AJUTOR! URGENT. E NEVOIE DE AVORT?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Trebuie sa se duca la alt medic. Eu nu cred asa ceva. Am avut febra in timpul sarcinii, doctora mi-a spus sa iau agocalmin si apoi cu ajutorul ceaiurilor fierbinti cu miere si lamaie si a faptului ca am stat in pat am reusit sa scap de raceala in cateva zile.
Urgent schimbat medicul!!!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

multumim mult fetelor, pana la urma filmul se termina cu happy-end, vine fata la Bucuresti pentru a consulta si alti medici pentru ca are 19 ani, e primul ei copil, si-l doreste cu ardoare si este si foarte credincioasa. culmea ca doctorita de care va povesteam e mare sefa de sectie obstetrica-gineco la un spital din orasul fetei si i-a dat verdictul fara ca sa-i faca sau sa-i recomande ceva analize. acuma necazu e cu soacra-sa care i-a zis ca nu o primeste cu copil retardat la usa si chiar daca sansele ca acel copil sa se nasca retardat sunt de numai 10% mai bine sa-l dea afara decat sa-l nasca. inima de mama-soacra. n-as vrea sa fiu in locul fetei, care acum are nevoie de toata dragostea si atentia din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

a da, si am uitat sa va dau din argumentele dnei dr. aduse sfatului de a renunta la sarcina: e inca tanara, are toata viata inainte sa faca copii, ea nu renunta la copil de buna voie cum fac altele ci de nevoie... si multe alte balarii care mi-au ridicat paru' pe spinare si m-au enervat la culme. cum se pot astia autodenumi doctori???

Mergi la inceput