Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multzam de suport, fetelor. Prea deprimata nu-s eu, ca recunosc ca nu ma asteptam sa am succes din prima stimulare. Oricum, pt. luna viitoare m-am pregatit temeinic: am tabel pt. temperatura, teste de ovulatie, microscop 'maybe-baby'... pacat ca nu am sotz.
Asaaa, si am si eu o intrebare de om nu prea umblat prin spitale: vazui la Medsana ca au 2 analize: 'beta HCG-ul', care-i 500 de mii, si un oarecare 'test de sarcina' care e doar 100, deci sint lucruri clar diferite. Acu, intrebarea mea e: ce sfintul testeaza acel test de sarcina??? Stie careva? L-a facut vreuna din voi?

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, îmi pare bine să vă citesc din nou. Cu serverul ăsta...
Asteryaro, îmi dau seama ce ănseamnă pentru tine să renunți, știu cât de costă și cât te doare inima. Noi suntem aici pentru tine oricare ar fi decizia ta finală. Sper să fie cum e mai bine pentru tine.
Monica, Mishulina, orice sfârșit e un nou început. O să vină ea și luna ACEEA! Poate chiar următoarea.
Maraki, mărețul semn de implantare nu apare atât de des pe cât s-ar crede. Am o prietenă care a rămas din greșeală, și nu a avut nici un simptom toată sarcina. Așa că... it aint over til its over. Îți țin pumnii.

Eu...astăzi, 36,5 (WAW!), am fost la eco și:
- azi se sparge ouțul, sau s-a spart de puțin timp (era folicul de 16,1mm)
- analizele hormonale pt faza foliculară (făcute ieri) - OK
- TSH= 0,0! S-a crucit doctorița, că FT4 și T3 sunt normale!
- Colul, uterul, ovarul, OK
Ironia sorții: de 4 zile n-am, pentru că am făcut azi un papanicolau. Astăzi, când totul este OK pentru bebe, nu pot să prestez din cauza nenorocitului de TSH!. Nu știu dacă o să pot să mă abțin până la urmă, mai ales că al meu e de părere că să încercăm totuși.
Offffff. Poate luna viitoare...

Scuze de litanie. Vă pup pe toate

Mergi la inceput

Fetele, să nu vă vină să credeți! Am aflat acum si rezultatul la ATPO : 11,5 , absolut normal și bineînțeles că n-am rezistat tentației să o sun pe endocrinoloagă să-i spun. Și mi-a zis că merg destul de bine, că TSH o să fie mult timp de acum înainte 0,0 etc. Și după ce am zăpăcit-o de cap că nu și nu, eu vreau BB, mi-a dat OK-ul, că procentul ca eu să merg rău cu sarcina din punctul ăsta de vedere es foarte mic, și, că, în cel mai rău caz, dacă e să fac hipertiroidie peste sarcină, se tratează!!
Sunt în al nouălea cer, nu mai pot!! Și voi sunteți primele care află, soțul încă nu știe. Mă duc să-l sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele dragi. Sa va povestesc. Asa e cum mi-ati spus voi, nu e asa groaznic HSG-ul asta. Groaznic e insa rezultatul meu- nu se vede pe radiografie nici o bucatica din nici o trompa- se vede doar cavitatea uterina. Doctorita mea s-a crucit- deci nu se stie daca sunt obturate doar la capatul dinspre uter, sau ce o mai fi pe parcursul lor, ca nu se vad. Mi-a zis sa prestam luna asta la greu iar daca nu si nu imi da trimitere pt histeroscopie.
Cica a mai avut un caz fix ca al meu (ca e ciudat rau de tot) si imediat dupa HSG a ramas insarcinata. Explicatia pe care si-a dat-o a fost ca in timpul HSG-ului, la introducerea substantei de contrast s-a produs un spasm si substanta nu a patruns in trompe.
De ce mi se intampla tocmai mie?

Va pup si va astept pe voi cu vesti bune, ca eu.....

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Am uitat sa va spun ceva ce mi s-a parut si mai ciudat: Cand ma- suit radioloaga pe masa sa-mi bage instrumentarul m-a intrebat in ce zi sunt si cate zile are ciclul meu ca se pare ca sunt la ovulatie. De unde stia ea? Ce a determinat-o sa ajunga la concluzia asta?

Ce ziceti sa prestez in seara asta, chiar daca am sangerat putin in urma interventiei si nu cred ca va fi deosebit de placut?
Si am de luat si antibiotice (post HSG) cinci zile - zanocin. Stiti cumva daca dauneaza?

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna tuturor,
Imi spuneti si mie, in ce zile se face HSG?
Al meu DR.nu mi-a spus nimic.
Multumesc anticipat!!!!
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

...tot eu...
In schimb mi-a spus ca tratamentele de fertilitate tin si de norocul fiecareia!!!!
Asta da incurajare!!!
Sa fiti norocoase!!!!
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

alisia HSG se face imediat dupa terminarea sangerarii de la ciclu (intre a 5-a si a 7-a zi) pentru a fi sigur ca o fac inaintea ovulatiei

ieprila mama, poate era prestienta?! glumesc, nu te supara, ciudat ce ti-a spus, poate ca este un foarte bun diagnostician, exista o specialitate in medicina in care diagnosticul se pune dupa semne exterioare, culoarea pielii, mirosul pielii, etc, asa ca...

asteraky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurica, bravo tie, fata curajoasa! Ma bucur ca ai facut-o si pe asta,macar e un punct de plecare pentru mai departe! Poate motivul ptr care nu se vad trompele e cel pe care ti l-a zis doctorita! Eu as zice,cu parere de rau ptr ovulatie(daca chiar e) sa nu prestati peste antibiotic!!! In general antibioticele sunt mutagene si teratogene (dau malformatii grave la fat).Face parte din clasa chinolonelor care ,din cate stiu eu, sunt contraindicate in sarcina si alaptare(deci si in perioada conceptiei,zic eu).Si eu am luat pentru o presupusa Chlamidia si in perioada aceea mi-a fost interzisa orice activitate. doctorita nu ti-a spus nimic? Intreaba atunci alt medic,pe cel de familie,de ex!
Ce ti-a zis despre analizele alea?

Alexia,imi pare tare bine ca mergi spre bine,chiar daca nu inteleg prea multe din valorile tale! Sper sa fie bine pana la urma! Tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Alisia, din câte știu eu, HSg se face după menstruație pentru a exclude posibilitatea unei sarcini. Dacă greșesc - scuze, celelalte fete știu mai mult că au trecut prin asta, eu nu.
Iepuricamică, îmi pare rău de rezultatul ăsta...în coadă de pește. Măcar acum știi ce trebuie să faci. Baftă!

Mergi la inceput