Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27
Raspunsuri - Pagina 6
Alexia27 spune:
Cristinna, tu când ai avut chistul ăla funcțional, ți s-a ridicat temperatura ca la ovulație, că stau cam prost cu memoria și nu mai știu?
Mi-e frică să nu pățesc așa, că LH era cu o zi înainte doar 9,68, chiar dacă temperatura a urcat cu 0,4 grade
alisia spune:
Buna fetelor,
multumesc de informatii, luna viitoare ma prezint si eu la HSG.Acum e prea tarziu, poate nu va mai fi nevoie!!!

Doamne, de multe ori ma intreb:De ce n-am putut fi si noi super fertile, fara atatea analize, temperaturi, ovulatii????

si cand te uiti in jur... familii de rromi, care in fiecare an, au cate un copil...lasat si abandonat pe strada!!!!!![]()
Asta este, trece..... si mergem .....mai departe.... la optimiste!!!!
Aveti grija de voi!!!
Toate gandurile bune....
Alisia

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by alisia
Doamne, de multe ori ma intreb:De ce n-am putut fi si noi super fertile, fara atatea analize, temperaturi, ovulatii????si cand te uiti in jur... familii de rromi, care in fiecare an, au cate un copil...lasat si abandonat pe strada!!!!!
Alisia
Ai dreptate,si eu ma intreb de ce da Dumnezeu copii cui nu merita! E asa de nedrept....
iepurila spune:
Salutare si de la mine fete frumoase.
Danangie, in sfarsit...ca tar ti-am dus dorul. Daca ti s-a recomandat laparo eu zic sa o faci.
Florini, ai vreo veste?
Catalina nici nu tiu ce sa-ti zic. Sincer nu am auzit de asa o dereglare de mare.
Cristinna, hai mai stai un pic si pe urma interpreteaza temperaturile ale. Eu zic ca te grabesti cu supozitiile.
Bun venit zic si eu fetelor noi: Mangi 74 si Riculica
Mishulica mica, multi pupici si daca stii mai multe detalii despre testele de ovulatie da-mi si mie un PM. Ca sunt tare curioasa.
Cata, tu pe unde bantui, ca nu mai stiu nimic de tine de multior?
Va pup pe toate, fara sa dau nume ca sa nu uit pe cineva (la cat sunt de ramolita....)
Eu, iepurica
Mirona spune:
Salut fetelor,
am cam lipsit in ultima vreme, am avut mult de lucru la servici, chiar si azi am stat pana la 6.
Stiu ca nu mi-ati simtit lipsa, dar voiam totusi sa va impartasesc din fericirea mea:
se pare ca am ovulat!!!!
Ca si luna trecuta din z. 14 am inceput sa-mi fac teste de ovulatie, nimic, tot negative.
In z. 20 am inceput sa ma umflu si sa am usoare dureri de spate si de ovare. Am facut un test asa de gluma. Surpriza: din start 2 linii rosii groase.
Am intrat in panica ... nu stiam ce sa fac, stiind ca eu am ovare polichistice, deci ovarele mele au o "imbracaminte" cam groasa si nu o sa poata bietul folicul sa razbata, asa singurel fara un impuls, un ajutor micut din afara ... asa ca, am vorbit cu Ale 

si m-a sfatuit sa-mi fac un pregnil.
Dupa lupte seculare cu toti din jurul meu, cum ca nu am recomandarea medicului pentru o astfel de injectie ... am facut-o.
In z. 21 am fost ca un butoi ambulant, ma miscam incet, ma durea burtoiul si aveam intepaturi in ovare. De spate nici nu mai vorbesc.
Am si prestat la greu. Deci: pentru prima ovulatie din viata mea eu zic ca m-am descurcat de minune. Sa vedem urmarile....
Sexoloaga la care merg de 2 luni de zile m-a trecut de luna viitoare pe diane 35. S-o creada ea ca ma intorc la anticonceptionale.
Mai bine ma duc si fac laparoscopia promisa de anul trecut.
Ce n-as da sa nu mai fie nevoie....
Ma scuzati ca am acaparat prea mult spatiu pe topic, dar voiam sa va si salut, sa va spun ca-mi pare rau pentru cele ce la care nu a mers de data asta si ca sunt alaturi de ele, iar pentru cele ce inca asteapta ... un kg in plus de rabdare.
Va pup te toate si pe curand.
Miro
Mishulina spune:
Miro,te inseli eu ti-am simtit lipsa! Mi-am inchipuit ca ai avut mult de lucru la scarbici,ca stiu de la mama cum e sa nu vorbesti nici la telefon cu zilele....
Felicitari pentru ovulatie
si am doi pumnisori stransi tare pentru tine...deja am emotii,poate ca se lasa cu ochisori...
Sa ne mai ti la curent,chiar daca intri mai rar dar cu vesti bune,ca avem nevoie cu toatele!
Mirona spune:
Mishulina 

