Esti dependent/a de DC atunci cand... (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

fairy adina ai dreptate cu alaptatul. Pana astazi nu credeam ca sunt dependenta de DC dar azi am patzit-o: am lasat ciorba fetitzei pe aragaz shi cand mi-am adus aminte deja legumele se prajisera ... ca shi carnea evident.

"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cand te opui cu indarjire ani de zile sotului sa cumpare calculator/bage net de teama canu-l mai scoti de la jocuri/net si dintr-o data devii sustinator infocat al ideii de a-l achizitiona totusi. Si in consecinta, acum se lupta el sa mai prinda un moment pe calculator.
Cand lasi copilul de izbeliste ca sa mai citesti 5 minute (care se transforma in oreeeee).
Cand abanonezi hobby-ul absolut - filmele (TV sau cinema) - in favoarea DC-ului.
Sincer sunt cam inspaimantata de efectul pe care l-a avut asupra mea in cele 4-5 luni de cand stau acasa cu copilul si am si net. Cand ma voi intoarce la munca (de lunea viitoare) cred ca voi avea niste zile foarte foarte rele fara DC. Nu ca nu as netla birou, dar sunt hotarata sa nu-l accesez (prea des) tocmai pentru ca seara sa vin acasa repede la copil. Va tin la curant daca reusesc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si eu sunt VIRUSATA DEsi mie tare greu sa ma despart de calculatorma trezesc dimineata si pana se face cafeaua trebuie sa deschid calculatorul alfel nu pot sa-mi beau linistita cafeluta
nu am vechimea prea mare aici insa si nu cred ca voi scapa prea curand de acest VIRUSSS
seara cand sotul adoarme ma strecor usurel din pat si fug la calc.daca ar stii samurasul meu cred ca ar incepe o lupa mareinsa daca ma simte ii spun ca ma duc sa-mi fac un ciaisau ca ma luat putin foamea
traiasca

INGERASUL NOSTRU emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

si io... si io.... si io

Pai daca nu imi iau drogul zilnic ....nu pot sa traiesc ...macar sa citesc daca nu sa scriu ...am fost bolnava de Revelion ..auuu ce rau m-am simtit ca nu puteam sa stau la pc si sa le spun LA MULTI ANI ..iubitelor mele mamici sau prietenelor mele de pe DC....aici ma simt ACASA printre prieteni buni ..fie ei si virtuali....si sa va mai spun ceva ..nu as putea sa multumesc indeajuns ca datorita forumului am cunoscut personal pietene speciale cu un loc deosebit in inima mea ...ca Danna_J si An-k ..si o multime de prietene virtuale

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

sincer sunteti cei mai tari
sincer va spun am incercat sa intru si in alte pagini despre copii ,parinti...etc insa nici nu ma pot concentra sa citesc ....si nici nam rabdare sa stau prea mult acolo
ca acasa nui nicaieri

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si eu sunt cam virusata Dimineata ma scol pe la 6-6,20, stau pana pe la 7 si ceva pe DC, insa atunci ma bag in priza, in 15 minute fac dus, ma imbrac, imbrac fata, o duc la gradi si pana ajung la servici (pe 8!!!) sunt ca o carpa stoarsa...
La servici in general am o fereastra deschisa cu DC, si daca am 2 minute libere, imediat ma bag pe net...
Dupa masa si seara nu prea am timp sa intru, dar tot nu ma pot abtine...
E destul de grav, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

de !!!.Daca trece o zi fara sa pot macar sa citesc DC atunci am o zi nu proasta, ci fffffff proasta!Aici am reusit sa imi fac o gramada de prietene, chiar daca momentan numai virtual, aici am gasit niste persoane cu care ma pot sfatui, cu care pot vorbi,aici gasesti intotdeauna lucruri interesante.
Si DA am ajuns sa fiu dependenta de !si imi plaaaaaaaceeeeeeee

U all!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

esti dependent, asa ca mine, cind ii dai cu flit unui "prieten" (si-l scoti de pe lista ta cu prieteni) atunci cind ride de tine ca-ti pierzi vremea cu toate prostiile, fara ca macar sa stie despre ce e vorba pe DC...Cum sa spuna el asa ceva despre adevaratii mei prieteni si prietene de pe forum?
Ia uite mai, de unde sarise el desteptul...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by hanako2004

si eu sunt VIRUSATA DEsi mie tare greu sa ma despart de calculatorma trezesc dimineata si pana se face cafeaua trebuie sa deschid calculatorul alfel nu pot sa-mi beau linistita cafeluta
nu am vechimea prea mare aici insa si nu cred ca voi scapa prea curand de acest VIRUSSS
seara cand sotul adoarme ma strecor usurel din pat si fug la calc.daca ar stii samurasul meu cred ca ar incepe o lupa mareinsa daca ma simte ii spun ca ma duc sa-mi fac un ciaisau ca ma luat putin foamea
traiasca

INGERASUL NOSTRU emily

SI IO.....SI IO... LA FEL!!!!
cand am intrat prima oara si am citit ca , creaza dependenta, mi-a venit sa rad......dar chiar e asa, avertizarea e adevarata!!!!
ATENTIE!!! NOU VENITI: ACEST FORUM CREEAZA DEPENDENTA!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si eu sunt dependenta de DC.
Acasa nu am calc, dar de cand deschid calc la serviciu si pana la plecare imi caut mereu pauze sa mai citesc ce s-a mai intamplat....
Si mi-am facut si o gramada de pritene......

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput