Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27
Raspunsuri - Pagina 4
Cristinna spune:
Iepurica fara frica, tu in catea zi a cm ai facut HSG?
Si eu am facut HSG,dar mie mi s-a spus clar sa ma duc cam in ziua 7-8 a CM, de aceea ma mira ca radioloaga ti-ar fi spus cum ca esti la ovulatie
.Parerea mea este ca sa nu
chiar imediat dupa HSG..lasa sa treaca 1 zi sau 2 sa se linisteasca un pic interiorul tau care in mom de fata e traumatizat....asteapta momentul ovulatiei si atunci baga scumpa pe foc
. Cat despre tro,pe..poate se elibereaza dupa HSG si poate poate se strecoara
si vei avea parte de o surpriza![]()
Alisia..dupa cum ii spuneam si lui Iepurica eu am facut HSG in ziua 8 a CM. Bafta mare!
Cristinna
iepurila spune:
Multam fetili mele pentru incurajari, dar sunt asa de bulversata.... Mi s-a dat impresia ca e cam ciudat sa nu se vada nici un pic de trompa. Din nici una din cele doua. Acum imi pare rau ca nu am cerut sa mi se faca si a doua radiografie (au considerat ca nu e cazul) poate se vedea macar un firicel - pentru ca as putea sa jur ca am simtit substanta pana in ficat (spun ficat pt ca am simtit-o f. acut pe dreapta).
Acum nu prea stiu daca exista solutii pentru cazul in care este asa cum releva radiografia. Trebuie sa ma documentez si daca ma puteti ajuta in acest sens cu informatii (cum se desfunda doua trompe complet infundate) va spun sarumana de o mie de ori.
Am intrebat Dr si de laparoscopie (am vrut sa evit histeroscopia- despre laparoscopie va mai auzisem pe voi si nu ma inspaimanta atat, dar histeroscopia????)si mi-a dat o explicatie logica la cat ma pricep eu. Daca credeti ca va poate fi de folos explicatia sa-mi spuneti.
Eu, iepurica
iepurila spune:
Alisia, asa cum ti-am spus si in PM mie mi s-a spus sa fac HSG-ul pana in ziua a 10-a. Am facut-o azi in ziua a 8-a.
Eu, iepurica
Catalina spune:
Dragele mele, sunt terminata. Desi sunt doar in ziua 17 si in ziua 15, la echo doctora mi-a zis ca in mod clar s-a produs ovulatia, azi dimineata m-am trezit pe cap cu nenorocitii de rushi. In viata mea nu mi-a venit asa devreme. Nici nu stiu ce e? Ati avut careva asa ceva cand ati luat medicamente de stimulare.
Vreau sa va spun ca ma dureau sanii de simteam ca mor si dupa ce s-a declansat hemoragia ma durea si burta si eram umflata ca un butoi (la burta inca sunt si acum).
Am sunat la madam doctora mea aia atotstiutoare si vazatoare in ovare care imi prezicea viitor luminos chiar de luna asta si am primit prin telefon o reteta: Movalis - o pastila pe zi si supozitoare cu Carpicon 2 pe zi "pana mai trece sangerarea asta" si "ne auzim luni".
In disperare de cauza, am sunat la Niculescu la spital, ca doar el m-a trimis la "capabila" asta de la parhon si dansul, in "marinimia" lui m-a flituit de mi-au mers fulgii ca "faceti ce v-a zis doamna doctor".
Voua nu trebuie sa va spun cum ma simt. Durerea si amorteala in acelasi timp stiu ca e de la burta dar parca e si din suflet. Chiar aveam sperante reale, eu care de obicei sunt super-pesimista.
Iau ceea ce mi s-a dat si cu metforminul in continuare si tre sa sun la doctora duminica. La telefon mi-a zis ca de ce nu as lua Ova-Mit din nou si luna asta, ca ce are a face ... . TOtusi, io vad chestia asta ca o dereglare serioasa ...
Nici nu stiu, o mai avea rost sa imi iau temperatura ?
Off, ma scuzati ca m-am intins ca o pleasca dar, ca de obicei, speranta imi e la voi sa imi mai ziceti cate ceva. Cata, dupa cum vezi, tu ai avut dreptate ...
Va pup si Dumnezeu sa ne dea rabdare ...
Catalina
Alé spune:
Fetelor, nici io n-am vesti bune. In ciuda unei temeparturi de 37.06, fata de 36.96 de ieri, m-a pus aghiuta si am facut un test. Negativ, bineinteles. Cum ar spune monica, nici macar o umbra roz de speranta nu e.
Ce sa zic, sint cam bleaga. Sa vedem cum se comporta temperaturile si mai fac duminica test, in ziua in care ar trebui sa-mi vina.
Imi pare rau, dar nu sint in stare sa incurajez pe nimeni, nu va suparati pe mine ca nu sint solidara, dar butoiul cu pesimism e foaaarte adinc.
Va pupa fata trista 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Alé spune:
Am uitat sa va spun: am avut astazi niste crampe de m-au indoit. Eu nu am asa ceva inainte de ciclu si nici ca la ciclu nu erau - mai degraba ca la ovulatie dar ceva mai violente si pozitionate mai jos decit ovarele.
Mi-am adus aminte ca a inceput din nou sa ma doara. Acum ma doare in dreapta, dar astazi in cursul zilei m-a durut pe stinga.