chiar daca scriu rar, sa stii ca va citesc zilnic. In saptamana asta am vrut de 2 ori sa intru sa-ti spun cateva vorbe de incurajare, sa te sustin, tare amarata imi pareai, dar la servici nu ma loghez pe forum si acasa ajungeam doar seara ... numai bine pentru un dus si un nani. Nasol sa lucrezi la patron. 

Miro
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Mishulina
In saptamana asta am vrut de 2 ori sa intru sa-ti spun cateva vorbe de incurajare, sa te sustin, tare amarata imi pareai, dar la servici nu ma loghez pe forum si acasa ajungeam doar seara ... numai bine pentru un dus si un nani. Nasol sa lucrezi la patron.
Miro
Vezi,de aceea ti-am simtit lipsa ca tot timpul ai o vorba buna pentru mine,inclusiv la Coana Barza. Toate fetele din
sunteti minunate!Apropo,stiu cum e sa lucrezi la patron (inclusiv sambata)si sa vi franta! Mai cu seama ca al meu e si turc!
Florinini spune:
Fetili dragute,
Sunt inca aici si cu inima cat un puricel, temp. la fel 36.8, ziua 30 si ziua 13 DPO. Simptome de ciclu ioc, dar nici cele de gravida nu ma inconjoara, asa ca inca stau si astept pana maine, cand ar fi ziua 31 care ar fi per. cea mai lunga a ciclului meu. Ceea ce am vazut insa mai mult am vazut ca sanii mi-au crescut parca, sunt mai grei, dar nu sunt durerosi, decat dimineata cand ma scol. Sper sa nu fie vreo dereglare hormonala
sau vreun semn de menopauza 
.
Cum e cu temp. in cazul dereglarilor hormonale si in faza dinaintea menopauzei?
Stie careva?
Bun venit noilor fete si mult noroc.
Va pup pe toate, as mai sta sa mai scriu, dar am asa o stare de agitatie(nu nervi), asa ca fluturi in stomac ca in vremurile cand mergeam la examene.
Pupicurele
Florinini
Cristinna spune:
Buna fetele
Bun venit celor 2 aspirante noi

si sedere cat mai scurta la noi.
Florinini eu zic ca daca nici maine nu iti scade temperatura sa faci un test
.Acum nu de gandi deja la dereglari hormonale si menopauze,ca nu cred ca e cazul
.Dat fiind faptul ca ai ovulat mai tarziu in ziua 17...lasa sa treaca cele 14 zile DPO si atunci vei stii sigur si ce urmeaza.
Mironati-am dus dorul si ma bucur tare mult pentru progesul facut cu ovulatia.
Poate un semn inspre victoria mult asteptata![]()
Ipeurica..merci de incurajari
,dar se pare ca nici luna asta nu e cazul
Alexia 27 chistul functional l-am avut luna trecuta,dar am scapat de el la urmatorul ciclu.
catascumpa , am vazut ca stai foarte bine cu temperatura .Tine-o tot asa si poate o sa fi tu ceea care sparge gheata si ne incurajeaza luna asta.
Ale..tu cum mai stai?..sper ca e totul bine si vi cu vesti bune!
Cat despre mine...temperatura in cadere libera
...ziua 14DPO 36.65...si cred ca seara cel tarziu am rushii deja pe cap
Va pup,
Cristinna