Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Buna Ale!
Stii ca uneori testul se pozitiveaza mai tarziu.
Am o prietena careia i s-a pozitivat abia la 2 saptamani dupa ce ar fi trebuit sa-i vina ciclul.
Ai sanse luna asta, durerea de burtica e un semn bun. Daca nu ai anexita si nu te doare de obicei burtica inainte de ciclu, un ar putea fi motivul.
Asa ca eu zic sa stai cuminte si sa nu te mai gandesti. Daca este, este. Daca nu, nu. Oricum n-avem ce face. Daca stam si ne concentram asupra testului tot nu-l convingem sa scoata 2 liniute.
Multa, multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mishulina, iti multumesc draga mea, pentru cuvintele calde. Voi incerca sa ma linistesc desi azi merg la o nunta. Oricum, iti dai seama ca numai de tzopait nu imi arde mie ...
Va pup si mai astept pareri daca mai aveti.
O zi mai buna tuturor

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele
Pentru mine se anunta un week-end trist , sunt in ziua 26, 13 DPO si de la temperatura de 37 azi dim mi-a scazut la 36.8...deci vin nenorocitii. Niaba sa -i ia azi si maine ...nu mai stiu ce sa le fac sa stea la locul lor odata si odata!

Ale...hai ca tu cu temperaturile stai bine..si poate ca crampele alea sunt altceva decat rushii si poate testul se pozitiveaza mai tarziu
Florinini...greu e sa nu fi pesimist cand iti cunosti trupul atat de bine si cunosti semnalele rushilor, dar m-am hotarat sa ma duc inainte cu incercarile si sa nu las pesimismul sa ma doboare...Tu cred ca o sa numeri cu Ale impreuna...sa-ti dea Doamne Doamne sa fie bine si sa se lase cu ochisori
Catalina mama, esti sigura ca nu e cumva ciclu peste sarcina??? Mie mi se pare extrem de repede ziua 17 sa-ti vina ciclul, mai ales daca nu ti-a mai facut figura asta niciodata. De sfatuit nici nu stiu ce ti-as putea spune...poate ar fi bine ca pana luni sa nu iei medicamnte..sau...offf nu stiu zau ce sa zic, hotaraste tu ce crezi ca e mai bine pt tine
Cata tu sa stai cu temperaturile ridicate mama...si sa ne dau vestea buna, ca sincer..avem nevoie ca macar una din noi sa reuseasca!
Va imbratisez pe toate si sa aveti un week-end cat se poate de bun siplacut!
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Am uitat sa-ti spun Danangie . Dupa cum stii sau poate nu..si eu luna trecuta am avut un chist de 5 cm..era functional..adica nu s-a spart foliculul si s-a transformat in chist. Eu am luat picaturi de mugur de zmeur si de coacaz negru..si am baut ceva ceai de coada soricelului (asta cand imi aduceam aminte)..dar ideea este ca a explodat inainte de venirea ciclului cu cateva ore...deci am scapat de el si de laparoscopie. Incearca si tu picaturile astea...poate scapi
te pup
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mangi74 spune:

buna,urmaresc de ceva timp discutiile voastre si am nevoie de sfatul vostru SUNT DISPERATA imi doresc atat de mult un copil si....nu se intampla nimic temperatura nu am cum s-o masor ptr lucrez in schimburi...deci ce pot face sa-mi urmaresc ovulatia va rog ajutati-ma va multumesc mult ptr atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

buna fetelor!
sunt noua si nerabdatoare. eu am 22 zile de la CM si 8 de la ovulatie. din nerabdare mi-am facut analiza de sange dupa 4 zile de la ovulatie si BHCG mi-a iesit 8,5. la laborator mi-au spus ca nu sunt insarcinata dar, avand in vedere ca au fost prea repede, mai sper. OF, nu mai am rabdare!!!
Simptome sunt, slava domnului, dar ma gandesc ca toate sunt psihice. oricum, cand vad o salata preparata incep sa tremur de pofta! Nu cred ca mi s-a mai intamplat pana acum si culmea, nu vreau nimic dulce!!...eu care eram disperata dupa o bombonica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Bună dimineața fetele!
Mă doare sufletul să vă văd atât de triste și mai ales că nu știu ce să vă zic să vă fac să vă simțiți mai bine.
Am văzut că pe aici sunt multe fete care se laudă cu derglări de ciclu. Și eu am pățit-o, așa că ieri când am fost la gineco, m-am dus de-a dreptul peste doc cu plângerea și mi-a zis că ea a avut luna asta (aprilie - mai) tone de paciente cu dereglări de astea, mai multe ca niciodată, și că ea zice că e de la presiunea atmosferică.
Cătălina, eu am pățit așa în aprilie: pe 20 m-a văzut Tutunaru și mi-a declarat folicul de 13 mm și pe 21 a venit invazia.
Apropo, pe cine ar putea să intereseze: se pare că într-adevăr, prima zi de ciclu este ziua în care apare prima pată, nu trebuie neapărat flux (am întrebat ieri)
Pup fetele și scuze că m-am întins prea mult peste răbdarea voastră

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor!
Ura, Danangie in sfarsit vesti de la tine,chiar daca nu sunt asa de bune! Din cate ai aflat (poate) nici eu nu stau mai roz dar mi se pare incredibil ca dupa doua luni de mers mana in mana (cu ciclul),acum mergem impreuna si la laparoscopie! Asa coincidente,mai rar...Ma bucur ca ai net si mai putem vorbi,iti tin pumnii!
Florinini esti scumpica,ca de obicei,dar iti spun sincer,mi-e foarte frica,nu de interventia in sine,ci de rezultatul ei,adica tocmai de ce voi afla dupa....

Mergi la inceput

Catalina, cum te mai simti? Fizic,ca sufleteste imi inchipui....Sa sti ca ma bucur ca te duci la munta azi, cred ca numai de topait nu iti arde,dar macar mai iesi din casa si poate scapi de ganduri,poate iti da alta stare de spirit si asta iti da curaj sa o iei de la capat (asta fac eu acum,ma leg de orice m-ar putea ajuta sa uit...)
Cristinica,n-ai voie sa fi trista,fata frumoasa pe asa vreme insorita...poate asa ne-a fost scris luna asta la toate sa o luam de la capat impreuna,de manuta.....
Alexia, ce zici tu m-a pus pe ganduri, niciodata in 17 ani de cand am ciclu nu a intarziat 4 zile si Tutunaru parea categoric cand a zis ca nu Utrogestanul a influentat! Asa ca poate are dreptate doctorita ta...
Pupici la toata lumea si vreau mai multe !

Mergi la inceput

Bun venit fetelor noi: Mangi 74 si Riculica! Iar se intampla ceva ciudat cu netul asta (sau cu serverul) ca mesajele sunt postate aiurea,nu in ordine!
Riculica,mai ai rabdare,e intr-adevar prea devreme! Mai stai macar 3-4 zile...
Mangi,incearca niste teste de ovulatie de la farmacie.Seamana cu cele de sarcina si se fac dupa amiaza,cam la aceeasi ora,vreo 3-5 zile la rand! Trebuie sa se gaseasca si pe acolo! Mai vorbim!

Mergi la inceput