Au, au, au...
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Mishulina spune:
Catalina draga de tine,as vrea sa-ti zic ceva sa te simti mai bine,dar nu stiu ce, decat ca eu te inteleg! Cam asa m-am simtit si eu pana azi cand intr-un sfarsit mi-a venit(sper)la 31 de zile din 26 !! M-am cam speriat ,exact ca tine acum!(numai ca in sens invers,mi-a intarziat nu s-a grabit atat!). Nici nu am mai auzit de ciclu atat de scurt! Numai mie mi-a mai venit de 2 ori intr-o luna (deci la 2 saptamani)atunci cand mi-au scos ovarul dar se explica,organismul suferise un soc endocrin!
Stiu ca suna aiurea dar incearca sa stai linistita,adica sa nu te agiti (fizic)prea mult ca sa nu sporesti sangerarea,ca si asa te dor toate,biata de tine...
Pulice si sanatate multa,zi-ne cum te mai simti!
Mishulina spune:
Ale si eu m-am simtit ciudat luna asta,in viata mea nu mi-a intarziat 5 zile si o bagasem pe maneca.....Oare de ce se intampla lucruri asa de ciudate? Eu zic sa nu renunti pana nu vin uratii....
danangie spune:
Salve fetelor!!!!!!!!!!!

Mi-au dat drumul la internet!!!!Nu stiu cate stiati ca m-am mutat.si a trebuit sa fac cerere pentru lineea de internet si a durat si azi au venit si mi-au dat drumul.De dupa-amiaza va citesc.Deci, eu
nu sunt.Azi sunt in a 3-a zi de CM.Am fost la noua doctorita si din pacate vesti cam naspa:am un chist de aproape 6 cm si trebuie sa fac o laparascopie si nu vreau s-o fac pentru ca imi este frica.Uterul il am putin retrovers.Luni astept rezultatele la analizele de sange care le-am facut ca sa vad ce consistenta are chistul.Iar peste 4 zile ar trebui sa am rezultatele la o serie de tampoane vag. sa vad daca am vreo infectie vreo bacterie in uter.Cam atat despre mine.Voi ce-ati mai facut?Vreo
noua?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Florinini spune:
Scumpele mele,
Va pup pe toate si ma bucur ca pot sa fiu cu voi dupa ce am crezut ca ma urc pe peretidin cauza ca am fost"restrictionata".
Abia acum am reusit sa citesc ce ati scris si nu a fost putin.
Misulica, lasa mama ca vine ssi la noi soarele, imi pare bine ca ai trecut peste starea de afundata in butoi si acum esti sus asa cum erai tu de obicei. Bine ca nu s-a intamplat nimic rau, iar dupa laparo, o sa afli mia multe si o sa sti cum stau lucrurile cu
tine.
Ale puiuca mica, poate ca era prea devreme pentru test, esti cu simptome si temp. bune, deci mai asteapta o taricuta sa vezi cum e maine dimineata. Tin pumnii sa fie bine.
Cristinuca, ce e cu pesimismul asta la tine, ai vazut tu rusii sa fii sigura ca nu ai facut nimic, so fi mai barbata
si lupta impotriva rusoilor.
Cata te pupic, tu ca de obicei sufletul discutiilor si cea care da speranta tuturor. Esti bine cu temp. tinem pumnii ca uite Tania te asteapta cu rezervarea.
Tania, Cora, va pup si multa snatate la voi si la bebei.
Danangie, ma bucur ca ai revenit si ca esti din nou cu noi, vezi poate ca chistul ala se poate trata cu ceva tratamente naturiste, eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa te "laparoscopesti" ca se pare ca e singura care te poate lamuri ce e cu tine.
Cat despre mine stau si astept spanzurata de speranta unor temp. care de cateva zile se mentin cam constante, cam de 2 zile sunt la acelasi nivel de 36.8, nu am nici un fel de simptom, doar ceva tensiuni prin sani dimineata cand ma scol, simt burta umflata ca un balon, ceva dureri de spate in rest nimic deosebit, astea ar fi cam simptome comune venirii rusilor. Astazi sunt in ziua 29, trebuiau sa vina rusnacii de ieri, dar inca nimic. Sunt in ziua 12 DPO, nici nu stiu ce sa fac sa fac un test sau sa mai astept putin. Eu nu prea am avut intarzieri de ciclu, ultima am avut-o cam in nov. anul trecut si a fost de 31 zile, se pare ca se intampla cam o data pe an la mine chestia asta. Nu am mai baut ceaiuri de coada soricelului, ci am aramas numai pe galbenele si urzica, oare asta ar avea ceva de zis la intarzierea CM si la influentarea temp. mele?
Mai stau si numar inca pana la mom. in care ceva tot se va intampla:ori alba(bebe), ori neagra(rusii). Ar fi mut prea frumos sa sper la mai mult chiar dupa o luna de monitorizare a temp.???? Acum se va vedea fetelor cat de mult ma iubeste Doamne Doamne si cat de cuminte am fost eu la viata mea.
Va pup pe toate fetele, se pare ca eu intru o singura data pe zi(bineanteles contra timp cu voi), iar atunci trebuie sa profit din plin de faptul ca merge DC. Pupici la voi si bebici in burtici.
Florinini