Bebelusi de sept - oct 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
Buna dimineata si La multi ani tuturor ce se serbeaza azi!
Herra, eu la 6 luni jumate l-am intrebat pe dr ce sa fac ca sa stea in fund si mi-a zis atunci sa-i dau calciu. Nu i-am dat decat o singura tura de 10 zile, saptamana viitoare incep tura a 2-a.
Alexandra sta acum foarte bine in fund in carutul Chicco, pentru ca asta are "fundul" drept si spatarul destul de aproape la pozitia maxima de inclinare. In asta deci se ridica singura de pe spate se tine de bara, se apleaca dupa jucarii, se redreseaza usor.
In celalalt carut (sport) nu se ridica de pe spatar pentru ca pozitia sezutului e destul de curbata si nu o ajuta deloc.
In pat sta binisor, dar cade, in fata sau in lateral cand se intinde dupa jucarele. Ea abia acum invata sa se ajute de maini in pastrarea echilibrului, dar nu mi se pare ca are probleme. Copiii care nu stau in fund din motive patologice au altfel de manifestari, nu se pot coordona deloc, eu cred ca vin fiecare la timpul lor.
Pufy, felicitari si pentru angajarea lui Ovi si pentru performantele bazucului vostru. Acum abia astept si eu sa zic si Alexandra ceva in afara de b, p, f si altele asemenea...
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
loreema24 spune:
LA MULTI ANI ! Deanna Christine ,Matei Costin , Mina ,Andrei ,Andrea Bianca ,Vlad
Gata link-ul spre subiectul anterior merge (mersi ellen)
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
ana_a spune:
Salut!
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE MAI ADAUGA AZI O LUNISOARA!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMUSEI!
o intrebare: cate zile da-ti la bb dintr-un avocado?Sper ca bine am numit fructul acela verde ca o para si fara nici un gust
Sambata am reusit si eu sa merg la un supermarket si am cumparat o bucata.I-am dat si duminica si azi dar a mai ramas un sfert din el, oare pot sa il dau maine?Sambata i-am pus o jumatate in pireu, a papat tot, amestecat cu branzica si mar plus un pic de banana, dar azi i-am pus doar un sfert pentru ca nu era el fff flamand si am pregatit un mar mai micutz Normal as prefera sa-i dau doar cate un sfert pentru ca nu prea are gust si trebuie amestecat cu inca ceva.Voi cum face-ti?L-ati dat pe razatoarea de sticla?eu asa am facut.Dar mango?Din ala cate zile dati?
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
mama lui Licurici spune:
Pun si eu intrebarea ca poate s-o indura cineva sa ma lumineze:
Cum trebuie sa arate/miroase/se simta la palpare (ma rog orice vi se pare relevant) avocado si mango ca sa pot da copilului sa pape?! Nu de alta da' am cumparat avocado si l-am aruncat ca mi s-a parut naspa rau!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ana_a spune:
Angela, si eu am aceeasi nelamurire dat fiind ca nu are nici un gust, adica nu e nici dulce nici amar.... dar eu m-am orientat asa: Sa nu fie patat, sa nu fie prea moale, si sa aiba coaja sanatoasa...stiu eu... ca si cum ai cumpara un mar Mango inca nu am luat, mi se parea ca erau cam batuciti, adica loviti asa, si patati la coaja.Nu stiu insa ce gust are, am mancat o data da nu mai tin minte
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
loreema24 spune:
pufymic [purple]- felicitari pt tati ![/purple]
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
roandre spune:
La multi ani dragi puiuti care mai impliniti inca o luna!
La multi ani si pt Danina cu intarziere caci ieri nu mi-a mers netul.
Loreema, per ansamblu e super sa vezi bebelusul cum merge in patru labute ca un catelus dupa tine...dar asta te solicita mult si daca inainte nu prea mai aveai timp liber, acum nu mai ai deloc pt ca trebuie sa fii atenta la bebe. Azi de exemplu a incercat sa se ridice pe frigider (eu am lipite pe frigider fructe cu magent...si e topita dupa ele sa le "culeaga") si bineinteles ca i-au alunecat manutele si a cazut.
Andora, am vazut pozicile...ce frumos. Eu mai am ceva ani pana sa merg la intalnirea asta!
Legat de avocado/mango...am vrut sa-i cumpar si eu dar in Carrefour erau tare urate...moi, patate...nu mi-au inspirat incredere asa ca mai caut. In piata n-am gasit inca!
Mina, nici nu ti-am mai spus...dupa retetea ta de spanac i-am facut pt 2 zile. In prima zi a papat dar nu cu mare chef pt ca nu i-am mai dat mancarea prin blender. A doua zi m-am gandit sa i-o dau totusi si sa mai adaug si ceva cereale ca ramasese prea putin...si a papat tot-tot fara mofturi. Deci e buna reteta, am notat-o si o mai facem.
Pufymic, felicitari pt tati care s-a angajat si sper sa va fie mult mai bine acum!
Ionika, bebelina mea a avut rinofaringita la 4 luni si i-am dat Amoxicilina (acum parca imi pare rau ca i-am dat antibiotic), Nurofen si Calciu. Pt tuse i-am dat Eurespal.
Sanatate multa!
Georgiana, esti sigura ca s-a schimbat "pravalia" si ca nu mai e la Udriste? Daca e asa, eu mai stau cu carnetul vechi caci mi-e o lene sa merg....
Apropo, te-am vazut ieri in Stadion, stateai de vorba cu cineva...mai bine zis pe Dami l-am vazut primul cu ochisorii lui mari!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
NinaB spune:
multumesc asemenea de urari! si urari de bine suplimentare la toata lumea...
ionika daca bebe nu are febra mare si rosu in gat, nu trebuie antibiotic. trebuie doar un tratament bun.
ionella3003 spune:
la multe lunisoare pt bebeii sarbatoriti astazi!!!
lilia, multa sanatate printesei tale, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce incercari treceti... dar toate-s trecatoare pe lumea asta!!! Iti doresc din toate inima rabdare si speranta ca totul se va rezolva cu bine... mai e un pic! Sper ca a inceput sa zambeasca mai des!
ionika, multa sanatate si voua... sper ca deja va simtiti mai bine!!!
Va multumesc pt. urarile de sanatate!!!! Nu, herra, inca nu mi-au trecut bubitele, insa, cel putin nu mai ies altele! Nu credeam ca se poate asa ceva: si in nas si in gat am... nici sa mananc nu pot... tot ma plangeam ca nu slabesc... Se pare ca tati a facut o forma ceva mai usoara, el nu are decat extern si nu chiar atat de multe si urate ca ale mele... Si alex, mititelul... are grija de noi... La el inca nu se vad semne ca ar face si el; mai e timp, oricum!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
andora spune:
Lilia abia acum am citit din urma.... nu pretind ca-mi imaginez cum este, insa iti doresc sa ai multa rabdare si putere si sa rezisti privirii ingerasului... o pupam mult de tot!!!
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/