Cresa buna in Dr. Taberei/ sau gradi???

Cresa buna in Dr. Taberei/ sau gradi??? | Autor: aramona

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.
Am o fetitza de 1 an si 3 luni, ea acum sta cu bunica dar din diverse motive doresc sa o las cu altcineva...Initial m-am gandit la nona, dar cum nu am pe cineva de incredere si citind pe forum diverse pe aceasta tema (si bune, si rele), m-am gandit ca o cresa ar fi solutia de compromis.
Eu stau in Dr. taberei, langa Billa, si as dori sa stiu ce crese(bune) ar fi in zona, ce program, ce tarife, etc, etc...
M-ar aranja si info legate de zona St.Cel Mare(Dinamo) - Aurel Vlaicu - Tunari, aici lucrez.

In alta ordine de idei, la toamna fetitza va avea 1 an si 8 luni, la aceasta varsta poate fi primita la gradi si unde anume, in zonele enumerate??? Poate e cazul sa ma grabesc pt. inscrieri???

Astept raspunsul vostru cat de rpd...
Multumesc din suuflet!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La noi in cartier sunt doar 2 care primesc asa de mici copii.
La Compozitorilor, vis- a- vis de fabrica de mase plastice. Inscriierile se fac pe 1-15 iunie si mai este una la capatul lui 91,90,93 pe langa scoala. Atat sunt in cartier care primesc copii asa de mici.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Daca n-are 3 ani sau aproape... nici o sansa nici cu spaga... sau pile

Oricum la gradinita nu prea primesc copii care nu fac la olita, nu maninca singuri...

La cresa de la cap lui 90.91, 93 (Adica la Valea Ialomitei) erau copilasi mai mici care nu faceu la olita (evident) si care nu mancau singuri (ii ajutau educatoarele) aveau locuri acum o luna cand am fost eu cu Alex.

Cereau adev de sal pt ambii parinti, certif nastere copil, copie si original, copie dupa buletinele parintilor, adev de la medicul de fam (pt parinti- ca nu au ceva) si fisa copilului de la medicul pediatru(copie)

era treizeci si ceva /zi

cam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ramona, buna, nepotica mea este la cresa de langa tine (Compozitorilor), a inscris-o cam la 1 an jumate si cresa pare ok...singurul risc in plus fata de bona sunt bolile pe care le ia de la ceilalti copii (la noi se cam intampla cu raceli, tuse etc), dar educatoarele par a avea grija de ei....
Daca vrei imi iau cumnata la intrebari... sau poate ne intalnim odata prin parc daca n-ai inscris-o inca.... Nepotica face 3 ani pe 8 august.
Te pupic si pe tine si mai ales pe cretzulina de Duracell!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Noua ne place mult unde am fost, la cresa de la Valea Ialomitei. Conditii bune, educatoare de treaba, bineinteles ca trebuia sa cotizezi ca sa beneficiezi de "conditii superioare", dar nu m-a costat mult.
Adita al meu a fost acolo de la 1 an si 11 luni si am mers (cu bolile de rigoare) si in iarna, deci acum e mult mai usor.
Ideea e sa dai ceva la inscriere la educatoarea sefa, ca sa il puna intr-o grupa mai de calitate (eu nu i-am dat nimic la inceput si dupa am fost si ne-a mutat fara probleme daca i-am dat).

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput