Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27
Raspunsuri - Pagina 11
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Ale..felicitari sanatate multa si tie si bebeului ..il meriti pe deplin

!!!
Florinini..scumpa...m-am uitat la chart tau si am vazut ca ai test pozitiv si esti
..asta da surpriza...bravo 

Cata urmezi tu cu test pozitiv...si avem atunci 3 graviduteze deja..deci tine temperaturile sus
salut si celelalte fete si le pup..si sper sa luam si noi exemplu lui Ale si Florinini...cat de curand
Cat despre mine..azi ziua 28..au venit uratii de dim..asta e
...
DAr nu ma las si incep numaratoarea din nou![]()
Va pup,
Cristinna
Cristinna spune:
Danangie...sigur poti sa gasesti picaturile astea la plafar sau la farmacii homeopate. Tu sa ceri asa: "extract din muguri de coacaz negru si extract din mugur de zmeur"..sunt produse de firma "plantextrakt".Se pot comanda si on line de pe site-ul http://herbanet.vstore.ca/index.php/cPath/12/page/1/sort/2d
Incearca..poate ai noroc.
..se i-au in combinatie...pe prospect iti va zice cum sau mai bine uita-te si aici unde iti explica care e bun si pt ce si cum se iau:
http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/terapii_alternative/terapii_alternative/Vindecare-prin-homeopatie-si-gemoterapie.html
Bafta
Cristinna
Florinini spune:
Dragele mele,
Iata ca si eu am reusit sa intru iarasi cu voi, nu va m-ai spun de ce ca ma apuca nervii din nou.
Sa va spun si eu:astazi dimineata dupa ce am vazut ca temp. e la acelasi nivel ca si in cele ultime zile, adica 36.8, m-am dus sa fac testul. E drept ca am luat unul cel mai ieftin ca am zis ca daca e sa fie si asta ma va scoate din ceata. Si a fost sa fie pozitiv, nu stiu ce sa zic ca arata foarte clar, dar eu nu prea am experienta la teste ca sincera sa fiu asta e primul din viata mea...oricum ceva este ca inca rusii nu au venit. Ceea ce ma deranjeaza este ca am ceva dureri prin burta si ceva mai multe in jurul mijlocului. Nu sunt permanente aceste dureri, dar exista, deci sunt deocamdata stresata cu asta. Maine o sa sun sa-mi fac o programare la medic sa vad ce este. La mine e un pic(mai mult) complicat ca am si un ditamai fibrom uterin, dar cred ca v-am spus poveste. Deci asta ar cam fi stresul si ...poveste mea din aceasta luna de incercari si monitorizari impreuna cu voi.
Cristinuca,
Esti o draguta ca te-ai uitat la graficul meu, mi-ai mai dat un pic de curaj inca o data ca esti alaturi de mine. Te pupic si te imbratisez, sper sa fie cu noric luna viitoare, si nu te m-ai stresa ca o sa fie bine, sa sti ca marele stres incepe de fapt cand vezi ....cea de-a doua linioara sau cruciulita cum a fost cazul meu.
Ale,
Ti-am vazut testul si parca ai fost in mintea mea astazi si tu, numai ca tu ai facut-o. M-am gandit toata ziua sa pun testul pe computer, dar cand sa-l pozez, aparatul imi zicea ca trebuie sa schimb bateria, ori eu cum sunt cam paralela cu chestia asta, iar sotul nu era acasa, am renuntat. Oricum nu puteam intra din cauza"restrictionarii" site-ului DC. Eu zic ca esti gravi si ma bucur ptr. tine, m-ai ales ca te inteleg perfect acum, iti inteleg indoiala si curiozitatea de a fi sigura de aceste teste. Oricum fi calma, linistita si bucura_te ca e de bine. Te pupic si te imbratisez. Sa speram ca o sa fim mamici pana la urma. De fapt pentru astra suntem aici cu toatele.
Cata draguta,
Ai avut tu ce ai avut cu mine luna asta ca se pare ca tu mi=ai chemat barzica, mi-ai cobit-o, dar a fost de bine(deocamdata). Se pare ca si tu stai bine cu temp. stai calma si increzatoare ca esti pe drumul cu berzele, prinzi si tu una luna asta, nu-i asa?
Misulica, Iepurica, Mirona, Danangie va pup ca tare ati fost dragute si ati intrebat despre mine, dar eu cu nervii la pamant nu puteam sa intru sa va dau de stire.
Tania, Cora, Felicity,, tare mult m-am gandit la voi astazi ce bine ca deja stiti cum stati cu bebeii vostri, sper ca sunteti bine cu toti si toate.
Va pup pe toate fetele si sa speram ca intr-o zi vom birui si ne vom atinge scopurile. Dumnezeu e mare si cu siguranta El da tot ceea ce cerem. Sa nu ne pierdem speranta, ca drumul e totusi lung pentru fiecare din noi, dar speranta care ne calauzeste ne va duce la capat.
Florinini
utocatalina spune:
Neata fetelor..Florinini felicitari mama!
Hai ca esti tare
...nu as fi crezut dupa graficul tau sa dai lovitura, dar exact cum se intimpla in viata, exact cind nu te astepti vine barza!!!
Eu ma bucur ca a iesit invers fata de cum a zis!!
Ale scumpa
...astept sa aud ca este pozitiv si testul de azi...da???? Sa ne zici repede, please!
Pup toate fetele si o sa va raspund pe parcursul zilei la toate...pina atunci eu sunt in ziua 24...a10-a de DPO si temp. 37.1...in ciuda faptului ca ma dor nitel sinii si graficul zice ca posibil implantion sign: Possibly Triphasic on Day 21, in ziua 22 am trecut temp. in conditiile in care am dormit prost in noaptea aia si cred ca am avut si febra
...asa ca nu cred pentru moment...Iepurica ti-am zis prietenei mele nu i s-a vazut bine nici uterul, iar trompele ioc, ea neavind nici o sarcina la activ, nimic..su la ea doctorita s-a crucit, si i-a propus si histeroscopie si laparoscopie...si i le-a facut pe amindoua de-o data...iar tu daca tot ti-a vorbit de ambele si te anesteziaza, de ce sa nu le faci pe amindoua de-o data? Eu asa as proceda! Danangie
eu nu am chist, n-am nici o problema de acest gen, dar vreau sa fac laparo pentru ca eu am niste churetaje la activ, facute de mult, care pot sa fi creat niste aderente, fapt care poate constitui problema pentru care nu ramin...om vedea!Cristinna
imi pare rau de rusi, dar temp. deja arata ca te vor invada..priveste partea buna a lucrurilor...ti-a venit ceas...Salutari gravidutelor
care au venit sa le felicite pe fetele noi gravidute si sa ne incurajeze...sarcina usoara
si sanatate multa!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Catalina spune:
Dragele mele, nu am abandonat cauza dar m-a abandonat pe mine reteaua si numai acuma cand am ajuns la scarbici am putut intra. Si, ca orice muncitor devotat, ce fac primul lucru (dupe cafea) lunea dimineata? Hop, tzop pe forum. :-)
Va multumesc pentru gandurile bune si explicatii. Mai Ale, sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Eu sunt foarte influentata de vreme la nivel psihic asa ca nu as zice ca nu s-ar putea ca presiunea atmosferica sa ma influenteze si astfel ... mai stii.
Cata, sa stii ca eu pana acum tot cicluri anovulatorii am avut si au fost intre 40 si 90 de zile. Niciodata (sau poate doar o data) la mai putin de 30 de zile. De aia m-am si speriat.
In orice caz, nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi ciclu peste sarcina, de altfel din momentul in care a venit, temperatura a scazut, sanii nu ma mai dor si nu mai sunt umflata (cam asa mi se intampla si la rushii "normali"). Dupa prima zi am ramas doar cu rushii, fara dureri. Am luat Movalis si inca imi pun supozitoare cu Carpicon (mai am azi si maine) si doctora mi-a zis aseara ca, daca sangerarea nu s-a marit si nu mai am dureri inseamna ca s-a instalat o menstruatie devreme si ca de mine (ziua 5) sa reiau Ova-Mit si in ziua 12 adica lunea viitoare, sa poftesc la echo.
Prin mobil nu am putut-o intreba detalii dar luni o voi face.
Sa auzim numai de bine la toata lumea ...
Pupici multi!
Catalina
Alexia27 spune:
Hop și eu pe DC. Am intrat să vă spun bună dimineața și să vă urez o săptămână plină numai de lucruri bune.
Florininisă ai o sarcină ușoară și un bebel sănătos și frumos. Felicitări din suflet!
Ale, unde ești cu vestea bună? Hai că așteptăm cu toate cu sufletul la gură să ne spui!
Utocatalina, scuză-mi ignoranța, dar dacă rămâi gravi, temperatura trebuie să crească mai mult ca după ovulație? Eu știam doar că nu trebuie să scadă!
Alé spune:
Neata fetele.
Nu am vesti extraordinare. Am mai facut un test astazi de dimineata, asa cum am promis, doar ca am luat Barza. Si pe asta a aparut a doua liniuta slaba si amarita, mai ales ca la testele astea liniile sunt mai fine. Deci nimic nou. La fel. Maine o sa incerc sa fac tot ozone, sa am si io un termen de comparatie.
Mai trist e ca ma doare capuuuuuuu si ma injunghie si burta si temperatura tot la 37.00...
Nu stiu ce sa zic - va multumesc pentru incurajari, dar dati-mi voie sa fiu sceptica. Dar cred ca prin momentele astea de confuzie trece fiecare in situatia mea.
Va pupa fata 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Alexia27 spune:
Ale, du-te mamă și înțeapă-te, că ai rezultatul clar, sigur și repede. Scapi de un chin, nu mai stai așa în așteptare
Te pupic 
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Vad ca ati fost fete tare harnicutze,am avut ceva de citit..imi pare rau pentru fetele care au fost"invadate" de nemernici,dar speranta nu trebuie sa dispara,sa va dea Dumnezeu puterea sa o luati de la capat!
Ale sa stii ca esti gravidutza,inteleg prin ce treci acum..la mine in ziua 14DPO aveam tot asa testul..abia se zarea a doua liniutza.A aparut mai clara abia la 2 zile de intarziere z18DPO..si nici atunci nu era ca linia de control.Imi permit sa te felicit desi stiu ca inca esti in dubiu,dar va fi bine!

Sa-ti dea Domnul bebe sanatos!
Florinini draga te felicit pentru testul clar pozitiv,ma bucur tare mult si sa fie totul bine pana la capat!Sa scapi si de bolovan si bebeul sa se dezvolte sanatos!
Sa stiti ca ma bucur pentru fiecare reusita,Cata tu urmezi cu testul pozitiv sa faci bine sa apari cu celel doua liniutze altfel primesti bataitza
.
Va pup!
riculica spune:
buna dimineata tuturor!
Felicitari celor care au reusit! 
Eu mai am de asteptat - sunt ziua 10DPO si 24 de la CM.
Aici in Iasi e mai convenabil sa-ti faci o analiza de sange - este un laborator care iti face intr-o zi si costa 200.000 lei. Oricum, e mai sigur. Oare cand sa-mi mai fac un test?
Fetelor spuneti-mi si mie cum se face un album foto aici?
Eu simptome nu am acum - nici de venire a rushilor, nici de sarcina. Sanii imi sunt moi, doar mici intepaturi in ovare dar nu ca cele premenstruale pe care le am de obicei - atunci ma dor sanii INGROZITOR, stari de voma si dureri cumplite de burta.
Voi?
Va urez o saptamana cat mai usoara si inseninata si cu multe vesti bune de la voi!