de vanzare?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:

Krelia, eu ma gandisem la inchiriat...e drept ca inca nu am cautat serios, dar ma gandeam ca ar fi mai ieftin sa-i inchiriez decat sa ii cumpar...si apoi m-am mai gandit ca daca ii cumpar ce voi face dupa aceea cu ei? Deocamdata stau la mama si pe viitor sper sa imi iau un apartament si nu prea vad la ce i-as putea utiliza!
Ma gandeam ca poate au si la florarie de inchiriat asa cum au si suporturi magnetice pentru aranjamentele florale care se pun pe masini.
Tu ai vazut pe undeva de vanzare?

Si eu tot pe la florarii ma gandeam sa incerc...dar..oare or vrea sa-i dea, pardon, sa-i inchirieze???
N-am idee....
Ah, chiar, ma gandeam cum se prind aranjamentele florale de pe masini...e chiar asa...se folosesc magneti? Au florariile asa ceva? Dar banuiesc ca nici p'astia nu ti-i dau daca nu iti faci aranjamentele la ei....nu?
Eu n-am vazut pe nicaieri de cumparat, e drept nici n-am umblat....gasisem la un mim. dat o firma pe net, nu mai stiu cum ii zicea si de unde era, care facea stalpi dina stai din beton...erau 900 de mii bucata.......am dat-o-n ras...sa n-o dau in plans ...voi mai intreba/cauta...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

eu am avut stalpisori la biserica (se vad in unele poze, cred) si apoi au fost dusi la restaurant, a fost superb sa am biserica plina de flori .
Daca vreti sa inchiriati dati un PM .
Aranjamentele de masini se pot prinde cu ventuze, cu banda dublu-adeziva, sau cu clasicul scoci . Ventuzele costa 500 000 lei .

Pisu_Miau
Casatorita de 10 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput